Şu için kendine ölçü şişe belirlersen rahat edersin..Sağol. Demin su içerken dedim suyu yazmadım. Tahmin de edemiyorum şuan. Bugünlük gitti
Geçmiş olsun canım...Ben de 3 gündür çok baş ağrısı çekiyorum ve dediğin gibi gerginim, regl falan da birkaç gün önce bitmişti. Bugün baş ağrısı tavan yaptı, inşallah dolunayla birlikte bitip gider.
Yapacağım canım az daha zaman geçsin evime döneyim başlayacağım...Teşekkür ederim canım❤
sporum o kadar eleştiri olduki spor hocasıyla konusmak iyi geldi
Evet bende haftaya bölgesel olarak başlıcam sarkma olmamasi için canım şimdi de spor yapabilirsin sıkılaşmak için geç değil
Sana da gecmis olsun...Geçmiş olsun canım benim de sabah tuttu neyseki çabuk geçti
Afiyet olsun..menün çok iyi ❤❤❤❤İyi Akşamlar
30 Aralık Menü Bildirimi
10.15 2 bardak limonlu su
11.00 1 yumurta, 1 domates, 1 kk kadar peynir, 3/4 dal kıvırcık, 3 zeytin, 2 dilim ayva
18.30 6 yemek kaşığı ıspanaklı yumurta, bir kase yoğurt, yeşil salata
3 litre su
Zipzip-
Yavrum etkileniyor ...Kızlar benim ortanca da bi tuhaf şeyler oldu
Saçıma değerse dökülür üstüme değer böceklenir şöyle olur böyle olur 2gündür bişey yemiyo düşünün evin oburu yemiyo
Sabah kustu açlıktan bişey klur dedim yiyo şimdi
Ama elini yıkıyo hemen ablası yanına mı oturcak elini yıka diyo ıslak mendil veriyo
3gündür böyle
Anne bişey olur mu sorusuna gıcığım artık
Heyyy korona yaktın gene bizi böyle devam ederse doktorluğuz
Boşuna irademi sınamayayımSapol canım
Onu bende düşündüm de ben bi yemeği o kadar iyi anlatamam ve sürekli çekemem elim ayağıma dolanır
Sen yap ama yeme
Ne kadar hızlısınız Sudem balımİsteyen perşembe isteyen cuma.
Geçmiş olsun cnm, inşallah çabucak düzelir,Kızlar benim ortanca da bi tuhaf şeyler oldu
Saçıma değerse dökülür üstüme değer böceklenir şöyle olur böyle olur 2gündür bişey yemiyo düşünün evin oburu yemiyo
Sabah kustu açlıktan bişey klur dedim yiyo şimdi
Ama elini yıkıyo hemen ablası yanına mı oturcak elini yıka diyo ıslak mendil veriyo
3gündür böyle
Anne bişey olur mu sorusuna gıcığım artık
Heyyy korona yaktın gene bizi böyle devam ederse doktorluğuz
İnşallah yılbaşı gram olarak dönmez kimseyeYılbaşı nedeniyle yarın yada cuma olabiliyor bildirim canım
Bi gözlemlemeye devam et sen canimGeçen benim kremleri duj jelini falan oynayınca saçına sürmüş
Büyüklerin eşyaları kullanılmaz dedim hem fazlası saçlarını döker gözünü yakabilir diye anlattım
Bazen de gizli bişey yiyip dökünce annem söyle silelim karınca gelir dedim
Yani her zamanki muhabbet bu dueum birden oldu
Saçına krem değmiş ıslamış havluyu dolamış ya dökülürse diye
Geçen ekleri yemedi üstüme bişey olursa diye
Yıkarız geçer nolcak bişey olmaz diyorum ama anlamıyo
Papatyam ne zaman tartılacaksın???Geçmiş olsun cnm, inşallah çabucak düzelir,
Korona mahvetti herkesin psikolojisini yaa
Acaba çokmu tedirgin ortam çok sık uyarıp korkmasın neden olmuş olabilirmi sin, takıntı olmuş çocuğa biraz,
Ara ara kızmadan uyarmadan konuş bence, birşey duymuş görmüş olabilir ordan bir sıkıntı kalmış çocukta,
Dikkat et, çokta sıkma
Allah korusun tüm çocuklarımızı,
Bişey de yaşamadı ama inşallah unutur burda yeğenleriyle aklına getirmesin diye uğraşıyoruzHerhangi bir travma falan mı yaşadı diyeceğim sen bence bir takip et neden olabilir acaba? Kıyamam ya bu korona hepimizden çok şey aldı götürdü
Yolu proluktan geçiyor galibaKızlar adınızı nasıl renkli yapabiliyorsunuz?
Bana da öğretir misiniz???
Biz kutlama yapmiyoruz avantajliyim o yüzdenİnşallah yılbaşı gram olarak dönmez kimseye
Teşekkür ederim canım, mutlu ettinŞu için kendine ölçü şişe belirlersen rahat edersin..
Benim Cam şişem var 1 litrelik onu günde 3 defa bitiriyorum yoksa ben de su miktarını karıştırıyordum
Geçmiş olsun canım...
Bende de var bu akşam bir ağrı hatta şu an alnım çatlayacak şekilde ağrıyor bu da mı dolunaydan acaba???ay başım gülemiyorum
Yapacağım canım az daha zaman geçsin evime döneyim başlayacağım...
Hoş burdan da dönmek istemiyorum açıkçası rahatım çok iyi
Sana da gecmis olsun...
Afiyet olsun..menün çok iyi ❤❤❤❤
Yavrum etkileniyor ...
Tv seyrettirme canım...
Onu rahatlatmaya çalış konuş onunla biz dikkatliyiz diye...
Inşallah Hemen gelip geçici bir durumdur
Hesap detayların dan anneler klubüne üye olursan turuncuKızlar adınızı nasıl renkli yapabiliyorsunuz?
Canim pro üye kirmizi amaKızlar adınızı nasıl renkli yapabiliyorsunuz?
Hergün tartılıyorum zatenPapatyam ne zaman tartılacaksın???
Canım çocuk bu düzelir üstüne fazla gitmeyin derim bende aile aktivitesi ve sorumluluk vermek işe yarayabilir diye düşünüyorumBişey de yaşamadı ama inşallah unutur burda yeğenleriyle aklına getirmesin diye uğraşıyoruz
Masumlar apartmanı safiye gibi onu da izlemedik hiç görmedi
Sen pro musun??? Pro olanların adının yanında pro üye yazıyor ama..Yolu proluktan geçiyor galiba
Eltimin evlilik yıldönümü ve kızının doğum günü kaynım vefat etti ya ondan birlikte geçiriyoruz yılbaşı değil doğum günü kutluyoruzBiz kutlama yapmiyoruz avantajliyim o yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?