Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Gitmiyorsun dimi.
Bana göre bir değil burası canım
bende bi sıkıntı var galiba böyle olursa sürekli motive diye bisey olmaz grupta ben eleştiriye kızmıyorum üstelemek uzatmak yıpratır insani ben üzülüyorum boyle olunca etkileniyorum

@yapilacak ol
Yaa ciddden yazmayim yazmayim dedim ama yeter artik yaa
Su tartisma ortamina bir son verin

Ortak bir amacimiz var zayiflamak
Ahh kaptanim bugun yeni girebildim. Ve bu tartisma olayi yuzunden gozlerim hep senin yazdiklarini aradi gercekten bi son ver ben buraya zayiflamaya geldim. Kim kime ne demis kim alinmis kim kusmus yani diyetle alakali seyler konusalim.

Tamam canım,ben öyle anladım.Belki ben kötü niyetle düşündüm bilmiyorum. Düşünme artık,ben de düşünmücem başım ağrıyor şu an.
Süper ilerliyorsun,yaza kadar da süper olacaksın Allah'ın izniyle.Motivasyonunu kaybetme lütfen.

Gittiğinde motivasyonunu kaybetmeyeceksen ve kendini daha iyi hissedeceksen diyecek bir şeyim yok canım ama sakin kafayla tekrar düşünmelisin bence.

Canım sakın gitme bazı arkadaşlar durumu anlamıyor senin söylediğin birşey yok ki aynen sen doğruymuşsun. İnsan kendini en iyi kendi bilir.
Ben bu konudan rahatsız olmanı da konunun sakız gibi uzamasının da seni ne kadar rahatsız ettiğinin farkındayım
Başka cevap yazmıyorum daha da uzamasın diye ama bu sayfalarca sakız gibi uzata uzata yazmak hiç kimseye iyi gelmeyen birşey.

inci-tepik

Gittiğinde motivasyonunu kaybetmeyeceksen ve kendini daha iyi hissedeceksen diyecek bir şeyim yok canım ama sakin kafayla tekrar düşünmelisin bence.
Ben burada motive oldum verdim ama burası olmasaydı veremezdim şu son günlerde uzadıkça uzadı birşeyler yarış yaptık keyiflendik suyu cıktı burdan gidince verirmiyim onuda bilmiyorum
Canım evet beni çok rahatsız etti sürekli ismim anılması eleştiri yaparken uzatılması elbette kötü niyetle demiyorlar
kimseyi üzmek te istemiyorum bişeyleri uzatmayalım uzamasın sonuçta motive olmak ve kilo vermek için burdayız hepimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…