Ben doğaseverim bize de böyle jest yapmışlar Elif arkadaşımız açıklamışSen pro musun??? Pro olanların adının yanında pro üye yazıyor ama..
Senin adın da yeşil???
Bi deniyeyim bakalım..Canim pro üye kirmizi ama
Hesap detaylarinda anneler klubu ve dogaseverler klübü var
O kutucuklari tik lersen sari ya da yesil olabilir
Allah iradene güç kuvvet versin bacimEltimin evlilik yıldönümü ve kızının doğum günü kaynım vefat etti ya ondan birlikte geçiriyoruz yılbaşı değil doğum günü kutluyoruz
Koca pasta var tencere tencere sarma var
İyi ki doğmuş nice mutlu yıllaraEltimin evlilik yıldönümü ve kızının doğum günü kaynım vefat etti ya ondan birlikte geçiriyoruz yılbaşı değil doğum günü kutluyoruz
İnşallahCanım çocuk bu düzelir üstüne fazla gitmeyin derim bende aile aktivitesi ve sorumluluk vermek işe yarayabilir diye düşünüyorumyılbaşında tombala çok güzel olur
Nice yıllaraEltimin evlilik yıldönümü ve kızının doğum günü kaynım vefat etti ya ondan birlikte geçiriyoruz yılbaşı değil doğum günü kutluyoruz
Kız senin boy da MaşallahAllah iradene güç kuvvet versin bacim
AminnAllah iradene güç kuvvet versin bacim
Bu kiloyu boy bile kaldiramiyor bacimKız senin boy da Maşallah
Sağol canımNice yıllara
Nasipse Bende yarın sarma yapacağım
Sen bize 7/24 takıl bak ne güzel oluyor sonuçlarBu kiloyu boy bile kaldiramiyor bacim
Takilacam insallahSen bize 7/24 takıl bak ne güzel oluyor sonuçlar
Sağol canım yeğen genç kız oldu valla ahh ahhh o gelin olana kadar fit bir yenge olmalıyımİyi ki doğmuş nice mutlu yıllara
Kaydetmeyi unutma canim rengi degismemis yazininDoğa severler kulübüne üye oldum
Kaldirmazsan kaldırırız gülümBu kiloyu boy bile kaldiramiyor bacim
Yeşil değilsin ama daha kaydet yaptın mıDoğa severler kulübüne üye oldum ama adım siyah neyse olmayacak demek ki ...
Sağlık olsun...
Iyi geceler
Olursun az birşey kalmış dört elle sarıl canımSağol canım yeğen genç kız oldu valla ahh ahhh o gelin olana kadar fit bir yenge olmalıyım
Allah bidaha 2020 gibi yıl göstermesin tüm dünyaya2020 gibi olmasın da artık ne çıkarsa bahtımıza
Sarma = ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?