Amin canım Allah razı olsun çok tşk ederimHayırlı olsun Allah mesut etsin
Hayırdır bir sorun yoktur inşallah, hakkında hayırlısı olsun, sende Allaha emanet ol
Günaydın canim ❤Günaydın mutlu pazarlar
Canın yiyimmmmm senin
Hayirli sabahlar canim ❤Hayırlı sabahlar mutlu pazarlar
Alıntı yapılmadı sorun var galiba
Yaa biliyor musun bugün ben bunu yazacaktim dedim ki cok hareketsiz kaldim gunluk 10 bin adim siniri koyup yuruyelim miKaptanim günlük 10.000 adıma devam edelim mi ?? Şöyleki mesela herkes günlük 10.000 adim atmaya gayret etsin isteyen leslie yaparak saysın isteyen yürüsün 10.000 den fazla yapanada saygı duyalım:) ama kimsede abartıp 30.000 40.000 yapmasin maksat metabolizmamiz calissin misal ben 10.000 adim + 30 dk hit cardiyo yapmayı planliyorum ama mutlaka adımı 10.000 tamamlayacagim nasıl olur ha bu arada herhangi bir yarış yapmıyoruz sadece grupça yürüyoruzZipzip-
Bugunden sonra cumaya kacamaksiz ve sporla desteklersen guzel eksiler gelecektirGünlük 10bin adım
Yanına 30 Leslie, bölgesel, eliptik vs olsa süper olur bence bu hafta birinciliği bırakmayalım yarın sabah artı gelmem inşallah sabite razıyım evde olunca herkes yap ye dikkat ettim tabiki de yinede oldu kuruyemiş kek
Tabiki isteyen yanına istediği egzersizi eklesin :) merak etme cumaya bool eksiyle geleceksin eminim :)Günlük 10bin adım
Yanına 30 Leslie, bölgesel, eliptik vs olsa süper olur bence bu hafta birinciliği bırakmayalım yarın sabah artı gelmem inşallah sabite razıyım evde olunca herkes yap ye dikkat ettim tabiki de yinede oldu kuruyemiş kek
Ah süper başlıyalım o zamanYaa biliyor musun bugün ben bunu yazacaktim dedim ki cok hareketsiz kaldim gunluk 10 bin adim siniri koyup yuruyelim mi
Bence de guzel olur 10 bin yapabilmeye calisalim
Gecmis olsun canimZipzip- dün menümü yazamadım. Bugün de bi kırgınlık var üzerimde. Regl sökmediğinden midir nedir, rüyama girdi. Hiç iştahım yok anlamadım. Dinleneyim toparlanırım yarına inşallah. Yine de yazarım Bugün ki menümü güzel olmasa da kusura bakma olur mu
Çok sağol yarına bişeyim kalmayacak inşallahGecmis olsun canim
Çok geçmiş olsun.Çok sağol yarına bişeyim kalmayacak inşallah
Geçmiş olsun kuzum dikkat et kendineZipzip- dün menümü yazamadım. Bugün de bi kırgınlık var üzerimde. Regl sökmediğinden midir nedir, rüyama girdi. Hiç iştahım yok anlamadım. Dinleneyim toparlanırım yarına inşallah. Yine de yazarım Bugün ki menümü güzel olmasa da kusura bakma olur mu
Gecmis olsun canimÇok sağol yarına bişeyim kalmayacak inşallah
Harikasın canım ben de günlük 10000 adım atma taraftarıyım... fazla atana tabi ki saygımız var ama dediğin gibi çoook fazlaya da gerek yokKaptanim günlük 10.000 adıma devam edelim mi ?? Şöyleki mesela herkes günlük 10.000 adim atmaya gayret etsin isteyen leslie yaparak saysın isteyen yürüsün 10.000 den fazla yapanada saygı duyalım:) ama kimsede abartıp 30.000 40.000 yapmasin maksat metabolizmamiz calissin misal ben 10.000 adim + 30 dk hit cardiyo yapmayı planliyorum ama mutlaka adımı 10.000 tamamlayacagim nasıl olur ha bu arada herhangi bir yarış yapmıyoruz sadece grupça yürüyoruzZipzip-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?