- 10 Aralık 2014
- 4.554
- 16.280
- 408
Kan grubum ATesnim1903 canim 11 ocakta bağırsak kampi yapalim dedik. Belkide okumamışsındır. Istersen sen erken basla. 10 gün kabizlik cok feci. Bir hastalik vs. Yoksa Muhakkak beslenme hatalarin olmali. Sebzeye öncelik ver. Kan grubun ne bilmiyorum ama A grubunu fazla protein kabiz yapar.
Bi incele canim
Eki Görüntüle 2752001
CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 707. ETAP TAKIM DERECELERİ
1. (6.TAKIM) ==> % 1.271
2. (4.TAKIM) ==> % 1.136
3. (9.TAKIM) ==> % 1.060
BİREYSEL DERECELER
1.Denp ==> %3.919==>6. TAKIM
2. Aylakkadin[/USER] ==> %==> 4. TAKIM
3. D Dileksnr ==> %3.245==> 6. TAKIM
ETAP SONUNCUSU
pamukskr ==> -%1.372==> 4. TAKIM
Gitmek isteyen özgürdür umarım sende hedefine ulaşırsınZipzip- bu zaman kadar verdigin emekler icin tesekkur ederim. Bugunden itibaren gruptan ayriliyorum.herkes umarim en kisa surede hedefine ulasir. Allaha emanet olun hayirli geceler.
Güle güle canımZipzip- bu zaman kadar verdigin emekler icin tesekkur ederim. Bugunden itibaren gruptan ayriliyorum.herkes umarim en kisa surede hedefine ulasir. Allaha emanet olun hayirli geceler.
Cok sükür canım daha iyiyim tesekkur ederimZeynolin44 canım sen nasıl oldun iyimisin biraz daha
Iyi olmana sevindim canım ne demekCok sükür canım daha iyiyim tesekkur ederim
Canım ne oldu gerginlikler bitti herkes tekrar cicileşti bundan değildir diye umuyorum farklı bir sebeptendir muhtemelen sen daha iyi bilirsin kendini iyi hissettiğinde de devam edebilirsin izin diye bir seçeneğin de var biliyorum hedefine seninde ulaşabilmen dileğiyleZipzip- bu zaman kadar verdigin emekler icin tesekkur ederim. Bugunden itibaren gruptan ayriliyorum.herkes umarim en kisa surede hedefine ulasir. Allaha emanet olun hayirli geceler.
SelamSelamlar herkese
Bugünkü menüm
Sabah aç karnına 2 bardak su 1 i limonlu, 2 kuru kayısı, 2 ceviz
Kahvaltı 11: 00
1 omlet, 50 gr kadar beyaz peynir, 3 zeytin, 1 peynirli poğaça, 1 domates, 1 salatalık, 2 şekersiz çay
1 kupa yeşilçay
Saat 12 : 00 şekersiz Türk kahvesi
Saat 14 : 00 1 dilim revani, 1 maden suyu
Saat 16 : 00 şekersiz Türk kahvesi, 1 kuru erik
Akşam saat 18 : 00
3 kaşık bulgur pilavı, 1 karnıyarık, 1 bardak ayran, 1 dilim tam buğday ekmeği
Saat 19 : 00 2 şekersiz çay
Saat 20 : 00 şekersiz Türk kahvesi
Saat 22 : 00 1 kupa yeşilçay
Gün içinde 3,5 litre su içildi
Zipzip-
Egzersiz
10 dk bölgesel _ 60 puan
11.162 adım _ 330 puan
Toplam : 390 puan
N Nidsalii
Hayırlı olsun Allah mesut etsinMemleketteyim eltim abimin nikah işleri var onlarla uğraşıyoruz çarşamba nikah var daha burdayım anliycan
Zipzip- bu zaman kadar verdigin emekler icin tesekkur ederim. Bugunden itibaren gruptan ayriliyorum.herkes umarim en kisa surede hedefine ulasir. Allaha emanet olun hayirli geceler.
Yaaaa maviş miydin senHaha diil blue34 ben
Yazmıştım ama herkesi etiketlemedim tabihoş bulduk
canım güzel spor menü korumadasın sen nasılsa afiyet olsunSelamlar herkese
Bugünkü menüm
Sabah aç karnına 2 bardak su 1 i limonlu, 2 kuru kayısı, 2 ceviz
Kahvaltı 11: 00
1 omlet, 50 gr kadar beyaz peynir, 3 zeytin, 1 peynirli poğaça, 1 domates, 1 salatalık, 2 şekersiz çay
1 kupa yeşilçay
Saat 12 : 00 şekersiz Türk kahvesi
Saat 14 : 00 1 dilim revani, 1 maden suyu
Saat 16 : 00 şekersiz Türk kahvesi, 1 kuru erik
Akşam saat 18 : 00
3 kaşık bulgur pilavı, 1 karnıyarık, 1 bardak ayran, 1 dilim tam buğday ekmeği
Saat 19 : 00 2 şekersiz çay
Saat 20 : 00 şekersiz Türk kahvesi
Saat 22 : 00 1 kupa yeşilçay
Gün içinde 3,5 litre su içildi
Zipzip-
Egzersiz
10 dk bölgesel _ 60 puan
11.162 adım _ 330 puan
Toplam : 390 puan
N Nidsalii
Diline sağlık...D vitamini iyi canım çünkü ara ara ampül içiodum.Ama doktor kızdı :))) ampul birden 300.000 vitamin ihtiva ettiğinden ağırmış,sizle de paylaşmış olayım.Damla daha iyiymiş.
Tiroid için yıllardır ilaç kullanıyorum canım,o yüzden kilo verebiliyorum şükür. Ama 2 ayda 10 kilo verdim,ondan mı bilmem ilacın dozajı fazla gelmiş,o çarptı beni.Şimdi dozajını azalttı ilacın.
Bende B12 vitamini ve Çinko çok düşük çıktı ama.Çok kilo verdiğimden mi dengesiz beslendiğimden mi bilemiom.Dikkatli ve sağlam adımlarla gitmekte fayda var.
Ne anlattım beee :))
Maşallah canımm17 dk hit cardiyo
25 dk boosted
25 dk leslie 5 miles yaptım yoğurt zencefil zerdecal kurumu birde soda mı aldimda geldim kizceler
EvettttYaaaa maviş miydin sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?