- 12 Eylül 2015
- 1.575
- 6.456
- 158
- 34
Bu hafta az oldu cnm ama onumuzdeki hafta duzene girecek. Regldim zaten yni bitiyor hayirlisi bakalim.sen beni gecmissindirİncibilalı merak edyorum tartıyı
Cordelina mi? Gerçek adımın sonuna da Lina geliyor...Cordelina benı geçtin mi
Yeşil olmuşum ama geç oldmKaydetmeyi unutma canim rengi degismemis yazinin
OlmuşYeşil değilsin ama daha kaydet yaptın mı
Günaydın canım bebe olmaz mı var da böyle yeşil takılayım bir süre....Bebe varsa sarı da ekle anneler kulübüne katıl sende annesin
Yinede tesekkurlerTebrikler
Adını bilmiyordum öğrenmiş oldumCordelina mi? Gerçek adımın sonuna da Lina geliyor...
Ba Lina göndermesi olarak. Eşim koydu bu adı. Adım Ayşe olsun. Ayşelina diyor bana. İçine mi dogdu.
Aynen canimm hadi bakalim hep beraber daha iyi kilo vermelerTebrikler7lere 4 kg kaldı az kaldı
Yok geçemedimBu hafta az oldu cnm ama onumuzdeki hafta duzene girecek. Regldim zaten yni bitiyor hayirlisi bakalim.sen beni gecmissindir
Gunaydin canimYılın son gününden herkese günaydın
Oo maşallah bu genç yaşta 4 çocuk. Allah bağışlasın. Ben 34 yaşındayım. Ünv bitirdim çoktan. Sen evlilikte çabuk ilerlemişsin ben de okulu zamanında bitirdim :) memurum. 1 kızımız var çok şükür, daha küçücüğüz biz :) Allah isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin. Sağlıklı hayırlı evlatlarHoşgeldin o.zaman canım ben tuğba 30 yaşındayım 4 tane kuzucum var 4 çocukla ünv bitirmeye üstüne bide zayiflamaya çalışıyorumsenide tanıyabilirmiyim:)
Gr olarak gecmissin canim tebrkk ederimYok geçemedim85.1 geldim
-500 gr
Regl dün bitti benımde
Ödem o ödem
Bu arada ben kahvaltı yaptım. Bir iki saat sonra tartilacagjm. 85.1 olnadigim kesin. Bu hafta geçerim seni, sorun değil. Nasılsa geçeceğim.Adını bilmiyordum öğrenmiş oldumAyşelina diyim o zaman
Saol canım geçen hafta 85,65 tiGr olarak gecmissin canim tebrkk ederim
Gunaydin Tebrikler canım koşuşturmaca da olsa dikkat edemesen de eksi gelmiş...❤❤❤❤
Günaydın kaptanımGunaydin❤
Ahaha geçersin senBu arada ben kahvaltı yaptım. Bir iki saat sonra tartilacagjm. 85.1 olnadigim kesin. Bu hafta geçerim seni, sorun değil. Nasılsa geçeceğim.
İnsallah canim bende gramlardan daha fazla vermek istiyorum bi baslayalim artik demi amaSaol canım geçen hafta 85,65 ti
Bu hafta 85.1
550 gr vermişim
Senın hedefine haftaya geçerim inşallah
valla bende gramlardan sıkıldım 2 kg vermiş görsem tartıda.İnsallah canim bende gramlardan daha fazla vermek istiyorum bi baslayalim artik demi ama
Tesekkur ederim canim evet biraz sevindim yani bugun son tasima gunu hersey normale donecek insallahGunaydin Tebrikler canım koşuşturmaca da olsa dikkat edemesen de eksi gelmiş...❤❤❤❤
Günaydın kaptanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?