- 16 Ocak 2018
- 5.174
- 18.529
- 248
Bir şeyi 40 kere dersen olurmuşCanim hosgeldin kac kilo oldunahh bi ara seninle kizimin pantalonlarina bile giriyorum diye muhabbet ediyoduk niye böyle oldu ama yine olur hatta kalici olur inaniyorum sen yaparsin
Ben de onu dicektim biraz daha evrene mesaj gondersek eski grup toplancak resmeninaniyorum olacak hepsi geri gelecek
Ayyyyy evet kızzzz nasıl da unutmamışsınnnnCanim hosgeldin kac kilo oldunahh bi ara seninle kizimin pantalonlarina bile giriyorum diye muhabbet ediyoduk niye böyle oldu ama yine olur hatta kalici olur inaniyorum sen yaparsin
Ben de onu dicektim biraz daha evrene mesaj gondersek eski grup toplancak resmeninaniyorum olacak hepsi geri gelecek
Günde o ablahaftada 5.6 demi evet de bana
işte güzel ilerlemenin sebebi bu bence....
kızlar yaaZipzip- @Felicio canım özellikler sizlerden bunu takım adına herkesten hepimizden bir şey rica edebilir miyim...
günlük mesela
bağırsak beslenmesi...
bağısak menüsü...
bağısak detoksu
ne derseniz deyin adına..
hatta 4 ocakta bunuda ayrı başlayalım oda olur (çünkü kampa katılan var katılmayan var)
bağırsak için günlük bişiler yapalım grupça.
bağırsak kampıda güzel isim hee:)
ne diyonuz canlar o yüzdende gitmiyo kilolar bence
siz daha bilgilisiniz bende biliklerimi paylaşırım elbette
Teşekkür ederim canımmmTebrik ederim canım o nasıl eksi öyle diğer grupların ağzı açık kalacak
Teşekkür ederim canım
Evet enerji böyle bisey işte yükseltmek lazim motive etmek olmak lazimBir şeyi 40 kere dersen olurmuş
Hatırlarsan o zamanda 40 kere bu hafta birinci olacaz yazıp duruyorduk
3 hafta mı ne üst üste 1. olmuştuk, diğer zamanlarda da 2.lik 3.lük yine bizdeydi.
Zipzip- im canım bizi zaman makinesine bindir, herkes ileri, biz geri gidelim
Aslinda cok unutkanimdir kizinin pantalonlarina girmen hafizamda nasil derin bi iz biraktiysa. Cok imrenmistimAyyyyy evet kızzzz nasıl da unutmamışsınnnn
Dün tartıldım 75 olmuşum
Pazartesi diyetisyen tartısıyla net yazarım
Tesekur ederim canım ❤❤
Allaha emanet ol canimE Elif_Eylul saçmalama sen buranın demirbaşlarındansın
Sen gidersen bende giderim kilo verememe sebebim olursun bak
Kaptanim elin boş gelme 1 kilo ispanak al bari banaPazara gidip geleceğim az yokum kizlar
Kesinlikle böyle bir kamp yapmak lazımhaftada 5.6 demi evet de bana
işte güzel ilerlemenin sebebi bu bence....
kızlar yaaZipzip- @Felicio canım özellikler sizlerden bunu takım adına herkesten hepimizden bir şey rica edebilir miyim...
günlük mesela
bağırsak beslenmesi...
bağısak menüsü...
bağısak detoksu
ne derseniz deyin adına..
hatta 4 ocakta bunuda ayrı başlayalım oda olur (çünkü kampa katılan var katılmayan var)
bağırsak için günlük bişiler yapalım grupça.
bağırsak kampıda güzel isim hee:)
ne diyonuz canlar o yüzdende gitmiyo kilolar bence
siz daha bilgilisiniz bende biliklerimi paylaşırım elbette
Bir harika sonuç dahaGeçen cuma = 68.9
Bugün = 66.2
Fark = 2,7 kg
Yüzde= 3,918
Zipzip- Kaptanim gözüm @Tesnim1989 yerinde demiştim ❤
Niye kutuplaştırıyorsun minnoşum , yok o enerji yok, yok bu enerji benim itekleyici gücüm yok muEvet enerji böyle bisey işte yükseltmek lazim motive etmek olmak lazim❤
Bu aralar secret a taktim kafayi da(bahsettigim enerji sen degilsin maddeleri itekleyen fizikteki enerji )
Aslinda cok unutkanimdir kizinin pantalonlarina girmen hafizamda nasil derin bi iz biraktiysa. Cok imrenmistim
Olsun bu sefer kalici olcak inşallah ❤
Günaydınnnnn
Günaydın kızlar.
Geçen cuma 86,7 kg.
Güncel 86.00 kg. 31/12/2020
Fark: -700 Gr.
Yüzde: 0,81
Yarın tartilcaktım vazgeçtim
Geçen hafta 101.700
Bu hafta 98.400
Giden 3.300 gr
Yüzde 3,24
Geçen cuma = 68.9
Bugün = 66.2
Fark = 2,7 kg
Yüzde= 3,918
Zipzip- Kaptanim gözüm @Tesnim1989 yerinde demiştim ❤
Allah seni napmasinNiye kutuplaştırıyorsun minnoşum , yok o enerji yok, yok bu enerji benim itekleyici gücüm yok mu
Hadi bakalım şimdi de benim enerji düştü, göster şu secret mı ne idüyse onun maharetini, ittiriversin gari benim gibi fiziksel bir kütleyi
Yapalım kaptanım temiz beyaz bı sayfa açalımTum konuları kapatip Yeni yila guzel bir baslagic yapalim
@selensu82
PAPATYAM
@birbeste
@sleepy angel
@Tesnim1989
@sudem34
@sonngulen
Denp
madamhd
Zeynolin44
@icell_84
@Sevincoz
@birazhuzurdu2008
@Tutku44
@asliogretmen
Kahvesel
@incibilal
@Migi_magid11
@Cordeliaa
@Kirmizi pabuc
@Yenidenyapabilirim
D Dileksnr
@felico
@timesinfinity
E Elif_Eylul
N Nidsalii
enerji_kusagi
Saricivcivcikcik
Tesekur ederim canımBir harika sonuç daha
Harkasın canım tebrikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?