Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sağol. Demin su içerken dedim suyu yazmadım. Tahmin de edemiyorum şuan. Bugünlük gitti
Şu için kendine ölçü şişe belirlersen rahat edersin..
Benim Cam şişem var 1 litrelik onu günde 3 defa bitiriyorum yoksa ben de su miktarını karıştırıyordum
Ben de 3 gündür çok baş ağrısı çekiyorum ve dediğin gibi gerginim, regl falan da birkaç gün önce bitmişti. Bugün baş ağrısı tavan yaptı, inşallah dolunayla birlikte bitip gider.
Geçmiş olsun canım...
Bende de var bu akşam bir ağrı hatta şu an alnım çatlayacak şekilde ağrıyor bu da mı dolunaydan acaba??? ay başım gülemiyorum
Yapacağım canım az daha zaman geçsin evime döneyim başlayacağım...
Hoş burdan da dönmek istemiyorum açıkçası rahatım çok iyi

Geçmiş olsun canım benim de sabah tuttu neyseki çabuk geçti
Sana da gecmis olsun...

Afiyet olsun..menün çok iyi ❤❤❤❤
Yavrum etkileniyor ...
Tv seyrettirme canım...
Onu rahatlatmaya çalış konuş onunla biz dikkatliyiz diye...
Inşallah Hemen gelip geçici bir durumdur

Geçmiş olsun cnm, inşallah çabucak düzelir,
Korona mahvetti herkesin psikolojisini yaa
Acaba çokmu tedirgin ortam çok sık uyarıp korkmasın neden olmuş olabilirmi sin, takıntı olmuş çocuğa biraz,
Ara ara kızmadan uyarmadan konuş bence, birşey duymuş görmüş olabilir ordan bir sıkıntı kalmış çocukta,
Dikkat et, çokta sıkma
Allah korusun tüm çocuklarımızı,

Bi gözlemlemeye devam et sen canim

Papatyam ne zaman tartılacaksın???

Herhangi bir travma falan mı yaşadı diyeceğim sen bence bir takip et neden olabilir acaba? Kıyamam ya bu korona hepimizden çok şey aldı götürdü
Bişey de yaşamadı ama inşallah unutur burda yeğenleriyle aklına getirmesin diye uğraşıyoruz
Masumlar apartmanı safiye gibi onu da izlemedik hiç görmedi

Teşekkür ederim canım, mutlu ettin

Bişey de yaşamadı ama inşallah unutur burda yeğenleriyle aklına getirmesin diye uğraşıyoruz
Masumlar apartmanı safiye gibi onu da izlemedik hiç görmedi
Canım çocuk bu düzelir üstüne fazla gitmeyin derim bende aile aktivitesi ve sorumluluk vermek işe yarayabilir diye düşünüyorum yılbaşında tombala çok güzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…