- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Telefonu elimeee bi aldımm,ben bi şokkkkRozet istedim kizlar hayirli olsun hepinize
Kesinlikle Canım.Tamam şimdi anlaşıldı durum kızlar bugünde yeni bir şey öğrendik çok şükür
Ka0tancim senin mesajini alintilayamadim 3 sefer denedim bilemedim sebebini sagol canımcım
Kahvesel birşey yiyecegim zaman ne yazmıştım diye düşünüp öyle yiyorum canim cok iyi oluyo demi
Akşamki 1 kaşık kıyma kavurması az bence canım.Onu 3 yapsan?Menümü erkenden yaziyim ki dışına cikamayim
Sabah 10:00
- 2 bardak Smoothie (incir, kayisi,süt,yoğurt suyu,keten tohumu,kuru erik, 1 kaşık yulaf)
- Yarım dilim diyet pankek (cavdar unuyla yaptım)
- Yarım cay kaşığı bal
- Ara: türk kahvesi
Akşam 17:00
- Isırgan otu çorbası
- 1 dilim diyet pankek arasinda 1 kaşık kiyma kavurması
Fazla Katı beslenemiom dişimden ötürü pankeki yumuşak die zar zor yiyebildim sabahta.
Spor yok
Su yatana kadar devam
Abla diyolar sana ama kac yasindasin ki sen ben kacirmis olabilirimTamam şimdi anlaşıldı durum kızlar bugünde yeni bir şey öğrendik çok şükür
Ka0tancim senin mesajini alintilayamadim 3 sefer denedim bilemedim sebebini sagol canımcım
Kahvesel birşey yiyecegim zaman ne yazmıştım diye düşünüp öyle yiyorum canim cok iyi oluyo demi
Kesinlikle Canım.Tamam şimdi anlaşıldı durum kızlar bugünde yeni bir şey öğrendik çok şükür
Ben don salladım sende sutyen uyuma bakHıh
Eşlik edeyim sana
Hahhahha ayıp seyler hepBen don salladım sende sutyen uyuma bak
Aaaaa gene üstüme kaldi iyimiHahhahha ayıp seyler hep
Napim sen çıkardın beni yoldan
King' dik en son değişmedi di mi canımRozet istedim kizlar hayirli olsun hepinize
Degismedi abla sadece sildirme ve ekleme yaptimKing' dik en son değişmedi di mi canım
Ilk defa rozetim.olduRozet istedim kizlar hayirli olsun hepinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?