- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Aynen oyle canimMaşallah canımfıstık gibisin ınsan kılo verdikçe genclesıyo
İyiyim canım sen nasılsın senin kaçıncı takıma girişinM MissHayaLet canım nasılsın
Evet bölgeseli arttırayım diyom hep ama nerdeeeeBolgesel spora mi yonelsen
Bu hafta bunun icinde arastirma yapayim bakalim guzel videolari paylaşırım
Mezun uyelerle bolgesele yonebiliriz ne dersinEvet bölgeseli arttırayım diyom hep ama nerde 10 yada 15 dk da kalıyorum, Bi ara 30 dk yapıyordum resmen göbek kısmı da kaslanmayı gözle görebiliyorum arttırma lazım yine
Hoşgeldinkatılım formu:
ADINIZ: Ayşe
YAŞINIZ:34
BOYUNUZ:1,60
KİLONUZ:64 olabilir
HEDEF KİLONUZ:55
MEDENİ DURUMUNUZ:Evli
MESLEGINIZ: ev hanımı
ÇOCUK SAYISI:3
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:14.takım (28.12.2018) de
KİLO ALMA NEDENİNİZ:hamilelik
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: fit bir görüntü
İyi pazarlar canımİyi pazarlar kızlar
Herkes nasıl keyifler yerindedir inşallah
Kondüsyon Bisikleti bacaklara çok iyi geliyor.Mezun uyelerle bolgesele yonebiliriz ne dersin
Bende de bacaklar sorun
Evet canım kısa zamanda az kilo aldım önünü kesmeye geldimHoşgeldin
Fazla kilon yokmuş, hedefine kolayca kısa zamanda ulaşırsın inşallah
Mezun uyelerle bolgesele yonebiliriz ne dersin
Bende de bacaklar sorun
Darısı başıma Insallah hayatta en çok istediğim şey 59 lu rakamları görmek yıllardır umursamadım Evet hep bı çabam oldu ama bıraktım. Ama suan kafa olarak aklımda bitirdım kiloyu.Aynen oyle canim
Sende yürüme bandi var dimi canimTadımlık yap bari dikkat et, zor valla bu hafta benimde öyle oldu evde poğaça lar börekler tatlılar kurabiyeler uçuştu beynim döndü, cuma yedim uçtan uçtan ama acısı çıkıyor artı geldim dün sabah ama toparladım hemen, inşallah yarın artı gelmem bugün açlık grevine mi girsem acep
Eşimde dırdır etmeye başladı hasta Olcan diyebeni kıskanıyorsun ondan diyorum ona kendisi 102 kg şuan boy 1.82 ama yinede fazla
Bende listeden ayrilali cok olmus cuma gene giricem canim yoksa aldim basimi gidiyorumDarısı başıma Insallah hayatta en çok istediğim şey 59 lu rakamları görmek yıllardır umursamadım Evet hep bı çabam oldu ama bıraktım. Ama suan kafa olarak aklımda bitirdım kiloyu.
Ne tarafta canımbiz yıldırıma bağlıyız şimdi mahalle ismi vermeyim
Sağol kuzumBugun sitede bir sıkıntı var canim ondandır
Allah kolaylik versin canim tezinde dualarimiz seninle
Geçmiş olsun canımKistten dolayı tedavim ertelendi canım
Yaa oyle mi bizim evde var ama kullanan yokKondüsyon Bisikleti bacaklara çok iyi geliyor
Tamam o zaman bende yarin baslayayimOlur valla, bende yaptığım 2 yada 3 video vardı bulup başlayayım günde 2 set 30 dk olur
Benim göbek Basen kısmına ağırlık vermem lazım iç bacaklar sorunlu zayıflayınca hafif sarkma oldu sıkılaştırmam lazım heryeri, kollar, göbek iç bacak amann n ne sayıyosamTanrım beni baştan yarat
Evet koşu bandım var cnm,Sende yürüme bandi var dimi canim
Bende de göbek sorunu var heryerden kilo verdim ama en az göbekten gitti basen bacak birsey kalmadı ama göbeği ne yapicam bilmiyorum
Ben 5 li rakamları en son lisedeyken görmüştüm tartıda unuttum diyebilirim banada hayal.gibj geliyoDarısı başıma Insallah hayatta en çok istediğim şey 59 lu rakamları görmek yıllardır umursamadım Evet hep bı çabam oldu ama bıraktım. Ama suan kafa olarak aklımda bitirdım kiloyu.
Afiyet olsun canımBen kaçtım
Gidip yoğurdumu yiyeyim
Valla bulursun korktum sendenKiz ben seni bulayim bari biliyosunki dedektiflikte yapiyorum takimlar arasinda
Valla bulursun korktum senden
Ben üst taraftan kilo alan biriyimEvet koşu bandım var cnm,
Göbek herkesin kabusu, benim sezeryan dan dolayı da zor gidiyor, baştan sağlık problemleri vardı dikkat edemedim yapıştı göbek bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?