Oldu isteE Elif_Eylul eylboşluksuz
Önemli değil gecer birazdanDerdim seni Söylesem mi üzülsem söylemesem mi üzülsem
Bu seferde eyl çıkmış yanina ne edem idare edem sagol canimOldu iste
Tamam iste oldu yaaaBu seferde eyl çıkmış yanina ne edem idare edem sagol canim
Her zaman boğamOooo havai fişek patlatıyorsun bizeteşekkür ederim
HarikaymışÖlçme Değerlendirme merkezde var sanırım yine de okulu arayıp bir sorayım. Üretmek gerçekten huzur veriyor. Pandemi döneminde ders işlemek çok sıkıcı geliyor o yüzden düşünebilirim. Hayallerinden vazgeçme yine de...eşin hiç ummadığın zamanda kendi kendine ikna olabilir. Kuantum fiziğine göre öyleymiş isteyin diyor sadece... nasılını sormadan...
Öyle olacak inan , ben kaç kere tansiyon ölçtürdüm. Arabayı parkedemeyip yoldan geçen herhangi birini çevirip araba kullanıyor musunuz, arabamı parkeder misiniz dedimİnşallah öyle olur canım yoksa cok can sıkıcısavasa gider gibi vaziyet aliyorum
Hadi ya boğam sendeÖyle olacak inan , ben kaç kere tansiyon ölçtürdüm. Arabayı parkedemeyip yoldan geçen herhangi birini çevirip araba kullanıyor musunuz, arabamı parkeder misiniz dedim
Benimki ler parkla ilgili değil ama daha saçma şeylerYaptım walla
Kaptanim benim için kötü bir gün dis operasyonu üzerine babaannem korona olmuş hastaneye kaldırmışlar durumu çok ağırmış farkli sehirdeyiz ne olacağı belli değil onunda üstüne komsum en yakın arkadaşım hastanedeydi koronadan vefaat etmiş daha 3 aylik bebeği var tüm enerjim motivem yerle bir olduNe oldu ki simdi canim daha listeye gireli 2 hafta oldu
Neden boyle birsey yaptinki simdi canim
Ne alaka ??? Burda birini yensen yada yenilsen ne olacak ki ?? Burda herkesin derdi sağlıklı olmakChallenge da yenilmenle ilgisi yoktur umarım
Geçmiş olsun canımKaptanim benim için kötü bir gün dis operasyonu üzerine babaannem korona olmuş hastaneye kaldırmışlar durumu çok ağırmış farkli sehirdeyiz ne olacağı belli değil onunda üstüne komsum en yakın arkadaşım hastanedeydi koronadan vefaat etmiş daha 3 aylik bebeği var tüm enerjim motivem yerle bir oldu
Ne alaka ??? Burda birini yensen yada yenilsen ne olacak ki ?? Burda herkesin derdi sağlıklı olmak
Iyiyim canim
Cook gecmis olsun canim Allah sifa versin bu sekilde yazip deseydinKaptanim benim için kötü bir gün dis operasyonu üzerine babaannem korona olmuş hastaneye kaldırmışlar durumu çok ağırmış farkli sehirdeyiz ne olacağı belli değil onunda üstüne komsum en yakın arkadaşım hastanedeydi koronadan vefaat etmiş daha 3 aylik bebeği var tüm enerjim motivem yerle bir oldu
canim cok zor ya.dun ggece oturdum alan calistim.ne kadar temelim olsada hersye sıfırdan göz gezdirmak zorundayim.gündüz calisma imkanim yok.geceleri de olur mu ki sadece.konular dersler çığ gibi.Bende 1. Olacağımıza cok eminim bu hafta içime hep öyle doguyo
Canim annene allahtan şifa diliyorum. Bende sonradan2 çocukla kpssye hazırlanıp atandim. Hazırlanırken çocuklarımı ihmalde ettim kocamida ihmal ettim kendimide evimide. Zaten etmezsem atanamazdim herşey tamolmuyor. Benim icin tabiri caizse dünya bir yana kpss bir yana idi. Atandim suan o ihmallerimin 1 tanesini hatırlamıyor çocuklarım. Onlar ergen olunca senin en cok parana ihtiyac duyuyorlar her sorunlarinin cozumu para ile ilgili oluyo. Ocakta yemegin varsa baska bir eksikleri yok. Küçükkenki gibi olmuyor. Film geceleri yaparak aileyi topluosun onlar buyuyunce. Demek istediğim kendin icin sadece kendi hayallerine kavusmak icin kpssye calis ve atan. Atandiginda kocanda senden taraf olacak her acidan inanki. Her kadinin geliri olacak. Kendini bundan mahrum etme. Diyirsunya eskiden daha kolaydı puan anlaminda atanman. İnan 3 /5 sene sonra dahada zor olacak atanman. Senin kafanda simdiki kadar algilayamayacak bir kac seneye. 2. Cocukmus doğuymuşbunlar sonraki düşünceler simdiden kendini bu kadar ağırlık altina sokma. Kafana dersten baskasini takma. Asla pisman olmayacagin sonu guzel ve zor bir yol bu kpss yolu. O sonu kendine ver.
Canımmmm bu haber iyi oldu. Önümü görmek gibi bir takıntım var :)
Helal olsun canim her zaman gel. Gitmene üzüldüm açıkçası ama karar senin
Kizlar tebrik ederim alkışlamaktan ellerimiz yoruldu grubumuzun hatunlarını masallah
Hoşgeldin canım
Evet canim benim :)
Allah sana bağışlasın anacığını canım. Kimse kolay gelmiyor bir yerlere
Anaammmm iyice büyük kaldık kızım 2000 li yaahuuuu :)
ins bian evvel atanirsin canim.Ben gıda mühendisiyim canım. Yüksek puan lazim yani. Evet herkes cocuk olmadan atan diyo
Evet onu da okudum şasirdim
Kiz ne yuvarlanmasi 2 3 haftadir hunharca leslie pilates Allah ne verdiyse yapiyorum bi kere de jillian yaptim o iyi yuvarladi beni ama spordan dolayı yuvarladi yatmaktan değil
Evet bayagi hirsliydi herkessongulle sen varsin muhendis anne var herkesler gitti. Prensesimin annesiyim de yok. Seni bulduk onu da bulcam soyleye söyleye
burasi daa aslinda doğu.ve ilcedeyim.yerimden kıpırdamasam ne iyi olur.ama zor.Canım, batıya da atansan zorunlu hizmet yerleri var. Orada görev yaparsın. Bizim okulda o şekilde çok öğretmen var ki merkeze 10 km
Geçmiş olsunKaptanim benim için kötü bir gün dis operasyonu üzerine babaannem korona olmuş hastaneye kaldırmışlar durumu çok ağırmış farkli sehirdeyiz ne olacağı belli değil onunda üstüne komsum en yakın arkadaşım hastanedeydi koronadan vefaat etmiş daha 3 aylik bebeği var tüm enerjim motivem yerle bir oldu
Ne alaka ??? Burda birini yensen yada yenilsen ne olacak ki ?? Burda herkesin derdi sağlıklı olmak
İnşallahHarikaymışİstiyorum, o halde olacak Canım canlı ders yok, ödev yok, veli yok . Ama şunu da belirteyim. 15 tatilimiz yok, 2 ay yaz tatili yok. çalışma düzeni idareciler gibi
baya bi engelle karsilaşmissin canim.ama masallah baya azimliymissin.e çalişkanlıgi da unutmamak lazim.maşallah.Lisede babamın zoruyla meslek lisesine gittim canım, babam okumayacagimi düşünüyordu. Ben başladığım zaman meslek lisesi mezunları da istedikleri bölümü tercih edebiliyordu ama ben mezun olmadan kural değişti sadece mezun olduğumuz bölümü secebiliyorduk, baska bölüm seçerken puanimizin yarısından fazlası siliniyordu. Okuduğum bölümü istemiyordum, hayalim Türkçe öğretmeni olmaktı. Kendi bölümümün öğretmenliği sadece 1 üniversitede vardı ve 70 öğrenci alıyordu. Üniversite sınavında ilk 1000 içindeydim, bu büyük başarı ama tek tercih yapıp istemediğim bölüm öğretmenliğini yazdım, çünkü istediğim yeri kazanamayacaktim. Liseden 1.likle mezun oldum, üniversiteye 1.likle girdim ama hep nefret ettim bölümümden. Neyse sonra kendimi sakinlestirdim nasılsa yine öğretmen olacağım diye. Bölümümün ataması çok iyiydi, ben son sınıfta kpss kursuna başladım, yılın ortasında atamalar açıklandı, bizim bölüme 0 sıfır kadro çıkmış. Deliye döndüm. Yüksek lisans yapayım bari dedim, hocamın biri jüride engel oldu ama yedeklerden kazandım. Yüksek lisans bitmeden akademisyen olunabiliyordu, ben ilk yılı bitirdim başvuru yapacağım, kural değişti mezun olmadan başvuruyu iptal ettiler. Tabi bu süreçte ailemle yaşananları anlatmıyorum bile, rest çektiler eve dönmem için ama dönmedim. Mezun oldum şimdiki görev yaptığım yere başvuru yaptım, bana engel olan hocam buraya jüri olarak geldi yine bana engel oldu, diğer adayı aldırmak için gelmiş zaten ama ben geçtim sınavları. Anlatırken kolay ama yaşarken hepsi çok zordu, çok rezillik çektim ama şimdi çok mutluyum. Lütfen pes etme, her engel seni başka bir yola yönlendiriyor. Dediğim gibi sınava gir, puanı al. Kararını o zamanki duruma göre verirsin, o vakte kadar ne olacağı belli olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?