Ohhh İzmirli öğretmenim buradaymiş...Ben de artıya geçmeye başladım dün akşam bugün yedim baya...
Yarından itibaren kendimi frenleyeceğim artık
O 18 kişi kim acep merak ettimTatlım beş altı kişiyiz şu an ama altta on sekiz kişi tatlı muhabbetimize eşlik ediyor.
Ay mezun olana kadar göbeğim çatladı...Ben zaten 2 dk diyete ara vermeyim,2000 gramla geri dönüyorumSen Allahtan mezunsun canım, vicdanını rahatlatacak bir dayanağın var
Hatice sırlarını sakın kimseyle paylasma kuzum...ben menecerin olurum. Kim bu Denp ve Hatice diye herkes merak ediyor haklı olarak...O 18 kişi kim acep merak ettim
Yok kız,ödem o.Geçen hafta ben tartıda +3 gördüm kaptanım biliyor. 3 gün normal beslendim(sporsuz) hemen gitti 2 kilosu..3 günde 2 kilo mu verilir,ödemden şişmişim yaniAy mezun olana kadar göbeğim çatladı...
Ama şimdi de kilolar gelmeye başladı hayırlısı bakalım..
Ben evimde olmadığım için de artıya geçtim neyse devam ederim bundan sonra..
Yok abla paylaşmam merak etme sen fazla merak ta iyi degil demis degerli büyüklerimizHatice sırlarını sakın kimseyle paylasma kuzum...ben menecerin olurum. Kim bu Denp ve Hatice diye herkes merak ediyor haklı olarak...
Iyi geceler tatlım tatlı rüyalarKızlar ben çıkıyorum yavaştan,iyi geceler hepinize
Iyi geceler ablaİyi geceler hanımlar
HD kalitesinde güzel güzel rüyalar görün inşallah.
BurdayımOhhh İzmirli öğretmenim buradaymiş...
Gittin zannettim
Çok geçmiş olsun canım, Allah sağlıkla hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah.
Selam ❤
Çok geçmiş olsun canım kuzenine
Bizde öpüyoruz seni❤
Çok teşekkürler kızlar sağolunÇok geçmiş olsun canım kuzeninegelmene çok sevindim
Orga nick olur da klarnete nick olmaz mı
Ayy kendimden iğrendim şu an
Allah esprinin de kalitelisini versin .
.Ben de sana hiç rastlamadım kiDemek ki aynı diyet listelerine farklı zamaanlarda bakmışız.Belki de sen online olurken ben çıkıyordumm. Bizimkisi "aşk tesadüfleri sever kadınlar kulubü versiyon" olabilir Yeni yıl güzel geliyorrr yaaa,sevdim ben ❤
Olsun canim yarından itibaren düzenini oturttun mu eksi görmeye başlarsınÇok teşekkürler kızlar sağolun
Maalesef artıdayim ne yedim ne içtim hepsi karıştı duzenimi yarından itibaren oturuyorum daha sık gelicem buraya inşallah
Tesekkur ederim öğretmenimZeynoşum geçmiş olsun.
Üşüttün mü acaba
Teşekkür ederim canımmÇok geçmiş olsun canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?