Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kaptanim günlük 10.000 adıma devam edelim mi ?? Şöyleki mesela herkes günlük 10.000 adim atmaya gayret etsin isteyen leslie yaparak saysın isteyen yürüsün 10.000 den fazla yapanada saygı duyalım:) ama kimsede abartıp 30.000 40.000 yapmasin maksat metabolizmamiz calissin misal ben 10.000 adim + 30 dk hit cardiyo yapmayı planliyorum ama mutlaka adımı 10.000 tamamlayacagim nasıl olur ha bu arada herhangi bir yarış yapmıyoruz sadece grupça yürüyoruz Zipzip-

Yaa biliyor musun bugün ben bunu yazacaktim dedim ki cok hareketsiz kaldim gunluk 10 bin adim siniri koyup yuruyelim mi
Bence de guzel olur 10 bin yapabilmeye calisalim

Bugunden sonra cumaya kacamaksiz ve sporla desteklersen guzel eksiler gelecektir

Zipzip- dün menümü yazamadım. Bugün de bi kırgınlık var üzerimde. Regl sökmediğinden midir nedir, rüyama girdi. Hiç iştahım yok anlamadım. Dinleneyim toparlanırım yarına inşallah. Yine de yazarım Bugün ki menümü güzel olmasa da kusura bakma olur mu

Tabiki isteyen yanına istediği egzersizi eklesin :) merak etme cumaya bool eksiyle geleceksin eminim :)
Yaa biliyor musun bugün ben bunu yazacaktim dedim ki cok hareketsiz kaldim gunluk 10 bin adim siniri koyup yuruyelim mi
Bence de guzel olur 10 bin yapabilmeye calisalim
Ah süper başlıyalım o zaman

Gecmis olsun canim

Geçmiş olsun kuzum dikkat et kendine

Harikasın canım ben de günlük 10000 adım atma taraftarıyım... fazla atana tabi ki saygımız var ama dediğin gibi çoook fazlaya da gerek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…