- 16 Ekim 2019
- 1.347
- 3.291
- 53
Hayır@
Bu arada ben sana hoşgeldin demismiydim canım ya
Hoşgeldin o.zaman canım ben tuğba 30 yaşındayım 4 tane kuzucum var 4 çocukla ünv bitirmeye üstüne bide zayiflamaya çalışıyorum
Bana göre bir değil burası canımGitmiyorsun dimi.
Ahh kaptanim bugun yeni girebildim. Ve bu tartisma olayi yuzunden gozlerim hep senin yazdiklarini aradi gercekten bi son ver ben buraya zayiflamaya geldim. Kim kime ne demis kim alinmis kim kusmus yani diyetle alakali seyler konusalim.Yaa ciddden yazmayim yazmayim dedim ama yeter artik yaa
Su tartisma ortamina bir son verin
Ortak bir amacimiz var zayiflamak
Tamam canım,ben öyle anladım.Belki ben kötü niyetle düşündüm bilmiyorum. Düşünme artık,ben de düşünmücem başım ağrıyor şu an.T timesinfinity ben kimseye laf sokmadim ki sadece yanlış yapmıyormuşum dedim ve bunu bana yakıştirmadigini söyledin sürekli bu tarz seyler oldu empati kurunca anlarsın benide yine söylüyorum ben kimseye laf atmadım onu söyleerken kendimde çünkü öyle bi oldum ki kendim bile yanlış yapıyorum dedim hani bunu belirtmek istedim yanlış yapmıyormuşum derken .
Gittiğinde motivasyonunu kaybetmeyeceksen ve kendini daha iyi hissedeceksen diyecek bir şeyim yok canım ama sakin kafayla tekrar düşünmelisin bence.Bana göre bir değil burası canım
bende bi sıkıntı var galiba böyle olursa sürekli motive diye bisey olmaz grupta ben eleştiriye kızmıyorum üstelemek uzatmak yıpratır insani ben üzülüyorum boyle olunca etkileniyorum
Canım sakın gitmeBana göre bir değil burası canım
bende bi sıkıntı var galiba böyle olursa sürekli motive diye bisey olmaz grupta ben eleştiriye kızmıyorum üstelemek uzatmak yıpratır insani ben üzülüyorum boyle olunca etkileniyorum
Tabiki canım bulup seni etiketlerimFelicio canim bugun attigin listeyi bulamadim tekrardan atabilirmisin rica etsem
Yeni Yıl Kampı Listesi
Merhaba Canlar
Sizler için hazırladığım 7 günlük kamp listesi ektedir. Bizleri başarıya götürecek nokta öncelikle bizim kararlılığımızdır. Kamp menüsünü katılanlar miktarları kendine göre ayarlayabilir. Bu listeyi yapmak isteyenler bireysel olarak yapacağız. Bu sefer biraz free takılalım diyorum. İstediğiniz zaman başlayabilirsiniz. Yine de takip isterseniz beni etiketleyebilirsiniz. Liste boyunca en az 1 saatlik istediğiniz bir sporu yaparsanız kilo vermenizi çok daha fazla hızlandıracaktır. Hali hazırda menülerde bulunan malzemelerin değişimi şöyle olabilir (yulaf yerine :keten tohumu veya küçük bir dilim ekmek
karabuğday ve maş fasulyesi yerine: bulgur, nohut, yeşil mercimek, barbunya vs olabilir meyve değişimi kış meyvelerinden elma mandalina vs kullanabilirsiniz )
Zipzip- @PAPATYAM @asysss @Tesnim1989 @missadangel @madamhd @Yenidenyapabilirim @sleepy angel @Kirmizi pabuc D Dileksnr @icell_84 @Zeynolin44 inci-tepik @asliogretmen @birbeste selensu82 @Kahvesel @Eliff Eylull @sudem34 N Nidsalii sonngulen @Migi_magid11 @birazhuzurdu2008 @Sevincoz @Cordeliaa @Sevgi22884550 @Tutku44 Elhan @enerji_kusagi @Saricivcivcikcik
Tesekkur ederim canim kusura bakma seni biraz yoracagimTabiki canım bulup seni etiketlerim
Ekteki olanlar nedir canim
Liste ve açıklamaları tatlımEkteki olanlar nedir canim
Sağol canım evet detoks menüsü
Söylemem mi hiç abla sen iste yeter
Tamam canim coktesekkur ederimm pazartesi basliyorum ellerine saglikListe ve açıklamaları tatlım
Hayırlı olur inşallah..
Tamam canım beni etiketle katılım durumuna göre butik kampımızı yaparızTamam canim coktesekkur ederimm pazartesi basliyorum ellerine saglik
Tamam canimmTamam canım beni etiketle katılım durumuna göre butik kampımızı yaparız
Ben burada motive oldum verdim ama burası olmasaydı veremezdim şu son günlerde uzadıkça uzadı birşeyler yarış yaptık keyiflendik suyu cıktı burdan gidince verirmiyim onuda bilmiyorumGittiğinde motivasyonunu kaybetmeyeceksen ve kendini daha iyi hissedeceksen diyecek bir şeyim yok canım ama sakin kafayla tekrar düşünmelisin bence.
Canım evet beni çok rahatsız etti sürekli ismim anılması eleştiri yaparken uzatılması elbette kötü niyetle demiyorlarCanım sakın gitmebazı arkadaşlar durumu anlamıyor senin söylediğin birşey yok ki aynen sen doğruymuşsun. İnsan kendini en iyi kendi bilir.
Ben bu konudan rahatsız olmanı da konunun sakız gibi uzamasının da seni ne kadar rahatsız ettiğinin farkındayım
Başka cevap yazmıyorum daha da uzamasın diye ama bu sayfalarca sakız gibi uzata uzata yazmak hiç kimseye iyi gelmeyen birşey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?