Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Canım sen bizim tatlı Dileğimizsin herşey hallolur su akar yolunu bulur seni hiç bir yere bırakmıyoruz
gelip geçici şeyler bunlar iki güne unuturuz nazar değdi diyelim ya da dolunay etkisi olabilir

tamam canım şimdi bu konuşmayı da uzatmayalım, sen bir güzel yat dinlen. Bir karar vermeden önce üzerine bir gece uyumak gerekirmiş. Kararını da daha sonra ver ama bence gitme. daha mezuniyet kutlaması yapacağız burda.

İnşallah biz de iyi insanlarla karşılaşırız bu konuda çok somurgen bir sistem mi diyeyim oluşum mu diyeyim bilmm çok fahiş fiyatlar duyuyorum
Bana 3 ay da tamamen düzelir diyen bile oldu biliyo musun
Yani Allah vicdan sahipleriyle karsilastirsin gerçekten

Canım sen bizim tatlı Dileğimizsin herşey hallolur su akar yolunu bulur seni hiç bir yere bırakmıyoruz
gelip geçici şeyler bunlar iki güne unuturuz nazar değdi diyelim ya da dolunay etkisi olabilir
Kurt adama dönüşmüş olabiliriz, zaten en çok ikizleri etkiliyormuş galiba

Anammmmm kimleri goruyorum kimleri hoş geldinnnnnnnn çok sevindim seni gördüğüme

D Dileksnr canim merhba daha önce hic konusmadik ama yine de yazmak istedim. Herseyden bu kadar cabuk vazgecme. Yazdiklarinizi okudum. Amabsen aciklamani yaptin sonucta belki yanli anlasildin belki de sen yanlis anladin. Ve bu olay bitti gitti. Sadece kilo vermeye ve kendine odaklan. Birseyler oldu diye hemen vazgecme. Ben pazartesi baslayip sali birakanlardandim diyeti . Ama burasi sayesinde 1 aydir hic vazgecmek aklima bile gelmedi. Hatta kilo verdikce etrafindaki insanlar bunu farkettikce dha da motive olcaksin. Bence birakma.ama yine de sen bilirsin. Ben karismak istemezdim ama sende benim gibi sadece zayiflamak icin geldim diyince yazmak istedim

Elif özlettin kendini
Kaynana napıyor sana smotie li kahvaltı hazırlamaya başladı mı
Vallahi ben de cok özledim kuzum yaa
Yok esim evde olunca kv cok gelmiyor
Okulu da biraktik ya isime geldi
Gecen geldi aksam bi hamur yogurayim dedi
Yoooo dedim sen otur torunlarina bak ben yaparim

Gidersen cok üzülürüm
Cok guzel kilo verdin devam et pes etme
Herkesin kendine göre fikirleri var sana uyanı alırsın uymayani boş verirsin
Hayatta da böyle degilmi

Asıl sen hoşgeldin kuzum nasılsın
İyiyim canım çok şükür Erzincan'da ailemin yanindayim abimin nikah işi falan vardı evini yerleştirdik gelin kızımızı bandırma'dan aldık geldik çarşamba nikah günü aldık onlarla uğraşıyorum o yüzden pek fırsatım olmuyor gelmeye sen nasılsın

Denp Kuzum gecmis olsun sana da
Dün gecmis yapmayinca bugün gördüm senin operasyonu
2020 benim dişlerim icin de kötü bir yıldı :-( bisürü dolgum var
20 lik 2 tane çekildi2 daha var
Şükür ki ameliyatsizdi ama öteki 2si nasil olur bilmiyorum

Oyy telasenin hası vallahi
Allah kolaylik versin
Ben de iyiyim şükür canım
Bebelerle yuvarlanip gidiyoz iste

O soru tehlikeli annem değiştir bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…