Sen bugün 30 yaparsın artik ben senden 30 beklerim.50 bin adimla mi geleceksin bugun
Yaaaa ne güzel bir hayal. Bak yine aklıma kuantum geldi .Aynen kuzum hayırlısı olsun. Vatana hizmet eden bir arkadaşımız var en azından di mi
Elden ayaktan düşmeden gezme hayallerimiz var eşimle yeter gari dedik biz gidelim de atanma bekleyen kardeşlerimize yer açılsın...sen çalış tabi ki asliogretmenim.
Noldu 3 hafta önce efkarlandin de hele2-3 hafta once 1 tane ictim baska icmedimhatta burda da yazmistim
Canım bence de senin canın sıkılmış, ne yapacağını bilmez bir ruh haline girmişsin. Birkaç gün hiçbir şeyi düşünmeden kendini rahatlat, sonra içinden hala acaba çalışsam mi düşüncesi geçiyorsa otur ve bir yerden başla. Kazanamasan bile kaybedeceğin bişey yok, bugünkünden geri bir durumda olmayacaksın, hem de elimden geleni yaptım demenin iç rahatlığı olacak. Bence sen bunu yapabilecek birisin, sadece karar vermeye ihtiyacın var.baya bi engelle karsilaşmissin canim.ama masallah baya azimliymissin.e çalişkanlıgi da unutmamak lazim.maşallah.
ben o kadar zeki degilim
ortalama bi seviyediyim sanirim.onun icin ne kadar ugrasirsam uğrasim 90 puan alamam.kafam donuyor duruyor.sinavda heyecan yapiyorum.dun gece oturdum calistim.olmucak yinr dedim.topladim masayi.esime girmicem dedim.bendrn adam olmaz dedim.
bi mutfagi topladim geldim.
kendimi deneme cozerken buldum.esim sen ne ayaksin diyor
senin baya canın sıkılmiş ne yaptiğın belli degil diyor
kafayi yedim heralde
Hem başın sağolsun hem de babaannen için çok geçmiş olsun. Umarım bir an önce iyileşir.Kaptanim benim için kötü bir gün dis operasyonu üzerine babaannem korona olmuş hastaneye kaldırmışlar durumu çok ağırmış farkli sehirdeyiz ne olacağı belli değil onunda üstüne komsum en yakın arkadaşım hastanedeydi koronadan vefaat etmiş daha 3 aylik bebeği var tüm enerjim motivem yerle bir oldu
Ne alaka ??? Burda birini yensen yada yenilsen ne olacak ki ?? Burda herkesin derdi sağlıklı olmak
Allah razı olsun saolHem başın sağolsun hem de babaannen için çok geçmiş olsun. Umarım bir an önce iyileşir.
Efiyet ossun civcik29 Aralık Sali
Sabah 07.50 1 patates 1 yumurtadan patatesli yumurta 1 dilim peynir 1 top (kendi yaptigim) granola 1 cay kasigi fistik ezmesi
Ara 12.30 filtre kahve+2 kare cikolata
Ara 16.00 yarim bardak kefir 2 kuru erik
Akşam 18.00 1 kepce çorba 1 tabak pırasa yemegi 1 dilim ekmek 3 kasik yogurt
(Belki sekersiz turk kahvesi içerim birazdan)
Spor; leslie boosted 30 dk
Pilates egzersizleri yaptim ama ayri ayri yazayim mi.. 20 dk pilates diyim.
2 saat kosturmali ev işi N Nidsalii
Su 2.5 litreZipzip-
Sene de afieyt olsun menüleri art arda yazmamiz da ne bilim biraz show benceEfiyet ossun civcik
Sen beni takip ediyosun ozaman ilk once ben yazdimSene de afieyt olsun menüleri art arda yazmamiz da ne bilim biraz show bence
Gönderdim bi baktim yukarda senin menüSen beni takip ediyosun ozaman ilk once ben yazdim
Daha 2300 deyim :)Sen bugün 30 yaparsın artik ben senden 30 beklerim.
Ev bostu kardesimden yaktim 1 tane :))Noldu 3 hafta önce efkarlandin de hele
Otlakci misinbıraktin mı? .
Benim geçmişim yok kendisiyle
Tamam canim nasıl istersen ama cuma ya da persembe bildirim yaparsan oyle ayiralimAllah razı olsun saol
Zipzip-
Dediğim gibi motivem bozuldu grubu olumsuz etkilemek istemem ilerde belki tekrar katılırım Kaptanim allah'a emanet
Afiyet olsun canım guzel menu
Guzel menu ve spor afiyet olsun canim29 Aralık Sali
Sabah 07.50 1 patates 1 yumurtadan patatesli yumurta 1 dilim peynir 1 top (kendi yaptigim) granola 1 cay kasigi fistik ezmesi
Ara 12.30 filtre kahve+2 kare cikolata
Ara 16.00 yarim bardak kefir 2 kuru erik
Akşam 18.00 1 kepce çorba 1 tabak pırasa yemegi 1 dilim ekmek 3 kasik yogurt
(Belki sekersiz turk kahvesi içerim birazdan)
Spor; leslie boosted 30 dk
Pilates egzersizleri yaptim ama ayri ayri yazayim mi.. 20 dk pilates diyim.
2 saat kosturmali ev işi N Nidsalii
Su 2.5 litreZipzip-
Biliyosunki kahveciyim gunde bazen 4 bazen 5 engel olamiyorumGönderdim bi baktim yukarda senin menübenim gibi sen de hunharca kahve iciyosun
Eyvallah yoldaşım sudemenerji_kusagi bacı daha yeni geldin ayağın tozuyla hasta hasta 50 .000 adım rekoru kırdin
Başarin daim olsun boğam
İlk günde boyleysen sonrasını tahmin bile edemiyorum
Buraları yıkılıyor bogadanyıkılıyor
Ben de cay pek icmem de. Kahve söz konusu olunca kendimi tutamiyorum. Ama bu ara azalttım azaltmak istiyorumBiliyosunki kahveciyim gunde bazen 4 bazen 5 engel olamiyorum
Kac taneye indircen 1tanemi yapamazsin onu enfazla 3tane içBen de cay pek icmem de. Kahve söz konusu olunca kendimi tutamiyorum. Ama bu ara azalttım azaltmak istiyorum
Ne bileti ola kiEyvallah yoldaşım sudemBen sizsiz ne edeyim rekoru, birlikte daim olsun :)
Çıtayı da yükselttim vay benim halime. Her gün 50 beklemeyin benden 10 neyinize yetmiyorbacaklarım hala uyuşuk
Birde dün ben son iki rakama göre bilet aramaya çıktım. Bulamasaydım bulana kadar yürüyecektim 100e garanti gözüyle bakıyordum. Çıkarsa 6.takımı komple pro yapacam ahdım olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?