Saol kuzumMaşallah canımm
Afiyet olsun
Yine ne oluyor? Yattım, bi bakıyım dedim son kez@incibilal senin için hayırlısı olsun ama boşa gidiyorsun bence
Bugün bana karada ölüm yok,o kesinDiline sağlık...
Kuzum birini sevmeye korkar oldum. Cümlelerin , üslubun o kadar içten ki hayran oldum doğallığına sen yaz ben okurum.
Dikkatli ve sağlam adımlar her işte olduğu gibi kiloda da önemli kuzum.
Orga nick olur da klarnete nick olmaz mıEvetttt
Anlamak için ilk cümleyi 2 kez okudum yineOrga nick olur da klarnete nick olmaz mı
Ayy kendimden iğrendim şu an
Allah esprinin de kalitelisini versin .
Çok geçmiş olsun canım.Kizlar ben bugun 1000 adim attim sadece õgleden sonra sag tarafima anlamsiz bir agri girdi yattim hep simdi daha iyiyim cok sukur
Şimdi espriyi açıklayacam 000,1 oranında gülme içeriyor o da gidecek ama napimAnlamak için ilk cümleyi 2 kez okudum yineBence de espirinden kaynaklı yaf,B12 eksikliğimden olamaz,olmamalı
Yok kıźzzzzzzz.Anladım ama ikinci okumadaŞimdi espriyi açıklayacam 000,1 oranında gülme içeriyor o da gidecek ama napim
Taymiscim bak şimdi
Org var ya hani piyano gibi enstrüman işte ona nick vermişler
Sonra klarnet gelmiş hani bana hani bana demiş
Anladığını anlamamam da tam faciaYok kıźzzzzzzz.Anladım ama ikinci okumada
Kıyamammm,tane tane açıklarmış daaaaheheh ne diyim eline,ağzına sağlık ❤
Orga nick olur da klarnete nick olmaz mı
Ayy kendimden iğrendim şu an
Allah esprinin de kalitelisini versin .
Şimdi espriyi açıklayacam 000,1 oranında gülme içeriyor o da gidecek ama napim
Taymiscim bak şimdi
Org var ya hani piyano gibi enstrüman işte ona nick vermişler
Sonra klarnet gelmiş hani bana hani bana demiş
Ben de artıya geçmeye başladım dün akşam bugün yedim baya...Hee iyi o zamannn.Fazla çıkacağım kesin de bakalım ne kadar fazla
Zeynoşum geçmiş olsun.Kizlar ben bugun 1000 adim attim sadece õgleden sonra sag tarafima anlamsiz bir agri girdi yattim hep simdi daha iyiyim cok sukur
Ben de sana hiç rastlamadım kiAnladığını anlamamam da tam facia
Estağfurullah seve seve açıklarım bazen gereksiz de olabiliyor idare et
Kız ben seni nasıl kesfedememisim
Kendiyle barışık insanların sayısı o kadar az ki....
Ben zaten 2 dk diyete ara vermeyim,2000 gramla geri dönüyorumBen de artıya geçmeye başladım dün akşam bugün yedim baya...
Yarından itibaren kendimi frenleyeceğim artık
Kıyamam madamimaAyyy abla zaten üşüyodum şuan donmuş olabilirim
O kadar üşüyorum ki kaloriferli evde yatağımda elektrikli battaniye var sen düşünme beni ablacımKıyamam madamima
Sen sabaha kadar çozunmezsin şimdi. Sıcak su torbası var mıydı
Tatlım beş altı kişiyiz şu an ama altta on sekiz kişi tatlı muhabbetimize eşlik ediyor.Ay yatacaktım bildiri gelince bakayım dedimkızlar cidden ne dadli bir grup olduk biz ya tam kaptanimin namına yakışır sevimli çıtır hatuncuklar olduk bea nazar değmesin bize
Onlarda gelsin abla :) kapımız açıkTatlım beş altı kişiyiz şu an ama altta on sekiz kişi tatlı muhabbetimize eşlik ediyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?