Teşekkür ederim kaptanım ❤❤❤❤Eki Görüntüle 2749768
asysss 'nin Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi:
Başlangıç Kilosu (687. Etap) : 72,90
Bitiş Kilosu (706. Etap) : 56,70
Verilen Toplam Kilo : 16,20
Yüzde Olarak Toplam Kayıp : 22,22%
Toplam Süre : 19 Hafta
Ortalama Haftalık Kayıp / % : 1,17%
Ortalama Haftalık Kayıp / gr : 853
Sevgili asysss 10 Ağustos 2020 (687. etap) tarihinde deneme sürecine alınmış ve 689. etapta üyeliği onaylanarak takım listesine girmiştir.
Yarışmacımızın deneme süreci, yarışma süresine eklenmiştir.
Yarışmacımız 25 Aralık 2020 (706. etap) tarihinde toplamda 16,20 kilo vermiş olarak ve 55 kilo olan hedefini 91% oranında yakalayarak başarıyla mezun olmuştur.
Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, üyesi olduğu 6. Takıma ve Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.
Not: Yarışmacımız yarışmış olduğu dönem zarfında izin kullanmamıştır.
asysss Karnen hazir canim @seaBahAR kaptanımıza teşekkür ederim
bizede perşembe yılbaşı..Akşama kv yemeğe çağırdı döktürmüştür şimdi
İkizler burcuyum ama sudemle olunca içimden boğa çıkmış resmen. Sudem birinciliği kapmışsonngulen boncuğum iki günün ortalamasında en yüksek çıkan sensin farkındasın dimi Sende çok şey ettiriyorsun canım, vur deyince öldürüyorsun, hiç ortan yok
Ne oldu ki simdi canim daha listeye gireli 2 hafta olduZipzip-
Kaptanim affınıza sığınarak gruptan ayrılmak istiyorum sizleri tanıdığım için gerçekten mutlu oldum dilerim hepiniz en kısa sürede hedeflediginiz kilolara ulasirsiniz pes etmeyin yılmayın istediğiniz yere ulastiginizda duyacağınız hazzı mutlulugu düşünün ve motive olun
Sağlıcakla kalın Allaha emanet olun
Neden boyle birsey yaptinki simdi canimZipzip-
Kaptanim affınıza sığınarak gruptan ayrılmak istiyorum sizleri tanıdığım için gerçekten mutlu oldum dilerim hepiniz en kısa sürede hedeflediginiz kilolara ulasirsiniz pes etmeyin yılmayın istediğiniz yere ulastiginizda duyacağınız hazzı mutlulugu düşünün ve motive olun
Spor geçmişinin olması çok güzel canım ben de çocuklukta kick box voleybol yüzme vs yaptım ki yerlerde süründürürlerdi bizi antremanlardaTatlım aradaki şu farkı anlamıyorsun ben 6. takıma katılınca spor yapmaya başlamadım 4. Sınıftan lise sona kadar hem atletizim hem voleybool takimindaydim ve haftanin 2 günüde babamla salonda antreman yapardım haliyle tekvando hocasının kızı olunca öğrenmek zorunda kalıyorsunve haliyle bir-çok musabakayada katılıyorsun ama bu güzel birşey çocukluk hatıran bir sürü madalyan oluyor ayrıca tüp bebek tedavisine başlayınca düzenli hocayla beraber plates yaptim 1 sene boyunca onun dışında hamileliktede doğumdan sonrada plates yoga devam etdim sporun nasıl yapılması gerektigini biliyorum şöyle düşün yıllardır koşan birinin vücut esnekliğiyle bir kaç aydır koşan yada spor yapan birinin vücut esnekliği ayni olmaz yoksa ister 3 saat ister 5 saat koşun egzersiz yapın beni ilgilendirmez ben sadece şuan hissedemese bile ilerde sağlık sorunu olabileceğini bilmesi için uyardım
Challenge da yenilmenle ilgisi yoktur umarımZipzip-
Noldu sana
Canim sıkıldı cok sey söylemek istiyorum ama söylemicemNoldu sana
Ben söyleyim senin yerine nasilsa ban ban banCanim sıkıldı cok sey söylemek istiyorum ama söylemicem
Ban yeme yaa boşverBen söyleyim senin yerine nasilsa ban ban ban
Senin için yerim busefer 3gunde dönemem ama totomu kurtaramamBan yeme yaa boşver
Etiketin arkasindan bosluk birakmadan yazKizlar etiket yaparke @ dan sonra isim yaziyoruzya yanina bir sey yazacağımda filan kendi kendine siliniyor isim. Tekrar etiketliyorum bir daha yazıyorum bir daha yazıyorum 3. Ya da 4. De silinmiyor. Sizde de durum bu mu
Bende boyle bir durum olmuyorKizlar etiket yaparke @ dan sonra isim yaziyoruzya yanina bir sey yazacağımda filan kendi kendine siliniyor isim. Tekrar etiketliyorum bir daha yazıyorum bir daha yazıyorum 3. Ya da 4. De silinmiyor. Sizde de durum bu mu
Derdim seni Söylesem mi üzülsem söylemesem mi üzülsemCanim sıkıldı cok sey söylemek istiyorum ama söylemicem
Tekerlememi soyledin senDerdim seni Söylesem mi üzülsem söylemesem mi üzülsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?