Aminn canım, öyle yürekten istediğim bir şey var ki, inşallah hayırlı bir şekilde olsun bu yıl.Bu ara astroloji ile birşeyler okuyamadım
Sen de yeni isim yeni yıl bence çok güzel değişimler olacak
KIzzz eltim nerelerdesin sen.Anammmmm kimleri goruyorum kimleri hoş geldinnnnnnnn çok sevindim seni gördüğüme
Bu çok iyiydi@Haticesnr ben de bir grupta idim. 85,8 ile izin aldım 94 oldum. Sen belki olmazsın ama yine de burada güzel bir enerji var ortada bir mevzu da yok. Profiterol sütlü tatlı mı sence? Diyerek konuyu tatlıya bağlıyorum.
Oooo gülümse hanımefendicim hoşbuldum, sende hoşgeldinAnammmmm kimleri goruyorum kimleri hoş geldinnnnnnnn çok sevindim seni gördüğüme
Geçmiş olsun canımZipzip-
Kaptanim ben sadece şu ve çorba icebiliyorum dikişten dolayı başka bir şey yiyemeediğim için menü paylasmadim ki paylaşacak menüde yok :)
Hayır ya lütfen böyle bişey yapmaHepiniz allaha emanet olun ben çıkıyorum gruptan
Inşallah herkes hedefine ulaşır
Offf çok geçmiş olsun kuzum.. 20 lik acısını devamlı çektiğim için sanki olmayan dişim sızladı şu anTesekur ederim canım 20 lik dişimde kok iltihabı oluşmuş çeneye yayılan direnle boşaltıldı dikiş atıldı iyileşince cerrahi operasyonla dis alınacak
Niye çıkıyorsun ne oldu kiHepiniz allaha emanet olun ben çıkıyorum gruptan
Inşallah herkes hedefine ulaşır
Kuzum yapma lütfenGünaydın,
Takımı bırakıyorum.Aslında vedalaşmayacaktım ama hakkı geçen arkadaşlar olduysa onlara ayıp etmek istemedim açıkçası.
İki gündür saçmasapan diyalogların içinde buluyorum kendimi.En son kendi niyetimden şüphe eder oldum,kendimi sorguladım.
Dizimdeki durumdan hiç bahsetmek istememe rağmen (tanınırsam die) oturdum anlattım,sırf insanlara örnek olsun,kaş yapayım derken göz çıkarmasınlar kendilerine dikkat etsinler die.Menülere yorum yaparken de 40 kilo vermiş olmanın tecrübesi ile yardımcı olmak istedim.1 yıldan uzun süre diyetisyen desteği aldım.Dedim ki herkes diyetisyene gitmeyebilir,gidemeyebilir,neden bildiklerini paylaşmayasın.Ama sanırım bazı arkadaşlar bunu ukalalık,çok bilmişlik olarak görüyor.Dedim ya niyet önemli die..Ben kendi niyetimi bilirken kendimi sorgulamak zorunda kalmak istemiyorum.
Son olarak..Takım benim 2,5 ay önce geldiğim takıma benzemiyor artık.Takım içi yarışmalardan mı yoksa farklı sebepten mi kaynaklı bilmiyorum bir gruplaşma mevcut.Ve o grubun beğenmediği bir şey yazıldığında saldırılıyor.Tabir hoş değil ama olan bu.Alttan alta laf dokundurmalar vs vs.Bunların farkına varıp vazgeçerseniz takımın yararına olacaktır.6.takım başlı başına bir takım zaten,onu kendi içinde bölmeyin ve takımı da takımdaki herkesi de kucaklayın derim.Bu temenni de benim son ukalalığım olsun.
Başta kaptan olmak üzere hakkı geçen arkadaşlar haklarını helal etsinler.Benim de kime hakkım geçtiyse helal olsun. Kırgınım evet ama kinle gitmiyorum.Allah'a emanet olun.
Ne diyeyim şimdi. Benim bir emeğim yok ama incir çekirdeğini doldurmayan konudan gidilir mi? Biz bir aileyiz. Takımız. Herşey bu kadar kolay mı? Ben annemle şuradaki muhabbetin fazlasını yapıyorum. Hakaret yok küfür yok. Herkes farklı bakıyor. Bırak baksın. Sen kendini biliyorsan tamamdır.Günaydın,
Takımı bırakıyorum.Aslında vedalaşmayacaktım ama hakkı geçen arkadaşlar olduysa onlara ayıp etmek istemedim açıkçası.
İki gündür saçmasapan diyalogların içinde buluyorum kendimi.En son kendi niyetimden şüphe eder oldum,kendimi sorguladım.
Dizimdeki durumdan hiç bahsetmek istememe rağmen (tanınırsam die) oturdum anlattım,sırf insanlara örnek olsun,kaş yapayım derken göz çıkarmasınlar kendilerine dikkat etsinler die.Menülere yorum yaparken de 40 kilo vermiş olmanın tecrübesi ile yardımcı olmak istedim.1 yıldan uzun süre diyetisyen desteği aldım.Dedim ki herkes diyetisyene gitmeyebilir,gidemeyebilir,neden bildiklerini paylaşmayasın.Ama sanırım bazı arkadaşlar bunu ukalalık,çok bilmişlik olarak görüyor.Dedim ya niyet önemli die..Ben kendi niyetimi bilirken kendimi sorgulamak zorunda kalmak istemiyorum.
Son olarak..Takım benim 2,5 ay önce geldiğim takıma benzemiyor artık.Takım içi yarışmalardan mı yoksa farklı sebepten mi kaynaklı bilmiyorum bir gruplaşma mevcut.Ve o grubun beğenmediği bir şey yazıldığında saldırılıyor.Tabir hoş değil ama olan bu.Alttan alta laf dokundurmalar vs vs.Bunların farkına varıp vazgeçerseniz takımın yararına olacaktır.6.takım başlı başına bir takım zaten,onu kendi içinde bölmeyin ve takımı da takımdaki herkesi de kucaklayın derim.Bu temenni de benim son ukalalığım olsun.
Başta kaptan olmak üzere hakkı geçen arkadaşlar haklarını helal etsinler.Benim de kime hakkım geçtiyse helal olsun. Kırgınım evet ama kinle gitmiyorum.Allah'a emanet olun.
İki kişi takımdan ayrılmasına çok üzüldüm inşallah ayrılmasın yaKuzum yapma lütfenyaptığın yorumlar iyi niyetli Hepimiz haticeye dediğim gibi bir mozaik gibiyiz. Mozaiğin güzelliği ceşitliliğinden...
Kaydet dedim ama bi daha bakayım bi daha yapayımYeşil değilsin ama daha kaydet yaptın mı
Bebe varsa sarı da ekle anneler kulübüne katıl sende annesinKaydet dedim ama bi daha bakayım bi daha yapayım
Tebrikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?