Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kizlar menüyü yazayim
Uyaninca alıç sirkeli su

Kahvalti(12:00)
2 tavada yumurta
2 dilim tb ekmek
1 kk peynir
3 zeytin
3 fincan çay

Ara(17:00)
1 kupa granül kahve(1tk hindistan cevizi yagiyla)

Aksam(19:15)
Marine edilmis cok az yagla tavada çevirilmiş tavuk
Salata
2 kaşık pilav
3 kaşık yoğurt

Su 2 litre
1 litre de dükan birasi Zipzip-

Sanal ortam dahi olsa burda birbirimizle konusup gun ivi kosusturmalarimıza şahit oluyoruz.. ne yedigimiz ne ictigimizden ziyade yeri geliyor kimseye anlatamadigimiz sikıntılarımızı gelip burda acabiliyoruz... hakkınızı helal edin ... Bu dunyada ne istiyorsanız hayırla karsınıza çıktıgında nasıl mutlu olursunuz ... Allahım sen bu mutlulugu buradaki arkadaslarıma yaşat ... icimizdeki Allah tan gelen saf sevgiyle dolup taşarak yeni bir yıla giriyoruz... umarım istedigimiz hedeflerimize ulasır , daha huzurlu günlere ulaşırız..

Afiyet olsun canım neden sabah ve öğle öğünü ayni
Âmin inşallah sevdiklerimize sarılmayı coook özledik

Sagol canım naptın tartıldınmı?

Afiyet olsun canım neden sabah ve öğle öğünü ayni

Âmin inşallah sevdiklerimize sarılmayı coook özledik
Canım iş yerime zeytinnhallanmış yumurta 2 , 2 ekmek maydonoz götürdüm yarısı sabah yarısı öğlen olsun diye hafif olsun sabah tartı olacak benim tek öğün yapacaktım yıl sonu yoğun böyle düşündüm

Zorlu bir seneyi geride bıraktık gelen yılın gideni aratmayacak, nefes alacağımız, herşeyin değerini daha çok bileceğimiz, Her anımızdan küçücük mutluluklar yaratacağımız, sevdiklerimize bolca sarılabileceğimiz bir yıl olsun. Bu yıl hepimize güzellikler getirsin. Herkese Musmutlu huzurlu sağlıklı seneler Şu bi kaç gün tatili kendinize ayırın, Bol bol dinlenin, içinize bolca huzur çekin. Uzun süredir hep beraber burada birbirimizin yanında olup neler başardık, verdiğimiz emekleri unutmayalım. Yeni yılda bolca umutlu, güzel günler düşünelim. Aramızda tatsızlığa yer vermeyelim Tatilde yine dikkat edelim yediklerimize Herkesi buraya bol enerjili Bol mutlu bekliyorum o enerjinin mutluluğun bana herkese geçmesi lazım yoksa kabul etmem Gülümsemeyi unutmayın❤

31 Aralık 2020 son menüm
Sabah aç karnına 3 bardak su 1 i limonlu ,2 ceviz, 2 kuru kayısı
Kahvaltı 10 : 30
1 haşlanmış yumurta, 50 gr kadar beyaz peynir, 4 yeşil zeytin, 1 dilim tam buğday ekmeği, 5 dal maydonoz, 1 salatalık, 1 çay kaşığı tahin pekmez, 2 şekersiz çay,
1 yeşilçay
Saat 11 : 30 şekersiz Türk kahvesi

Saat 15 : 00 1 şekersiz Türk kahvesi, 5 çiğ badem
Akşam 19: 00
1 kase mor lahana ve havuç salatası, 50 gr ton balığı
Saat 20 : 00 2 şekersiz çay ,

Bu arada 1 küçük kurabiye ve 1 ince dilim cevizli sucuk okadar aburcubur içinde kendime hakim olmak biraz zor oldu malesef
Saat 21 : 00 şekersiz Türk kahvesi

Saat 23 : 00 1 kupa yeşilçay

Gün içinde 3 litre su içildi
Zipzip-

Egzersiz
10.134 adım _ 300 puan
10 dk bölgesel _ 60 puan
Toplam : 360 puan
N Nidsalii

Geçen yıl bu saatlerde, yine yeni yildan yana güzel dileklerimiz hayallerimiz vardi başımıza nelerin geleceğini bilmeden. Bu yeni yılda korktuklarımızdan ve musibetlerden emin etsin bizi rabbim. Hayırlı huzurlu sağlıklı başarılı ve imanli bir yıl dilerim herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…