- 2 Ekim 2019
- 3.437
- 19.030
- 128
Benim barbie bebeklerimin elbiseleri hala duruyor.Annem ince tığla örmüştü bir de garibim. Söyleyim senin yerine de örsün4 yaşındaki kızımla diyoloju
Anne elbise yapalım ne olur
Anne kumaşı iğneyi al yapalım
Anne nolur barbieye elbise yapalım
Evet ben bi kaç gün önce bi kaç yapmışım hoşuna gitti iğne vermedim iple bişiler yapıyor maşaAllah
Ama ben bugün hiç halim yok yapasım da yok
benım yerime siz yapın bari
Teşekkürler canım
Pztsi keten tohumu ile.birlikte hibiskusde alayim bari her hafta birini kullanrim bakalım hangisi iyi gelicrk banaCanım açlık otunu on yapraktan fazla kullanma. İki haftada bir ara ver. Ben hibuskusla kullandim çok faydasını gördüm.
Evet ya normale dönebildik nazar değmesin amanAy yine sevgi şeysi doldu buralar
Gel hele gel sanada veriyimde ben sevgisizim kalayimBana bana
Olur valla benımki begenmıyor yeniden yap diyor uğraştırıyor bide cimcimeBenim barbie bebeklerimin elbiseleri hala duruyor.Annem ince tığla örmüştü bir de garibim. Söyleyim senin yerine de örsün
Eee sen kız çocuk istiyordunValla ben uzanıyorum hic uğraşamam
Ohoooo 6 yil sonra bakarız ozman uğraşırim herhaldeEee sen kız çocuk istiyordunuğraşırsın
Ohoooo 6 yil sonra bakarız ozman uğraşırim herhalde
Aaa fazla protein kabız yaparmış harbiden,ben orda yanlış söylemişim, sorryTesnim1903 canim 11 ocakta bağırsak kampi yapalim dedik. Belkide okumamışsındır. Istersen sen erken basla. 10 gün kabizlik cok feci. Bir hastalik vs. Yoksa Muhakkak beslenme hatalarin olmali. Sebzeye öncelik ver. Kan grubun ne bilmiyorum ama A grubunu fazla protein kabiz yapar.
Bi incele canim
Eki Görüntüle 2752001
Ohoo ben dedikten sonraGel gel benim sevgim sanada yeter
Yaaa yapma ama böyle minnakOhoo ben dedikten sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?