Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Yaa çok üzüldüm. Başın sağ olsun canım. Sabırlar dilerim. Annesiz bir bebek çok kötü ... Allah ailesinin yardımcısı olsun.

Pozitif ol
Kararli ol
Sabırlı ol

Iyiyim canim

Cook gecmis olsun canim Allah sifa versin bu sekilde yazip deseydin

Cuma gunu saglik nedeniylede izne ayirabiliriz.

Arkadaşın icinde cok uzuldum Allah rahmet eylesin
ya ben seni cok seviyorum.ya ins Allah karşina hep senin gibi sabırlı ve anlayişlı insanlar çıkarsın.kimse kırmasın seni
Pozitif ol
Kararli ol
Sabırlı ol
ah ah nerde bende o didiklerin bacım.kafasizin tekiyim.evlenmeden evvel ş atanma işini yapacaktim.simdi vakit o kadar kiymetli ki.buraya hic girmiyorum.telefonu elime almiyorum bile.yine de yetişemiyorum.

Geçmiş olsun canım
Allah acil şifa versin
Amin Allah razı olsun canim
Iyiyim canim

Cook gecmis olsun canim Allah sifa versin bu sekilde yazip deseydin

Cuma gunu saglik nedeniylede izne ayirabiliriz.

Arkadaşın icinde cok uzuldum Allah rahmet eylesin
Allah razı olsun saol Kaptanim
Geçmiş olsun başınız sağ olsun
Challenge sonucu üstüne gidince umarım öyle değildir diye düşündüm.
Allah razı olsun yok ya cocukmuyuz böyle şeylere küsüp gideceğiz kız koca koca kadınlarınız
Yaa çok üzüldüm. Başın sağ olsun canım. Sabırlar dilerim. Annesiz bir bebek çok kötü ... Allah ailesinin yardımcısı olsun.
Ah içim gitti duyunca ne olacak o bebek kim bakarsa baksın annesi gibi sevgi sevkat gösterebilir mı bebeğime her baktıkça içim gidiyor Allahım çok zor ya

Sen simdi gidiyomusun gitmiyomusun oyle yazmissinda

Üzülme canımmmm . Her şeyde vardır bir hayır Hem hiç kıyamam emeklilik mi ? Ben hiç olmayı düşünmüyorum daha çok var ama, olsun

Üzülme canımmmm . Her şeyde vardır bir hayır Hem hiç kıyamam emeklilik mi ? Ben hiç olmayı düşünmüyorum daha çok var ama, olsun
Aynen kuzum hayırlısı olsun. Vatana hizmet eden bir arkadaşımız var en azından di mi
Elden ayaktan düşmeden gezme hayallerimiz var eşimle yeter gari dedik biz gidelim de atanma bekleyen kardeşlerimize yer açılsın...sen çalış tabi ki asliogretmenim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…