Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Aslicim bu kadar tevafuk olur az önce okuldan yazı geldi . Ölçme değerlendirmeye öğretmen alınacakmış
Başvuru formu var. Doldurayim mi tavsiye eder misin yoksa ölü taklidi mi yapayım?
Kuzum Gemlik'te yaşıyorum. Sokaklar denize açılıyor dediğin gibi. Bu sahile 22 kilo bıraktım - tabi diyetle de- yolun kayganlığı benim yüzümden olabilir. Sanırım sen Adapazarı'nda yaşıyorsun. İnşallah hayalin gerçekleşir denizi olan şöyle Ege' de güzel bir ilçede görev alırsın. Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim bilmukabele tipkisinin aynısını dilerim ben de

Yarışmaya katılan herkesi çok tebrik ediyorum canlar ayaklarımıza sağlık.

Canım eğer branşın uyuyorsa başvur bence , ben çok mutluyum. Okulum çok uzaktı. ÖDM çok yakın. Öğrencilerimi ve mesleğimi çok seviyorum ama üretmekte başka bir hazmış, çok farklı bir mutluluk. Denemeni isterim .
Ne güzel bir yerde yaşıyorsun çok sevindim . Eşimi ikna etmem çok zor . 8 yıl önce geldim bu şehre , şimdi İStAnbuL a geri dönelim diyorum , cık diyor . Hayırlısı artık . Kim bilir, belki bende Sapanca sahillerinde yaşarım

Tekrardan tebrikler canımmm Kısa sürede büyük başarı Mezun arkadaşları gördükçe insanın neden olmasın diyesi geliyor.Bir gün mezun tarafında görüşmek dileğiyle
12. Gibi alacak lokal anesteziyle

Ameliyat yapılacak canım 20 lik dis gömülüymus diğer dişleri sıkıstirdigi için ağrı ve şişlik yapmış dikiş falan atılacakmis damağa bakalım
Geçmiş olsun canımm. Benim de 2 tane yirmilik diş gömülü şekilde duruyor.Bir güm hallettircem inşallah Doktor antibiyotik vermiş sanırım,probiyotiği ihmal etme ki sindirim sistemin etkilenmesin.Geçmiş olsun canım.

Siz yazışıyorsunuz hiç birşey bilmediğim için bu konuda dahil olmuyorum bu filmi kaydettim bende izleyeyim
Canım ben çocukluğumdan beri hastalıklar konusuna çok ilgiliydim,sürekli öyle kitaplar okurdum. Geçen gün anlattığım gibi babam beni meslek lisesine gondermeseydi her şey daha farklı olabilirdi. Tabi ben yılmadım ve geçen yıl sosyal hizmet lisans bölümünden de mezun oldum çok şükür. Böylelikle ilgi duyduğum alana yönelmiş oldum, inşallah doktora bitince tamamen oraya kaymayı düşünüyorum. Şu an yönetim alanında eğitim veriyorum ama sevmiyorum. Şimdi de bu konudaki filmleri özellikle izlemekten keyif alıyorum. İstediğin zaman öneride bulunurum. İzlemesi duygusal açıdan zor bir film, özellikle çocuk sahibi olanlar için. İzleyince yorumunu bekliyorum.

Hımm
Hımm o tamam canım, ben dereceyle bilmem neyle olan proluğu kovalıyorum
Yemek yarismasina katil
Yada oy ver :)
Ameliyat yapılacak canım 20 lik dis gömülüymus diğer dişleri sıkıstirdigi için ağrı ve şişlik yapmış dikiş falan atılacakmis damağa bakalım
Gecmis olsun canım
Şuan iyi hissediyorum bebeğim Tek kaygım takımın puanı düşmesin, çıktığım eksiye güvenemedim.

İlkine ödem dedik bu da sıvı kaybı oldu, ne olduğu belirsiz acayip bir durum oldu
Duruma gore bakariz canim
Yarından sonra kaptanım yarın çarşamba
Gunler karisti bende
Tebrik ediyorum kızlar
Haftaliga devam ediyoruz canim ama cok fazla zorlamayin gunluk 10-15 bin yeterli
Tesekur ederim kızlar operasyon iptal oldu dis kökünde iltahap başlangıcı varmış antibiyotik iğne yazdı 10 günlük onlar bitince yapılacak bos yere 3 dikiş atıldı damagima ya
Cook gecmis olsun canim

Hayır kuzum saygılıdır atesinin çıktığı öyle bir durum yok
Aman olmasın canım çok zor bir durum, her an tetikte olmak yorucu. Belirti vermeden aniden geliyor ve 40 derece üstü oluyor. Çok şükür büyüdükçe ve dikkat ettikçe azaldı bizde de.

12. Gibi alacak lokal anesteziyle

bende doğumdan sonra iki dişim gitti yemek yemegi zorlaniyorum yutuyorum bide ne yapayım.
yasak diye gidemiyorum diş doktora.
20lik dişi çektirmedim ama dişlerim çürüdü

Ne güzel anlatmissin
Tesekur ederim kızlar operasyon iptal oldu dis kökünde iltahap başlangıcı varmış antibiyotik iğne yazdı 10 günlük onlar bitince yapılacak bos yere 3 dikiş atıldı damagima ya
Geçmiş olsun
Sende durum ne bilmiyorum ama ben yalnızken daha rahat kullanıyordum arabayı. Biri olunca hata yaparmıyım diye stres oluyordum hele ki eşim varken
Henüz ehliyetim yok canm ben sinavdan olabildigince cabuk gecmek icin çalışıyorum direksiyona. Dolayisiyla yalniz çıkamıyorum. Ama evet kesinlikle yalniz olsam daha rahat olurum

En kısa zamanda izleyeceğim canım her konuda süpersin

Tesekur ederim canım zaten sadece sıvı beslenmem gerekiyormus dikişten dolayı 5 6 gün kadar sürekli sıvıda ne yiyeceksem artik
bende doğumdan sonra iki dişim gitti yemek yemegi zorlaniyorum yutuyorum bide ne yapayım.
yasak diye gidemiyorum diş doktora.
20lik dişi çektirmedim ama dişlerim çürüdü
Benimde doğumdan sonra oldu ya aslinda vitamin balık yağı calsiyum hepsini kullandim güzelde beslendim ama genede olan dişlere oldu

D Dileksnr
Tatlım kendini çok kaptırma hala kütle olarak eklemlerine yoğun yük biniyor yürüyüş çok masum gibi dursa da abartıldığında eklem liflerinde zedelenmeye yoğun basınca bağlı oluşan savunma mekanizmasıyla topuk dikeni oluşumuna sebep oluyor dikkat et

Sağol canım dikkat ederim normal hızla yürüyorum koşu vs zorlayacak sekilde yürümüyorum

3-5 günden birşey olmaz canım hele sen o bildirdiğin sporla bizim iki katımızdan fazla eklem liflerine zarar vermiş olabilirsin bu mantıkla
Jillian falan bildiren sendin değil mi yanlış hatırlamıyorum bana da sen kaptırıyorsun geliyor bende kaptıran biriyim normalde 1 Leslie yapayım arkasından 2 tane 45 lik yapmadan rahat edemiyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…