- 12 Eylül 2015
- 1.575
- 6.456
- 158
- 34
Biraz fazla gitse insan daha da hirslaniyorvalla bende gramlardan sıkıldım 2 kg vermiş görsem tartıda.
şimaririm
detoks yap bence :)Günaydın kızlar. Ben geleneği bozmayayım. Yarın tartıılıcam cuma ve YILBAŞIregl sökmedi hâlâ, leke var ama sökmüyor 2 gündür, Acayip şişim. Tartıda fazla çıkıp sora da kilo vermiş gibi olucam maalesef şansıma bu arada mutfak tartısı siparişi de verdim,tartmak bakalım iyi gelecek mi stres mi yapacak
İçince sökülmesine yardımcı olur mu acaba, yoksa sadece ödem için mi? Sökülsün diye de kür vb yapamam zaten. Hayırlısı olsun da çok rahatsız ediyordetoks yap bence :)
ödem söktürücü çaylar iç :)
yeşilçay mesela:)
dene bence. rahatsiz oluyorsa içmeyebilirsin.İçince sökülmesine yardımcı olur mu acaba, yoksa sadece ödem için mi? Sökülsün diye de kür vb yapamam zaten. Hayırlısı olsun da çok rahatsız ediyor
Sağol yok dokunmuyo deniyimdene bence. rahatsiz oluyorsa içmeyebilirsin.
yeşilçay kayısı from çayı kirazsapı çayı vb dokunuyor mu sana. dokunyuorsa içme.
Canım sana ne oldu??Tesekur ederim canım yok kuzum damağımda dikiş olduğu için katı şeyler yeMem yasak o yüzden bende sıvıda olsa vitamin mineral almaya çalışıyorum
Günaydın.Günaydın güzeller kutlama yapmayacağım aksam ama cıs bir sey sipariş verdim antepten o bugün gelirse diye yer açıyorum gelmezse yarin yerim ama yiyecem illaki bilginizeo yüzden buhun tartıldım yani Zipzip-
Eki Görüntüle 2750837
Gecen hafta 62.2
Bu hafta 61.0
Fark 1.2
Günaydın canım....❤❤❤❤Günaydın kızlar
tebrikler beste :)Günaydın güzeller kutlama yapmayacağım aksam ama cıs bir sey sipariş verdim antepten o bugün gelirse diye yer açıyorum gelmezse yarin yerim ama yiyecem illaki bilginizeo yüzden buhun tartıldım yani Zipzip-
Eki Görüntüle 2750837
Gecen hafta 62.2
Bu hafta 61.0
Fark 1.2
Inşallah canım sevindimTesekkur ederim canim evet biraz sevindim yani bugun son tasima gunu hersey normale donecek insallah
Allah hayırlı etsin canımİyiyim canım çok şükür Erzincan'da ailemin yanindayim abimin nikah işi falan vardı evini yerleştirdik gelin kızımızı bandırma'dan aldık geldik çarşamba nikah günü aldık onlarla uğraşıyorum o yüzden pek fırsatım olmuyor gelmeye sen nasılsın
GünaydınCanim kendime göre uyarlayarak katilabilrmym
Mesela ben 2 ogun olarak besleniyorum menunun sadece Sabah ve akşam kısmına
uyarım olurmu öyle
ikisine de alabiliyorsun :)Yeşil olmuşum ama geç oldm
Olmuş
Günaydın canım bebe olmaz mı var da böyle yeşil takılayım bir süre....
Günaydın canım başlıcam bende Allah nasıp ederseNasıl istersen canımyapmak isteyenler için liste paylaştım
Biz bir kaç kişi 4 ocakta başlayacağızseni de görmek isteriz aramızda
Günaydın.
Eksin çok güzel tebrikler...
Az kaldı hedefine...
Günaydın canım....❤❤❤❤
Teşekkürederim canlarımtebrikler beste :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?