Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Teşekkür ederim kaptanım ❤❤❤❤

sonngulen boncuğum iki günün ortalamasında en yüksek çıkan sensin farkındasın dimi Sende çok şey ettiriyorsun canım, vur deyince öldürüyorsun, hiç ortan yok
İkizler burcuyum ama sudemle olunca içimden boğa çıkmış resmen. Sudem birinciliği kapmış

Zipzip-
Kaptanim affınıza sığınarak gruptan ayrılmak istiyorum sizleri tanıdığım için gerçekten mutlu oldum dilerim hepiniz en kısa sürede hedeflediginiz kilolara ulasirsiniz pes etmeyin yılmayın istediğiniz yere ulastiginizda duyacağınız hazzı mutlulugu düşünün ve motive olun
Sağlıcakla kalın Allaha emanet olun

Ne oldu ki simdi canim daha listeye gireli 2 hafta oldu

Neden boyle birsey yaptinki simdi canim

Spor geçmişinin olması çok güzel canım ben de çocuklukta kick box voleybol yüzme vs yaptım ki yerlerde süründürürlerdi bizi antremanlarda
Çoğumuzun spor geçmişi var bir de benim kilom şuan 52 mesala daha da fazla spor yapabilirim önemli olan devam edebilir nitelikte olması bırakınca kilo alıyor insan çünkü
Hatice vücudunu biliyor bence hiç uyarımıza ihtiyacı yok ben o adımları evdeyken Leslie ile yaptım adım uzunluğuma bakarsan bacağımı ne kadar uzun kaldırabildiğimi anlarsın sadece adımda 101 cm ki benim boyum 1,60 tekme boyumu ölçmedim ama boyumdan daha uzun olabilir

Challenge da yenilmenle ilgisi yoktur umarım

Kizlar etiket yaparke @ dan sonra isim yaziyoruzya yanina bir sey yazacağımda filan kendi kendine siliniyor isim. Tekrar etiketliyorum bir daha yazıyorum bir daha yazıyorum 3. Ya da 4. De silinmiyor. Sizde de durum bu mu
Etiketin arkasindan bosluk birakmadan yaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…