Bak hele baaakkkKızlar haydi silkeleniyoruz hemencik dostu düşmanı güldürmeyelim bomba gibiyizayrıca Hepfitim seni gecicem kız az kaldı
Tesekkur ederim cqnimmmmm❣❣❣Tekrar hoşgeldin canim
Afiyet olsun canım neden sabah ve öğle öğünü aynimenüm
Sabah : 1 haşlanmış yumurta, 4 zeytin, 1 dilim ekmek, maydonoz bir tutam
A.Ö 2 ceviz ve 2 kuru kayısı yeşil çay
Öğlen : 1 haşlanmış yumurta, 4 zeytin, 1 dilim ekmek, maydonoz bir tutam
Akşam : 1 kase tarhana çorbası, taze fasulye
A.Ö 1 avuç karışık kuruyemiş
Spor henüz bitmediZipzip-
Âmin inşallah sevdiklerimize sarılmayı coook özledik2021 yılı maskeyledeğil gülümseyen yüzümüzle endişeyle değil güvenle,özleyerek değil kavuşarak,dokunmadan değil sarılarak geçirebileceğimiz eskisi gibi ama
yepyeni bir yıl olsun.
Herkese mutlu yıllar
Slm kizlar
Ben yeni yila oglani sallayarak girecem belli oldu
1 saattir salliyorum tanayi
Sagol canım naptın tartıldınmı?Sanal ortam dahi olsa burda birbirimizle konusup gun ivi kosusturmalarimıza şahit oluyoruz..ne yedigimiz ne ictigimizden ziyade yeri geliyor kimseye anlatamadigimiz sikıntılarımızı gelip burda acabiliyoruz... hakkınızı helal edin ... Bu dunyada ne istiyorsanız hayırla karsınıza çıktıgında nasıl mutlu olursunuz ... Allahım sen bu mutlulugu buradaki arkadaslarıma yaşat ... icimizdeki Allah tan gelen saf sevgiyle dolup taşarak yeni bir yıla giriyoruz... umarım istedigimiz hedeflerimize ulasır , daha huzurlu günlere ulaşırız..
Canım iş yerime zeytinnhallanmış yumurta 2 , 2 ekmek maydonoz götürdüm yarısı sabah yarısı öğlen olsun diye hafif olsun sabah tartı olacak benimAfiyet olsun canım neden sabah ve öğle öğünü ayni
Âmin inşallah sevdiklerimize sarılmayı coook özledik
Helal olsun canımCanim arada kaynamiyor da bayadir girmemisim simdi girdim gördüm hepinizi cok ozledim gercekten cok yoğunum derslerim ezberlerim var oyuzden giremiyorum hakkinizi helal edin aklimdasiniz hep
Kolay gelsin canımSlm kizlar
Ben yeni yila oglani sallayarak girecem belli oldu
1 saattir salliyorum tanayi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?