Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Yaaaa ne güzel bir hayal. Bak yine aklıma kuantum geldi .

Canım bence de senin canın sıkılmış, ne yapacağını bilmez bir ruh haline girmişsin. Birkaç gün hiçbir şeyi düşünmeden kendini rahatlat, sonra içinden hala acaba çalışsam mi düşüncesi geçiyorsa otur ve bir yerden başla. Kazanamasan bile kaybedeceğin bişey yok, bugünkünden geri bir durumda olmayacaksın, hem de elimden geleni yaptım demenin iç rahatlığı olacak. Bence sen bunu yapabilecek birisin, sadece karar vermeye ihtiyacın var.

Hem başın sağolsun hem de babaannen için çok geçmiş olsun. Umarım bir an önce iyileşir.

Hem başın sağolsun hem de babaannen için çok geçmiş olsun. Umarım bir an önce iyileşir.
Allah razı olsun saol
Zipzip-
Dediğim gibi motivem bozuldu grubu olumsuz etkilemek istemem ilerde belki tekrar katılırım Kaptanim allah'a emanet

Zipzip- 3litre su,2kahve daha ictim

Eklentiler

• 20201229_181235.webp
    61,7 KB · Görüntüleme: 29
  • 20201229_155209.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 25
  • 20201229_140846.webp
    106,9 KB · Görüntüleme: 28
  • 20201229_101523.webp
    68,5 KB · Görüntüleme: 25
29 Aralık Sali
Sabah 07.50
1 patates 1 yumurtadan patatesli yumurta 1 dilim peynir 1 top (kendi yaptigim) granola 1 cay kasigi fistik ezmesi

Ara 12.30 filtre kahve+2 kare cikolata
Ara 16.00 yarim bardak kefir 2 kuru erik

Akşam 18.00 1 kepce çorba 1 tabak pırasa yemegi 1 dilim ekmek 3 kasik yogurt
(Belki sekersiz turk kahvesi içerim birazdan)

Spor; leslie boosted 30 dk
Pilates egzersizleri yaptim ama ayri ayri yazayim mi.. 20 dk pilates diyim.
2 saat kosturmali ev işi N Nidsalii

Su 2.5 litre Zipzip-

Efiyet ossun civcik

Sen bugün 30 yaparsın artik ben senden 30 beklerim.
Daha 2300 deyim :)
Noldu 3 hafta önce efkarlandin de hele
Otlakci misin bıraktin mı? .

Benim geçmişim yok kendisiyle
Ev bostu kardesimden yaktim 1 tane :))
Allah razı olsun saol
Zipzip-
Dediğim gibi motivem bozuldu grubu olumsuz etkilemek istemem ilerde belki tekrar katılırım Kaptanim allah'a emanet
Tamam canim nasıl istersen ama cuma ya da persembe bildirim yaparsan oyle ayiralim
Sende Allaha emanet ol
Zipzip- 3litre su,2kahve daha ictim
Afiyet olsun canım guzel menu
Guzel menu ve spor afiyet olsun canim

Eyvallah yoldaşım sudem Ben sizsiz ne edeyim rekoru, birlikte daim olsun :)
Çıtayı da yükselttim vay benim halime. Her gün 50 beklemeyin benden 10 neyinize yetmiyor bacaklarım hala uyuşuk
Birde dün ben son iki rakama göre bilet aramaya çıktım. Bulamasaydım bulana kadar yürüyecektim 100e garanti gözüyle bakıyordum. Çıkarsa 6.takımı komple pro yapacam ahdım olsun

Ne bileti ola kineyin son iki rakami ne 100ü noluyo burda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…