Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kızlar biliyorsunuz aranıza yeni katıldım. Bu tartışmanın altında başka sıkıntılar var mı bilmiyorum. Tamamen tarafsız olarak yazıyorum. Herkes fikrini belirtebilir. Burada bunun için buradayız. Begenmediklerimizi uygulamayız. Ben diyetisyen kontrolundeyim. Ona da sorabilirim. Burada olmayı sizlerle paylaşmayı seviyorum. Bu tartışma konusunda hiçbir taraf haklı yada haksız değil. Sadece okuduğumuzu yorumluyoruz. Yazı dilinde yanlış anlaşılmalar çok oluyor. Kadın olarak hassas ve detayciyiz. Duygusal tepkiler veriyoruz. Artık bunları bir tarafa bırakıp hedefe kitlenelim. Biz bir takımız. Hepimiz aynı sebeple buradayız. Yarış falan benim umrumda değil. Kilo verelim. İstediğimizi giyebilelim. Kimse kilomuzla dalga geçmesin. Yarış sadece motive için gerekli asıl mesele zayıflamak...
Şurada kaç yaşında kadınım ağlayacağım. Lütfen lütfen. Kimse gitmesin. Birlikte mücadeleye devam edelim.

Sağol canım evet detoks menüsü
Madamcim benim de selamimi soyleyiver kuzum. Evrene mesaj gonderecekmişsin de... Ablamin vaziyeti de aynıymış de ...
Söylemem mi hiç abla sen iste yeter

Güzel
Dikişten dolayı evet. Geçmiş olsun neyiniz vardı?
Değişik olmuş evet :)
Hepiniz allaha emanet olun ben çıkıyorum gruptan
Inşallah herkes hedefine ulaşır
Kim haklı kim haksız takip edemedim ama bence çıkmayın kimse için. En değerli sizin için sizsiniz

Burda bana yakıştırılmayan ne var acaba bi okurmusun uzamasin kimsenin motivesi düsmesin
Canım T timesinfinity , o kadar eleştirdiler kelimesine takıldı. O sadece fazlasınin zarar verebileceğini söyledi. Endişesini dile getirdi. Sen eleştiri deyince sanki laf sokuyormus gibi oldun. Onun sana yakıştıramadım lafına da sen kırıldın çünkü laf sokmuyordun. Konuşmayip yazdığınız için duygular yanlış geçiyor. lütfen biraz düşün.

Ağlamayın yaa ben konuya vakıf olsam çok iyi yazıcam da 1-2 gündür biraz var gerginlik. Göz gezdirebildim ancak. Maalesef sayfalar öncesine gidecek zaman yok. Yavaş yavaş yatmam lazım üzülmeyin o kadar yaa

Tesekur ederim canım 20 lik dişimde kok iltihabı oluşmuş çeneye yayılan direnle boşaltıldı dikiş atıldı iyileşince cerrahi operasyonla dis alınacak

Canım üzülme lütfen, bu kadar kalabalık bir ortamda ister istemez anlaşmazlıklar ve çatışmalar yaşanabilir. Saygı çerçevesinin dışına çıkmadan bu tarz şeyler olabilir. Mesajına cevap vermemin tek sebebi ağlayacak kadar üzülmüş olmana çok üzüldüm. Hep beraber toplanıp kilo vermeye bakalım dediğin gibi, öpüyorum canım

“O kadar eleştirdiler”derken yani yaptıkları tahminler yanlış çıktı demek istemiş. Orada kendini ifade ederken bi iki kelime yanlış kullanmış ki absürd değil. Diyelim ki bilinçli kullandı. E o kadar da olsun. Arkadaşlar iyilik için eleştirdi evet ama arkadaş haklı çıkınca rahatladığı için kendini öyle ifade etmiş. Buna takılıp konuyu uzatmak çok mantıksız geldi bana.
D Dileksnr

Son düzenleme:
Kimseyi kırmak istemiyorum
Sürekli ismimin anılması bu tarz şeylerde beni bunalttı kırdığım birisi olduysa özür dilerim
Canım kendi adıma seni kıracak birşey söylediysem özür dilerim asla amacım motiveni düşürmek değildi zira dün soylediklerimde sana değildi zaten senin adını geçiren hiç bir cümlede yazmadım geldiğim ilk günü hatırla konusmustuk seninle o zamanda sana yardımcı olmaya çalışmıştım sordugun bir kaç şeyde yani sana karşı herhangi bir art niyetim yok ❤❤

Menum
Sabah 1 bardak su
Kahvalti 10.00
1 simit
Domates
Sekersiz cay
Oglen 14.00
2 kasik nohut yemegi
2 kucuk parca haslanmis tavuk gogsu
Aksam 19.00
Salata

Bugunluk ara yapamadim
Sporvyapamadim
Yarinda biraz dengesiz gidecek ama yarindan sonra eski halime donucem insallah .

T timesinfinity ben kimseye laf sokmadim ki sadece yanlış yapmıyormuşum dedim ve bunu bana yakıştirmadigini söyledin sürekli bu tarz seyler oldu empati kurunca anlarsın benide yine söylüyorum ben kimseye laf atmadım onu söyleerken kendimde çünkü öyle bi oldum ki kendim bile yanlış yapıyorum dedim hani bunu belirtmek istedim yanlış yapmıyormuşum derken .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…