Sana diyet sabotesi mi yapıyor yoksaAkşama kv yemeğe çağırdı döktürmüştür şimdi
Hamd olsun canımIyiyim canim sen nasilsin
Öyle yapayım ama kaptanım yemeklerini cok yağlı ve ağır yapar dolma ya kuyruk yağını katmamasinı soyledim 1...2 tane dolma yerim yeterli olur benim için ben evde yumurtalı kabak yapayım diyorum yanımda götürüp onu yerimCorba vardir mutlaka corba ic
Diger yemekleri yiyormuş gibi yaparsin:))
Tabağına az az al
Selam canım iyi şükür sen nasılsınSelam güzel hanımlar nasılsınız napıyosunuz ?bende dışarıdaydım Yenı geldım oğlumu sallıyorum sımdı
Sürekli zaten yapar neleri geri cektim pasta yapıp çağırırdı gitmezdim bu defa bi bahanemde yokSana diyet sabotesi mi yapıyor yoksa
Canım yeme yanında götürürüm demişsin çok mantıklıSürekli zaten yapar neleri geri cektim pasta yapıp çağırırdı gitmezdim bu defa bi bahanemde yok
Yemek goturmek mantikliymis canimÖyle yapayım ama kaptanım yemeklerini cok yağlı ve ağır yapar dolma ya kuyruk yağını katmamasinı soyledim 1...2 tane dolma yerim yeterli olur benim için ben evde yumurtalı kabak yapayım diyorum yanımda götürüp onu yerim
Selam canım iyi şükür sen nasılsın
Tebrik ediyorum canimEvet canlar
Bir adım Challenge daha sonuna geldik
Değerli takımım canım boğalarim ayağınıza sağlık
Felicio sonngulen asliogretmen PAPATYAM enerji_kusagi
Oooo havai fişek patlatıyorsun bizeEvet canlar
Bir adım Challenge daha sonuna geldik
Değerli takımım canım boğalarim ayağınıza sağlık
Felicio sonngulen asliogretmen PAPATYAM enerji_kusagi
Evet canım öyle derimCanım yeme yanında götürürüm demişsin çok mantıklıŞekerim çıkıyor doktor yeme dedi dersin
Yani baska çare yokYemek goturmek mantikliymis canim
Pazar | Pazartesi | Salı | Carsamba | Persembe | Cuma | Toplam | |
| 7.841 | 2.546 | |||||
| 27.302 | ||||||
@incibilal | 15.895 | 20.024 | |||||
| 26.011 | 30.011 | |||||
D Dileksnr | 33.507 | 21.311 | |||||
| 18.970 | 25.603 | |||||
| 20.092 | 14.992 | |||||
@icell_84 | 7.960 | 11.140 | |||||
@Tesnim1989 | 10.022 | 13.580 | |||||
| 10.001 | 50.082 | |||||
| 2.315 | 5.562 | |||||
N Nidsalii | 20.010 | 22.710 | |||||
@birazhuzurdu2008 | 9.524 | 2.625 | |||||
| 27.535 | 39.924 | |||||
| 23.100 | 40.550 | |||||
| 32.413 | 41.845 | |||||
| 12.496 | 20.257 | |||||
| 3.923 | ||||||
| 10.028 | 11.009 | |||||
| 11.311 | 11.310 | |||||
| 6.011 | ||||||
| 3.467 | ||||||
Keske benimde kv olsada yemek yapsaAkşama kv yemeğe çağırdı döktürmüştür şimdi
Belki sen ona kv lik ederdinKeske benimde kv olsada yemek yapsa
Bizimki 10 Çeşit agir yemekler yaparKeske benimde kv olsada yemek yapsa
Burda konustugum gibi degilim normal hayatimda büyüklere karsi saygiliyimdir ama malesef öleli 20sene oldu ben sadece şaka yapmayi seviyorum huyum kurusunBelki sen ona kv lik ederdinşaka şaka olsun da iyi bir kv olsun ama
Ölsünmü kadin napsin sanada yaranamiyo yemek yapıyo isteBizimki 10 Çeşit agir yemekler yapar
Ben şuan heç mutlu olamıyorum
Burada da saygılısın canım ben sana takıldım sadeceBurda konustugum gibi degilim normal hayatimda büyüklere karsi saygiliyimdir ama malesef öleli 20sene oldu ben sadece şaka yapmayi seviyorum huyum kurusun
Diyet yapıyoruz dimi burdaÖlsünmü kadin napsin sanada yaranamiyo yemek yapıyo iste
Hepimiz öyleyiz bende burdaki gibi degilim ki bende senin gibi saka yapmayi seviyorumBurda konustugum gibi degilim normal hayatimda büyüklere karsi saygiliyimdir ama malesef öleli 20sene oldu ben sadece şaka yapmayi seviyorum huyum kurusun
Tesekkur ederim canim çok saygiliyimdirBurada da saygılısın canım ben sana takıldım sadeceben senin şakalarına alışkınım bazen çok gülüyorum birde
Mekanı cennet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?