Küçükmüş dahaBanada dediki bana abla diyebilirsin
26 yaşıñda oldugunu söylemişti
Belkide cunki gözüme çarptı biri abla demiştiBen abla diyorum ya ondan demissindir
HahahahaAnladığım ona herkes abla diyor,fahri ablamız
Rozet istedim kizlar hayirli olsun hepinize
Eski uyeler gelmeyen uyeler vardi onlari silidirip aktif uyeleri eklettimBende diyorum buda neyin nesi diye
Güzel oldu ama
Afiyet olsun canımMenümü erkenden yaziyim ki dışına cikamayim
Sabah 10:00
- 2 bardak Smoothie (incir, kayisi,süt,yoğurt suyu,keten tohumu,kuru erik, 1 kaşık yulaf)
- Yarım dilim diyet pankek (cavdar unuyla yaptım)
- Yarım cay kaşığı bal
- Ara: türk kahvesi
Akşam 17:00
- Isırgan otu çorbası
- 1 dilim diyet pankek arasinda 1 kaşık kiyma kavurması
Fazla Katı beslenemiom dişimden ötürü pankeki yumuşak die zar zor yiyebildim sabahta.
Spor yok
Su yatana kadar devam
Şeyy kem küm anlamı ne canım:)Rozet istedim kizlar hayirli olsun hepinize
6.takimin semboluŞeyy kem küm anlamı ne canım:)
Sen şimdi boyle yazınca sanki nikimizin bir yerinde gözüken bir seymis gibi birsey hayal etttim. Bir yerimizde gözükmüyir demi yani nerde kendisi ayyy bisi bilmiomki bunla ilgili6.takimin sembolu
Sen şimdi boyle yazınca sanki nikimizin bir yerinde gözüken bir seymis gibi birsey hayal etttim. Bir yerimizde gözükmüyir demi yani nerde kendisi ayyy bisi bilmiomki bunla ilgili
Teşekkür ederim kaptanımRozet istedim kizlar hayirli olsun hepinize
Kendi hesabımizda görünüyo ablaSen şimdi boyle yazınca sanki nikimizin bir yerinde gözüken bir seymis gibi birsey hayal etttim. Bir yerimizde gözükmüyir demi yani nerde kendisi ayyy bisi bilmiomki bunla ilgili
Vallahi bende aynı nedenden erken paylaşıyorum bestem.Menümü erkenden yaziyim ki dışına cikamayim
Sabah 10:00
- 2 bardak Smoothie (incir, kayisi,süt,yoğurt suyu,keten tohumu,kuru erik, 1 kaşık yulaf)
- Yarım dilim diyet pankek (cavdar unuyla yaptım)
- Yarım cay kaşığı bal
- Ara: türk kahvesi
Akşam 17:00
- Isırgan otu çorbası
- 1 dilim diyet pankek arasinda 1 kaşık kiyma kavurması
Fazla Katı beslenemiom dişimden ötürü pankeki yumuşak die zar zor yiyebildim sabahta.
Spor yok
Su yatana kadar devam
Kendi hesabımizda görünüyo abla
Tamam şimdi anlaşıldı durum kızlar bugünde yeni bir şey öğrendik çok şükürVallahi bende aynı nedenden erken paylaşıyorum bestem.
Ben istedim rozetleri :))Mesaj gelmiş 6.takım rozet ile ödüllendirildi iz diyeanlamadım
Sadece resimden dolayi olabilirTamam şimdi anlaşıldı durum kızlar bugünde yeni bir şey öğrendik çok şükür
Ka0tancim senin mesajini alintilayamadim 3 sefer denedim bilemedim sebebini sagol canımcım
Kahvesel birşey yiyecegim zaman ne yazmıştım diye düşünüp öyle yiyorum canim cok iyi oluyo demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?