Canım sen bizim tatlı Dileğimizsin herşey hallolur su akar yolunu bulur seni hiç bir yere bırakmıyoruzBen burada motive oldum verdim ama burası olmasaydı veremezdim şu son günlerde uzadıkça uzadı birşeyler yarış yaptık keyiflendik suyu cıktı burdan gidince verirmiyim onuda bilmiyorum
Canım evet beni çok rahatsız etti sürekli ismim anılması eleştiri yaparken uzatılması elbette kötü niyetle demiyorlar
kimseyi üzmek te istemiyorum bişeyleri uzatmayalım uzamasın sonuçta motive olmak ve kilo vermek için burdayız hepimiz
tamam canım şimdi bu konuşmayı da uzatmayalım, sen bir güzel yat dinlen. Bir karar vermeden önce üzerine bir gece uyumak gerekirmiş. Kararını da daha sonra ver ama bence gitme. daha mezuniyet kutlaması yapacağız burda.Ben burada motive oldum verdim ama burası olmasaydı veremezdim şu son günlerde uzadıkça uzadı birşeyler yarış yaptık keyiflendik suyu cıktı burdan gidince verirmiyim onuda bilmiyorum
Canım evet beni çok rahatsız etti sürekli ismim anılması eleştiri yaparken uzatılması elbette kötü niyetle demiyorlar
kimseyi üzmek te istemiyorum bişeyleri uzatmayalım uzamasın sonuçta motive olmak ve kilo vermek için burdayız hepimiz
Bana 3 ay da tamamen düzelir diyen bile oldu biliyo musunİnşallah biz de iyi insanlarla karşılaşırız bu konuda çok somurgen bir sistem mi diyeyim oluşum mu diyeyim bilmm çok fahiş fiyatlar duyuyorum
Kurt adama dönüşmüş olabiliriz, zaten en çok ikizleri etkiliyormuş galibaCanım sen bizim tatlı Dileğimizsin herşey hallolur su akar yolunu bulur seni hiç bir yere bırakmıyoruz
gelip geçici şeyler bunlar iki güne unuturuz nazar değdi diyelim ya da dolunay etkisi olabilir
Bu ara astroloji ile birşeyler okuyamadımKurt adama dönüşmüş olabiliriz, zaten en çok ikizleri etkiliyormuş galiba
Elif özlettin kendiniBana 3 ay da tamamen düzelir diyen bile oldu biliyo musun
Yani Allah vicdan sahipleriyle karsilastirsin gerçekten
Anammmmm kimleri goruyorum kimleri hoş geldinnnnnnnn çok sevindim seni gördüğüme29 Aralık
Sabah 09:30
1 avuç kuruyemiş
1 portakal
2 adet t.tahıllı ev yapımı peynirli poğaça
(Her biri mandalina büyüklüğünde)
15:00
1 porsiyon ekmek arası et döner
(İkramdı çeviremedim, planım bezelye yemekti)
19:00
1 kase mercimek çorbası
1/2 ince dilim tt ekmek
1 kivi, 1 yuvarlak dilim ananas
00:50 (hele bu hiç olmadı)
1/2 kendi yaptığım tahıllı poğaça
200 ml çilekli süt
Toplam da
6 fincan şekersiz çay,
2 fincan şekersiz Bosnova Kahvesi
Su 2 litre civarı
Sporu yazmıştım zaten
Sende hoşgeldin .Anammmmm kimleri goruyorum kimleri hoş geldinnnnnnnn çok sevindim seni gördüğüme
Vallahi ben de cok özledim kuzum yaaElif özlettin kendini
Kaynana napıyor sana smotie li kahvaltı hazırlamaya başladı mı
Asıl sen hoşgeldin kuzum nasılsınAnammmmm kimleri goruyorum kimleri hoş geldinnnnnnnn çok sevindim seni gördüğüme
Hoş buldumSende hoşgeldin .
Gidersen cok üzülürümBen burada motive oldum verdim ama burası olmasaydı veremezdim şu son günlerde uzadıkça uzadı birşeyler yarış yaptık keyiflendik suyu cıktı burdan gidince verirmiyim onuda bilmiyorum
İyiyim canım çok şükür Erzincan'da ailemin yanindayim abimin nikah işi falan vardı evini yerleştirdik gelin kızımızı bandırma'dan aldık geldik çarşamba nikah günü aldık onlarla uğraşıyorum o yüzden pek fırsatım olmuyor gelmeye sen nasılsınAsıl sen hoşgeldin kuzum nasılsın
Oyy telasenin hası vallahiİyiyim canım çok şükür Erzincan'da ailemin yanindayim abimin nikah işi falan vardı evini yerleştirdik gelin kızımızı bandırma'dan aldık geldik çarşamba nikah günü aldık onlarla uğraşıyorum o yüzden pek fırsatım olmuyor gelmeye sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?