Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

detoks yap bence :)
ödem söktürücü çaylar iç :)
yeşilçay mesela:)

detoks yap bence :)
ödem söktürücü çaylar iç :)
yeşilçay mesela:)
İçince sökülmesine yardımcı olur mu acaba, yoksa sadece ödem için mi? Sökülsün diye de kür vb yapamam zaten. Hayırlısı olsun da çok rahatsız ediyor

İçince sökülmesine yardımcı olur mu acaba, yoksa sadece ödem için mi? Sökülsün diye de kür vb yapamam zaten. Hayırlısı olsun da çok rahatsız ediyor
dene bence. rahatsiz oluyorsa içmeyebilirsin.
yeşilçay kayısı from çayı kirazsapı çayı vb dokunuyor mu sana. dokunyuorsa içme.

Günaydın güzeller kutlama yapmayacağım aksam ama cıs bir sey sipariş verdim antepten o bugün gelirse diye yer açıyorum gelmezse yarin yerim ama yiyecem illaki bilginize o yüzden buhun tartıldım yani Zipzip-

Gecen hafta 62.2
Bu hafta 61.0
Fark 1.2

Tesekur ederim canım yok kuzum damağımda dikiş olduğu için katı şeyler yeMem yasak o yüzden bende sıvıda olsa vitamin mineral almaya çalışıyorum
Canım sana ne oldu??
Geçmiş Olsun ben kaçırdım
Bu da geçmiş olsun çikolatam
Sadece burda yiyebilirsin

Allah hayırlı etsin canım abin bi tanemiydi? Annenlerle duran 4 çocuğu olan bu dimi? Annen de dahatlar biraz ne güzel

Canim kendime göre uyarlayarak katilabilrmym
Mesela ben 2 ogun olarak besleniyorum menunun sadece Sabah ve akşam kısmına
uyarım olurmu öyle
Günaydın
canım olur ama az olmasın belirli bir kalorinin altına düşmeden kendine göre ayarlarsın sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…