Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kan grubum A
Tamam canim listeyi inceliycem

Çok iyi ya tebrikler hepimize,
1.ve 3.de bizdenmiş
Denp ve D Dileksnr tebrikler

Selamlar herkese
Bugünkü menüm
Sabah aç karnına 2 bardak su 1 i limonlu, 2 kuru kayısı, 2 ceviz

Kahvaltı 11: 00
1 omlet, 50 gr kadar beyaz peynir, 3 zeytin, 1 peynirli poğaça, 1 domates, 1 salatalık, 2 şekersiz çay
1 kupa yeşilçay
Saat 12 : 00 şekersiz Türk kahvesi
Saat 14 : 00 1 dilim revani, 1 maden suyu
Saat 16 : 00 şekersiz Türk kahvesi, 1 kuru erik
Akşam saat 18 : 00
3 kaşık bulgur pilavı, 1 karnıyarık, 1 bardak ayran, 1 dilim tam buğday ekmeği

Saat 19 : 00 2 şekersiz çay

Saat 20 : 00 şekersiz Türk kahvesi
Saat 22 : 00 1 kupa yeşilçay

Gün içinde 3,5 litre su içildi
Zipzip-

Egzersiz
10 dk bölgesel _ 60 puan
11.162 adım _ 330 puan
Toplam : 390 puan
N Nidsalii

Eklentiler

• Screenshot_20210101_232517.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 16
Zipzip- bu zaman kadar verdigin emekler icin tesekkur ederim. Bugunden itibaren gruptan ayriliyorum.herkes umarim en kisa surede hedefine ulasir. Allaha emanet olun hayirli geceler.
Canım ne oldu gerginlikler bitti herkes tekrar cicileşti bundan değildir diye umuyorum farklı bir sebeptendir muhtemelen sen daha iyi bilirsin kendini iyi hissettiğinde de devam edebilirsin izin diye bir seçeneğin de var biliyorum hedefine seninde ulaşabilmen dileğiyle

SelamAfiyet olsun canm

Memleketteyim eltim abimin nikah işleri var onlarla uğraşıyoruz çarşamba nikah var daha burdayım anliycan
Hayırlı olsun Allah mesut etsin
Zipzip- bu zaman kadar verdigin emekler icin tesekkur ederim. Bugunden itibaren gruptan ayriliyorum.herkes umarim en kisa surede hedefine ulasir. Allaha emanet olun hayirli geceler.
Hayırdır bir sorun yoktur inşallah, hakkında hayırlısı olsun, sende Allaha emanet ol

canım güzel spor menü korumadasın sen nasılsa afiyet olsun

Diline sağlık...
Kuzum birini sevmeye korkar oldum. Cümlelerin , üslubun o kadar içten ki hayran oldum doğallığına sen yaz ben okurum.
Dikkatli ve sağlam adımlar her işte olduğu gibi kiloda da önemli kuzum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…