- 23 Ekim 2012
- 2.659
- 12.771
- 408
- 41
Yarın oruç tutayım ben bence tek öğün hafif en iyisiCanım İnan çok farkediyor mesala 1 kg verecekken gramla veriyor insandiyette börek patates kızartması sarma turşu sosis salam vs yenilmiyor genelde
Bildiğini biliyorum yine de hatırlatayım siz şimdi asil listede olduğunuz için grubu temsil ediyorsunuz ağzınızdan geçen geçmeyen her lokma haliyle çok önemliYarın biraz daha toparlamaya çalış olur mu
Ortama uygun tatlılık oKüçül de cebine gir
Vereyim mi abime bir doner ayran gibi olmuş amaablalarim
Sen ne tatlı yengeçsin böyle hepimiz kardeşiz
Cok mu konusu geciyo gülcan virus falanKızlar benim ortanca da bi tuhaf şeyler oldu
Saçıma değerse dökülür üstüme değer böceklenir şöyle olur böyle olur 2gündür bişey yemiyo düşünün evin oburu yemiyo
Sabah kustu açlıktan bişey klur dedim yiyo şimdi
Ama elini yıkıyo hemen ablası yanına mı oturcak elini yıka diyo ıslak mendil veriyo
3gündür böyle
Anne bişey olur mu sorusuna gıcığım artık
Heyyy korona yaktın gene bizi böyle devam ederse doktorluğuz
Hafif birşeyler yersende olur kabak gibi falan dengeli bir menüyleYarın oruç tutayım ben bence tek öğün hafif en iyisi
Ben istemedim bastım parayıİyi örnek oluyor bunlar önümüzdeisterken daha bir ısrarlı isteyelim
Hayırlı olsun canım en iyisini yapmışsınBen istemedim bastım parayışans yok napayım her oylamaya katılıyom ama çıkmıyo
Geçen benim kremleri duj jelini falan oynayınca saçına sürmüşCok mu konusu geciyo gülcan virus falan
Sezercigin filmindaki replik geldi aklımaBen istemedim bastım parayışans yok napayım her oylamaya katılıyom ama çıkmıyo
İyi geceler canımMuhabbete kalırdım ama telefonun ışığına gıcık oldu herüfcüğüm
İyi geceler
Sapol canımHayırlı olsun canım en iyisini yapmışsın
bende yemek yarışmasına girsem diyorum alırım ama sonra oradan çıkış olmaz diye korkuyorum
O repliği yazıyodum sildimSezercigin filmindaki replik geldi aklıma
Alacam eşeği vurucam kırbacı
Aldın pro yu ss at dur bize göz lazım
Sende gececi ya iyi oldu
Akşam salata da yesen tam olacakmış canım afiyet olsun bence kesin gelir eksilercarsamba menusu
11.00 400 ml limon ve maydonoz suyu
11.30 menemen 4 siyah zeytin 3 dlm peynir 1 cavdar ekmek
16.30 kavrulmamis badem findik 4,5 adet
1700 et kavurmai ,1 kase yogurt
su 2 lt
spor. 1000 adım
bugun 4 saat temizlik yaptım .. ev dipli bucakli sildim camlari sildim dolaplari duzenledim .. cok yorgunum .. allahim yarina insa tartim guzl olur
Zipzip-
N Nidsalii
Yarın derkenEki Görüntüle 2750553
Yarın ya da cuma bildirimlerinizi unutmayın
@selensu82
PAPATYAM
@birbeste
sleepy angel
@Tesnim1989
sudem34
@sonngulen
@Denp
@madamhd
@Zeynolin44
@icell_84
@Sevincoz
@birazhuzurdu2008
@Tutku44
@asliogretmen
@Kahvesel
@incibilal
@Migi_magid11
@Cordeliaa
@Kirmizi pabuc
Hepfitim
@Haticesnr
@enerji_kusagi
@Elif Eylul
Felicio
N Nidsalii
@blue-34
Herhangi bir travma falan mı yaşadı diyeceğim sen bence bir takip et neden olabilir acaba? Kıyamam ya bu korona hepimizden çok şey aldı götürdüKızlar benim ortanca da bi tuhaf şeyler oldu
Saçıma değerse dökülür üstüme değer böceklenir şöyle olur böyle olur 2gündür bişey yemiyo düşünün evin oburu yemiyo
Sabah kustu açlıktan bişey klur dedim yiyo şimdi
Ama elini yıkıyo hemen ablası yanına mı oturcak elini yıka diyo ıslak mendil veriyo
3gündür böyle
Anne bişey olur mu sorusuna gıcığım artık
Heyyy korona yaktın gene bizi böyle devam ederse doktorluğuz
İsteyen perşembe isteyen cuma.Yarın derken
Okuyamadım zatenSelam canım hoşgeldinoku oku bitmez şimdi
Yılbaşı nedeniyle yarın yada cuma olabiliyor bildirim canımYarın derken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?