Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sağol canım. Üzülüyorum.
Kıyamam üzülme canım eğer burası bir grupsaki grubun amacı fikir alış verisidir saygı çerçevesinde herkes dusuncesini dile getirebilir kırılıp üzülecek birşey yok ortada olur böyle şeyler aslında tüm bunlar yüzyüze konuşulmadığı ve insanların birbirlerini sadece burdaki üç beş msjla tanımaya calismasindan kaynaklanıyor yoksa kimsenin art niyetli olduğunu dusunmuyorum lütfen üzülme sende yarın yeni bir gün yeni umutlar yeni heycanlar demek hep birlikte yarın daha iyi bir motiveyle baslariz :)❤❤❤❤

Ah çok tesekur ederim canım 2020 bizden dişleri götürdü vallahi

Menüyüde yaziveriyim aradan çıksın vallahi
Günün menüsü

Uyaninca alıç sirkeli su

Kahvalti(10:45)
7 kadar patates kizartmasi
1 has yumurta
2 dilim tb ekmek
2 zeytin
1 kk peynir

Ara(12:50)
Duble türk kahvesi(1tk hindistan cevizi yagiyla)

Aksam(19:15)
5 dilim karnabahar böreği
2 kepce domates çorbası

Su 2.5 litre Zipzip-

@Haticesnr ben de bir grupta idim. 85,8 ile izin aldım 94 oldum. Sen belki olmazsın ama yine de burada güzel bir enerji var ortada bir mevzu da yok. Profiterol sütlü tatlı mı sence? Diyerek konuyu tatlıya bağlıyorum.
Çok tatlı konu bağlarmış Cordeliaam
o sütlü tatlı mı olurmuş diyeyim bende

Vallahi ben de cok özledim kuzum yaa
Yok esim evde olunca kv cok gelmiyor
Okulu da biraktik ya isime geldi
Gecen geldi aksam bi hamur yogurayim dedi
Yoooo dedim sen otur torunlarina bak ben yaparim
Yine mi hamur daha geçen bazlama yapmıştı
@Haticesnr ben de bir grupta idim. 85,8 ile izin aldım 94 oldum. Sen belki olmazsın ama yine de burada güzel bir enerji var ortada bir mevzu da yok. Profiterol sütlü tatlı mı sence? Diyerek konuyu tatlıya bağlıyorum.
Ben ce tatlı olan sensin

İyi geceler kızlar çok yoğun ve yorucu bir günümdü yürüyüş yapmadım koştururkende tel odadaydı genelde tek 45 dk eliptik yaptım şükür bari adım 2000 saymış tel yerinde 285p N Nidsalii Zipzip-
Menüm
sabah:tost kaşarlı 5 zeytinli
Akşam: yaprak sarma 5 tane, bir dilim börek, karnabahar salatası, 3 kaşık bulgur pilavı pek yemek olmadı ne verdiyse annem evde atıştırdım gibi oldu
A.ö Türk kahve 10 fındık 5 badem leblebi bir avuç Maden suyu

Eklentiler

• AC657349-A7B4-4404-B40A-6533CF0D41DC.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 16
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…