Hadi ya bir abla daha mı varAbla diyolar sana ama kac yasindasin ki sen ben kacirmis olabilirim
Teşekkür ederiz kaptanimRozet istedim kizlar hayirli olsun hepinize
Afiyet olsun canım dış kötü ya geçmiş olsunMenümü erkenden yaziyim ki dışına cikamayim
Sabah 10:00
- 2 bardak Smoothie (incir, kayisi,süt,yoğurt suyu,keten tohumu,kuru erik, 1 kaşık yulaf)
- Yarım dilim diyet pankek (cavdar unuyla yaptım)
- Yarım cay kaşığı bal
- Ara: türk kahvesi
Akşam 17:00
- Isırgan otu çorbası
- 1 dilim diyet pankek arasinda 1 kaşık kiyma kavurması
Fazla Katı beslenemiom dişimden ötürü pankeki yumuşak die zar zor yiyebildim sabahta.
Spor yok
Su yatana kadar devam
2019 da karincalarimiz vardi ama o zamana denk gelmedin galiba canimIlk defa rozetim.oldu
Aslında protein olur haklısın çığneyebilirsem oyle yapabilirim. Disimin cekilen çukuruna kacacak ne yesem oyle zannediomAkşamki 1 kaşık kıyma kavurması az bence canım.Onu 3 yapsan?Afiyet olsun şimdiden ve geçmiş olsun
38 canım :)Abla diyolar sana ama kac yasindasin ki sen ben kacirmis olabilirim
Sen kaçsınki bakalım kim abla :)Hadi ya bir abla daha mı var
Ablalık kariyerim ikiye mi bölündü...
Kahvesel gencecik hatun bı daha bak bir yanlışlık var bence
Kiz bende martta 38 abla degilsin ozaman kabul etme ablaligi daha gencizAslında protein olur haklısın çığneyebilirsem oyle yapabilirim. Disimin cekilen çukuruna kacacak ne yesem oyle zannediom
38 canım :)
Sen kaçsınki bakalım kim abla :)
En genci benim galiba
Sağolasın canım haklısınTeşekkür ederiz kaptanim
Afiyet olsun canım dış kötü ya geçmiş olsun
Ohhh ne güzel kendime bir genç yoldaş buldum
Bestecim sanki ben daha ablayim...Aslında protein olur haklısın çığneyebilirsem oyle yapabilirim. Disimin cekilen çukuruna kacacak ne yesem oyle zannediom
38 canım :)
Sen kaçsınki bakalım kim abla :)
Nidsalii 22-23 yasinda ama bizimle kalır mi bilmiyorum :)))En genci benim galiba
Foto alip burayada atar mısınnnnnnnnnnn burdan okumanin keyfi başkaGideyim de aklimdayken sirrimi yazayım
Aaa öylemiNidsalii 22-23 yasinda ama bizimle kalır mi bilmiyorum :)))
Bu konuda birsey demiyorum canimAaa öylemi
Neden kalmasın kaptanım bizim gibi tatlı şirin üyecikleri nerden bulucak bi daha
Ohhhhh bu yaz fit gezecek gencler çoğalıyo var mı arttiranBestecim sanki ben daha ablayim...
Sen kactin ki valla okadar kalabaliktiki kimsenin yasi ismi bile aklımda kalmadiEn genci benim galiba
Sen kactin ki valla okadar kalabaliktiki kimsenin yasi ismi bile aklımda kalmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?