Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

sonngulen boncuğum iki günün ortalamasında en yüksek çıkan sensin farkındasın dimi Sende çok şey ettiriyorsun canım, vur deyince öldürüyorsun, hiç ortan yok

Ölçme Değerlendirme merkezde var sanırım yine de okulu arayıp bir sorayım. Üretmek gerçekten huzur veriyor. Pandemi döneminde ders işlemek çok sıkıcı geliyor o yüzden düşünebilirim. Hayallerinden vazgeçme yine de...eşin hiç ummadığın zamanda kendi kendine ikna olabilir. Kuantum fiziğine göre öyleymiş isteyin diyor sadece... nasılını sormadan...

Tatlım aradaki şu farkı anlamıyorsun ben 6. takıma katılınca spor yapmaya başlamadım 4. Sınıftan lise sona kadar hem atletizim hem voleybool takimindaydim ve haftanin 2 günüde babamla salonda antreman yapardım haliyle tekvando hocasının kızı olunca öğrenmek zorunda kalıyorsun ve haliyle bir-çok musabakayada katılıyorsun ama bu güzel birşey çocukluk hatıran bir sürü madalyan oluyor ayrıca tüp bebek tedavisine başlayınca düzenli hocayla beraber plates yaptim 1 sene boyunca onun dışında hamileliktede doğumdan sonrada plates yoga devam etdim sporun nasıl yapılması gerektigini biliyorum şöyle düşün yıllardır koşan birinin vücut esnekliğiyle bir kaç aydır koşan yada spor yapan birinin vücut esnekliği ayni olmaz yoksa ister 3 saat ister 5 saat koşun egzersiz yapın beni ilgilendirmez ben sadece şuan hissedemese bile ilerde sağlık sorunu olabileceğini bilmesi için uyardım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…