Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Harikaymış İstiyorum, o halde olacak Canım canlı ders yok, ödev yok, veli yok . Ama şunu da belirteyim. 15 tatilimiz yok, 2 ay yaz tatili yok. çalışma düzeni idareciler gibi

İnşallah öyle olur canım yoksa cok can sıkıcı savasa gider gibi vaziyet aliyorum
Öyle olacak inan , ben kaç kere tansiyon ölçtürdüm. Arabayı parkedemeyip yoldan geçen herhangi birini çevirip araba kullanıyor musunuz, arabamı parkeder misiniz dedim

Ne oldu ki simdi canim daha listeye gireli 2 hafta oldu
Kaptanim benim için kötü bir gün dis operasyonu üzerine babaannem korona olmuş hastaneye kaldırmışlar durumu çok ağırmış farkli sehirdeyiz ne olacağı belli değil onunda üstüne komsum en yakın arkadaşım hastanedeydi koronadan vefaat etmiş daha 3 aylik bebeği var tüm enerjim motivem yerle bir oldu
Neden boyle birsey yaptinki simdi canim

Challenge da yenilmenle ilgisi yoktur umarım
Ne alaka ??? Burda birini yensen yada yenilsen ne olacak ki ?? Burda herkesin derdi sağlıklı olmak

Geçmiş olsun canım
Allah acil şifa versin

Iyiyim canim
Cook gecmis olsun canim Allah sifa versin bu sekilde yazip deseydin

Cuma gunu saglik nedeniylede izne ayirabiliriz.

Arkadaşın icinde cok uzuldum Allah rahmet eylesin

canim cok zor ya.dun ggece oturdum alan calistim.ne kadar temelim olsada hersye sıfırdan göz gezdirmak zorundayim.gündüz calisma imkanim yok.geceleri de olur mu ki sadece.konular dersler çığ gibi.
tsk ederim canim.gelir yada baska bisey dediğ
ins bian evvel atanirsin canim.
Canım, batıya da atansan zorunlu hizmet yerleri var. Orada görev yaparsın. Bizim okulda o şekilde çok öğretmen var ki merkeze 10 km
burasi daa aslinda doğu.ve ilcedeyim.yerimden kıpırdamasam ne iyi olur.ama zor.

Geçmiş olsun başınız sağ olsun
Challenge sonucu üstüne gidince umarım öyle değildir diye düşündüm.

Harikaymış İstiyorum, o halde olacak Canım canlı ders yok, ödev yok, veli yok . Ama şunu da belirteyim. 15 tatilimiz yok, 2 ay yaz tatili yok. çalışma düzeni idareciler gibi
İnşallah kuantum candır
Yaaa dediğin şeyler can yakıyor yazılı yok, performans notu ödev yok yok da yok
İlçede yok ama merkez tüh ya...eşim şu süreçte gidip gelmen tehlikeli diyor.
2022 de emekli oluyorum zaten üzülmeyim napim

baya bi engelle karsilaşmissin canim.ama masallah baya azimliymissin.e çalişkanlıgi da unutmamak lazim.maşallah.
ben o kadar zeki degilim
ortalama bi seviyediyim sanirim.onun icin ne kadar ugrasirsam uğrasim 90 puan alamam.kafam donuyor duruyor.sinavda heyecan yapiyorum.dun gece oturdum calistim.olmucak yinr dedim.topladim masayi.esime girmicem dedim.bendrn adam olmaz dedim.
bi mutfagi topladim geldim.
kendimi deneme cozerken buldum.esim sen ne ayaksin diyor
senin baya canın sıkılmiş ne yaptiğın belli degil diyor
kafayi yedim heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…