KıyamamSağol canım. Üzülüyorum.
Seni bir yerden gözüm ısırıyor? Başka grupta birlikte mıydık?Anammmmm kimleri goruyorum kimleri hoş geldinnnnnnnn çok sevindim seni gördüğüme
Ah çok tesekur ederim canım 2020 bizden dişleri götürdü vallahiDenp Kuzum gecmis olsun sana da
Dün gecmis yapmayinca bugün gördüm senin operasyonu
2020 benim dişlerim icin de kötü bir yıldı :-( bisürü dolgum var
20 lik 2 tane çekildi2 daha var
Şükür ki ameliyatsizdi ama öteki 2si nasil olur bilmiyorum
6. Takımdan ola bilir dermişimSeni bir yerden gözüm ısırıyor? Başka grupta birlikte mıydık?
Vallahi yaAh çok tesekur ederim canım 2020 bizden dişleri götürdü vallahi
Çok tatlı konu bağlarmış Cordeliaam@Haticesnr ben de bir grupta idim. 85,8 ile izin aldım 94 oldum. Sen belki olmazsın ama yine de burada güzel bir enerji var ortada bir mevzu da yok. Profiterol sütlü tatlı mı sence? Diyerek konuyu tatlıya bağlıyorum.
14 te muhtemelen6. Takımdan ola bilir dermişimevliya çelebi gibi takım değiştirdigim doğrudur 14. 12. Takımlarda bulundum canım ordan ola bilir he birde yemek bölümünden ola bilir
Yine mi hamur daha geçen bazlama yapmıştıVallahi ben de cok özledim kuzum yaa
Yok esim evde olunca kv cok gelmiyor
Okulu da biraktik ya isime geldi
Gecen geldi aksam bi hamur yogurayim dedi
Yoooo dedim sen otur torunlarina bak ben yaparim
Ben ce tatlı olan sensin@Haticesnr ben de bir grupta idim. 85,8 ile izin aldım 94 oldum. Sen belki olmazsın ama yine de burada güzel bir enerji var ortada bir mevzu da yok. Profiterol sütlü tatlı mı sence? Diyerek konuyu tatlıya bağlıyorum.
Haftanin 4 günü hamur isi yiyolar bacimYine mi hamur daha geçen bazlama yapmıştı
Ben ce tatlı olan sensin
32 diyorPro bacılar bakın bakayım misafir kaç kişi
Kaç gündür biz bakamıyoruz
Kaç yıl oldu unuttum 14. Takımdan ayrılalı14 te muhtemelen
Ooo proluk dönmüş hayırlı olsun32 diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?