Yaa çok üzüldüm. Başın sağ olsun canım. Sabırlar dilerim. Annesiz bir bebek çok kötü ... Allah ailesinin yardımcısı olsun.Kaptanim benim için kötü bir gün dis operasyonu üzerine babaannem korona olmuş hastaneye kaldırmışlar durumu çok ağırmış farkli sehirdeyiz ne olacağı belli değil onunda üstüne komsum en yakın arkadaşım hastanedeydi koronadan vefaat etmiş daha 3 aylik bebeği var tüm enerjim motivem yerle bir oldu
Ne alaka ??? Burda birini yensen yada yenilsen ne olacak ki ?? Burda herkesin derdi sağlıklı olmak
Pozitif olbaya bi engelle karsilaşmissin canim.ama masallah baya azimliymissin.e çalişkanlıgi da unutmamak lazim.maşallah.
ben o kadar zeki degilim
ortalama bi seviyediyim sanirim.onun icin ne kadar ugrasirsam uğrasim 90 puan alamam.kafam donuyor duruyor.sinavda heyecan yapiyorum.dun gece oturdum calistim.olmucak yinr dedim.topladim masayi.esime girmicem dedim.bendrn adam olmaz dedim.
bi mutfagi topladim geldim.
kendimi deneme cozerken buldum.esim sen ne ayaksin diyor
senin baya canın sıkılmiş ne yaptiğın belli degil diyor
kafayi yedim heralde
ya ben seni cok seviyorum.ya ins Allah karşina hep senin gibi sabırlı ve anlayişlı insanlar çıkarsın.kimse kırmasın seniIyiyim canim
Cook gecmis olsun canim Allah sifa versin bu sekilde yazip deseydin
Cuma gunu saglik nedeniylede izne ayirabiliriz.
Arkadaşın icinde cok uzuldum Allah rahmet eylesin
ah ah nerde bende o didiklerin bacım.kafasizin tekiyim.evlenmeden evvel ş atanma işini yapacaktim.simdi vakit o kadar kiymetli ki.buraya hic girmiyorum.telefonu elime almiyorum bile.yine de yetişemiyorum.Pozitif ol
Kararli ol
Sabırlı ol
Teşekkür ederim canım ❤❤ya ben seni cok seviyorum.ya ins Allah karşina hep senin gibi sabırlı ve anlayişlı insanlar çıkarsın.kimse kırmasın seni
Amin Allah razı olsun canimGeçmiş olsun canım
Allah acil şifa versin
Allah razı olsun saol KaptanimIyiyim canim
Cook gecmis olsun canim Allah sifa versin bu sekilde yazip deseydin
Cuma gunu saglik nedeniylede izne ayirabiliriz.
Arkadaşın icinde cok uzuldum Allah rahmet eylesin
Allah razı olsun yok ya cocukmuyuz böyle şeylere küsüp gideceğiz kız koca koca kadınlarınızGeçmiş olsunbaşınız sağ olsun
Challenge sonucu üstüne gidince umarım öyle değildir diye düşündüm.
Ah içim gitti duyunca ne olacak o bebek kim bakarsa baksın annesi gibi sevgi sevkat gösterebilir mı bebeğime her baktıkça içim gidiyor Allahım çok zor yaYaa çok üzüldüm. Başın sağ olsun canım. Sabırlar dilerim. Annesiz bir bebek çok kötü ... Allah ailesinin yardımcısı olsun.
Sen simdi gidiyomusun gitmiyomusun oyle yazmissindaAmin Allah razı olsun canim
Allah razı olsun saol Kaptanim
Allah razı olsun yok ya cocukmuyuz böyle şeylere küsüp gideceğiz kız koca koca kadınlarınız
Ah içim gitti duyunca ne olacak o bebek kim bakarsa baksın annesi gibi sevgi sevkat gösterebilir mı bebeğime her baktıkça içim gidiyor Allahım çok zor ya
Üzülme canımmmm . Her şeyde vardır bir hayırİnşallahkuantum candır
Yaaa dediğin şeyler can yakıyor yazılı yok, performans notu ödev yok yok da yok
İlçede yok ama merkez tüh ya...eşim şu süreçte gidip gelmen tehlikeli diyor.
2022 de emekli oluyorum zaten üzülmeyim napim
Aynen kuzum hayırlısı olsun. Vatana hizmet eden bir arkadaşımız var en azından di miÜzülme canımmmm . Her şeyde vardır bir hayırHem hiç kıyamam emeklilik mi ? Ben hiç olmayı düşünmüyorum daha çok var ama, olsun
Yanında
Valla ders sabah bitti öğlen yani ben hala sokakta yürüyorum
50 bin adimla mi geleceksin bugunValla ders sabah bitti öğlen yani ben hala sokakta yürüyorum
Kahvaltı yapıp çıktım
Gönder sen kahveyi ben maskeyi indirip içerim
Aaa kaptan ben seni Yeşilay ci sanırdımYanındavarsa bende geliyorum
50 olursa rekor olmaz ki50 bin adimla mi geleceksin bugun
2-3 hafta once 1 tane ictim baska icmedimAaa kaptan ben seni Yeşilay ci sanırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?