Tesekur ederim canım yok kuzum damağımda dikiş olduğu için katı şeyler yeMem yasak o yüzden bende sıvıda olsa vitamin mineral almaya çalışıyorumAfiyet olsun canım ama bişi yememişsin kidetoks mu yapıyorsun
Sağol canım evet detoks menüsüAfiyet olsun canım,güzel menü.Sadece kefirin yanında meyve de yesen iyi olabilirmiş die düşündüm.
Afiyet olsun canım.
Kahvaltı biraz az olmuş canım.Doğrusu tabağı hazırladım ama yiyemedim demişsin.Akşamki öğününü ise çok beğendim.Sebze+protein+süt ürünü hepsi var.Afiyet olsun.
Detoks mu yapıosun canım.Bana detoks menüsü gibi hafif geldi.afiyet olsun.
Söylemem mi hiç abla sen iste yeterMadamcim benim de selamimi soyleyiver kuzum. Evrene mesaj gonderecekmişsin de... Ablamin vaziyeti de aynıymış de ...
Güzel
Dikişten dolayı evet. Geçmiş olsun neyiniz vardı?Sabah 8
Ilık ballı şu
Saat 9.00
Keten tohumlu sebze suyu
Saat 11.00
Süt muz ve chia tohumlu içecek ( blender yaptim)
Saat 13.30
Bir kupa mercimek çorbası
Saat 15.00
Elma + ayva suyu
Saat 16.00
Zencefil çayı
Saat 17.30
2 ceviz 2 badem 2 çiğ fındıkla kefir ( blendar)
Saat 19.00
Bir kupa mercimek çorbası
Zipzip-
Değişik olmuş evet :)30 Aralık
Sabah,
sabah yok, iştahım hiç yok.
3-4 fındık, 1,2 badem attım ağzıma
Öğlen 13:00-14:00
1 fincan sade Türk Kahvesi
2 adet hurma
1 çay bardağı ayran
1 kivi
17:00
1 kepçe mercimek çorbası
4 kaşık kestaneli pilav
1 hindi baget, fırın
1 dilim ananas
21:00
1 keçiboynuzu
10 kadar antep fıstığı
Su 2 litre, içmeye devam
4 kupa şekersiz çay
Sporu ayrıca yazacağım.
(Yeme düzenim bir kaç gündür bozuk. Yarın düzene sokmayı planlıyorum)
Kim haklı kim haksız takip edemedim ama bence çıkmayın kimse için. En değerli sizin için sizsinizInşallah herkes hedefine ulaşır
Canım T timesinfinity , o kadar eleştirdiler kelimesine takıldı. O sadece fazlasınin zarar verebileceğini söyledi. Endişesini dile getirdi. Sen eleştiri deyince sanki laf sokuyormus gibi oldun. Onun sana yakıştıramadım lafına da sen kırıldın çünkü laf sokmuyordun. Konuşmayip yazdığınız için duygular yanlış geçiyor. lütfen biraz düşün.Burda bana yakıştırılmayan ne var acaba bi okurmusun uzamasin kimsenin motivesi düsmesin
Ben ikizlerim, sen de mi öylesin.İnşaaallah yaa, sanırım ikizleri en çok etkilemiş
Ağlamayın yaa ben konuya vakıf olsam çok iyi yazıcam da 1-2 gündür biraz var gerginlik. Göz gezdirebildim ancak. Maalesef sayfalar öncesine gidecek zaman yok. Yavaş yavaş yatmam lazım üzülmeyin o kadar yaaKızlar biliyorsunuz aranıza yeni katıldım. Bu tartışmanın altında başka sıkıntılar var mı bilmiyorum. Tamamen tarafsız olarak yazıyorum. Herkes fikrini belirtebilir. Burada bunun için buradayız. Begenmediklerimizi uygulamayız. Ben diyetisyen kontrolundeyim. Ona da sorabilirim. Burada olmayı sizlerle paylaşmayı seviyorum. Bu tartışma konusunda hiçbir taraf haklı yada haksız değil. Sadece okuduğumuzu yorumluyoruz. Yazı dilinde yanlış anlaşılmalar çok oluyor. Kadın olarak hassas ve detayciyiz. Duygusal tepkiler veriyoruz. Artık bunları bir tarafa bırakıp hedefe kitlenelim. Biz bir takımız. Hepimiz aynı sebeple buradayız. Yarış falan benim umrumda değil. Kilo verelim. İstediğimizi giyebilelim. Kimse kilomuzla dalga geçmesin. Yarış sadece motive için gerekli asıl mesele zayıflamak...
Şurada kaç yaşında kadınım ağlayacağım. Lütfen lütfen. Kimse gitmesin. Birlikte mücadeleye devam edelim.
Yok ama tesadüfen öğrenmiştim ikizler olayını.Ben ikizlerim, sen de mi öylesin.
Sağol canım. Üzülüyorum.Ağlamayın yaa ben konuya vakıf olsam çok iyi yazıcam da 1-2 gündür biraz var gerginlik. Göz gezdirebildim ancak. Maalesef sayfalar öncesine gidecek zaman yok. Yavaş yavaş yatmam lazım üzülmeyin o kadar yaa
Tesekur ederim canım 20 lik dişimde kok iltihabı oluşmuş çeneye yayılan direnle boşaltıldı dikiş atıldı iyileşince cerrahi operasyonla dis alınacakGüzel
Dikişten dolayı evet. Geçmiş olsun neyiniz vardı?
Değişik olmuş evet :)
Hepiniz allaha emanet olun ben çıkıyorum gruptan
Kim haklı kim haksız takip edemedim ama bence çıkmayın kimse için. En değerli sizin için sizsiniz
Canım üzülme lütfen, bu kadar kalabalık bir ortamda ister istemez anlaşmazlıklar ve çatışmalar yaşanabilir. Saygı çerçevesinin dışına çıkmadan bu tarz şeyler olabilir. Mesajına cevap vermemin tek sebebi ağlayacak kadar üzülmüş olmana çok üzüldüm. Hep beraber toplanıp kilo vermeye bakalım dediğin gibi, öpüyorum canımKızlar biliyorsunuz aranıza yeni katıldım. Bu tartışmanın altında başka sıkıntılar var mı bilmiyorum. Tamamen tarafsız olarak yazıyorum. Herkes fikrini belirtebilir. Burada bunun için buradayız. Begenmediklerimizi uygulamayız. Ben diyetisyen kontrolundeyim. Ona da sorabilirim. Burada olmayı sizlerle paylaşmayı seviyorum. Bu tartışma konusunda hiçbir taraf haklı yada haksız değil. Sadece okuduğumuzu yorumluyoruz. Yazı dilinde yanlış anlaşılmalar çok oluyor. Kadın olarak hassas ve detayciyiz. Duygusal tepkiler veriyoruz. Artık bunları bir tarafa bırakıp hedefe kitlenelim. Biz bir takımız. Hepimiz aynı sebeple buradayız. Yarış falan benim umrumda değil. Kilo verelim. İstediğimizi giyebilelim. Kimse kilomuzla dalga geçmesin. Yarış sadece motive için gerekli asıl mesele zayıflamak...
Şurada kaç yaşında kadınım ağlayacağım. Lütfen lütfen. Kimse gitmesin. Birlikte mücadeleye devam edelim.
“O kadar eleştirdiler”derken yani yaptıkları tahminler yanlış çıktı demek istemiş. Orada kendini ifade ederken bi iki kelime yanlış kullanmış ki absürd değil. Diyelim ki bilinçli kullandı. E o kadar da olsun. Arkadaşlar iyilik için eleştirdi evet ama arkadaş haklı çıkınca rahatladığı için kendini öyle ifade etmiş. Buna takılıp konuyu uzatmak çok mantıksız geldi bana.Canım T timesinfinity , o kadar eleştirdiler kelimesine takıldı. O sadece fazlasınin zarar verebileceğini söyledi. Endişesini dile getirdi. Sen eleştiri deyince sanki laf sokuyormus gibi oldun. Onun sana yakıştıramadım lafına da sen kırıldın çünkü laf sokmuyordun. Konuşmayip yazdığınız için duygular yanlış geçiyor. lütfen biraz düşün.
Rica ederim ahh yaa Allah kolaylık versin. En hafif şekilde atlatınTesekur ederim canım 20 lik dişimde kok iltihabı oluşmuş çeneye yayılan direnle boşaltıldı dikiş atıldı iyileşince cerrahi operasyonla dis alınacak
Canım kendi adıma seni kıracak birşey söylediysem özür dilerim asla amacım motiveni düşürmek değildi zira dün soylediklerimde sana değildi zaten senin adını geçiren hiç bir cümlede yazmadım geldiğim ilk günü hatırla konusmustuk seninle o zamanda sana yardımcı olmaya çalışmıştım sordugun bir kaç şeyde yani sana karşı herhangi bir art niyetim yok ❤❤Kimseyi kırmak istemiyorum
Sürekli ismimin anılması bu tarz şeylerde beni bunalttı kırdığım birisi olduysa özür dilerim
Üzülme yaa beni de üzeceksin:) ben olaylara üzülmekten çok insanların üzülmesine üzülürüm bakSağol canım. Üzülüyorum.
Gitmiyorsun dimi.Kimseyi kırmak istemiyorum
Sürekli ismimin anılması bu tarz şeylerde beni bunalttı kırdığım birisi olduysa özür dilerim
Bu arada ben sana hoşgeldin demismiydim canım yaYok ama tesadüfen öğrenmiştim ikizler olayını.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?