Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bolgesel spora mi yonelsen
Bu hafta bunun icinde arastirma yapayim bakalim guzel videolari paylaşırım
Evet bölgeseli arttırayım diyom hep ama nerdeeee
10 yada 15 dk da kalıyorum, Bi ara 30 dk yapıyordum resmen göbek kısmı da kaslanmayı gözle görebiliyordum arttırmam lazım yine

Hoşgeldin
Fazla kilon yokmuş, hedefine kolayca kısa zamanda ulaşırsın inşallah

Mezun uyelerle bolgesele yonebiliriz ne dersin
Bende de bacaklar sorun
Olur valla, bende yaptığım 2 yada 3 video vardı bulup başlayayım günde 2 set 30 dk olur
Benim göbek Basen kısmına ağırlık vermem lazım iç bacaklar sorunlu zayıflayınca hafif sarkma oldu sıkılaştırmam lazım heryeri, kollar, göbek iç bacak amann n ne sayıyosam Tanrım beni baştan yarat

Sende yürüme bandi var dimi canim
Bende de göbek sorunu var heryerden kilo verdim ama en az göbekten gitti basen bacak birsey kalmadı ama göbeği ne yapicam bilmiyorum

Darısı başıma Insallah hayatta en çok istediğim şey 59 lu rakamları görmek yıllardır umursamadım Evet hep bı çabam oldu ama bıraktım. Ama suan kafa olarak aklımda bitirdım kiloyu.
Bende listeden ayrilali cok olmus cuma gene giricem canim yoksa aldim basimi gidiyorum

Kondüsyon Bisikleti bacaklara çok iyi geliyor
Yaa oyle mi bizim evde var ama kullanan yok
Tamam o zaman bende yarin baslayayim
Birlikte başaracağız

Sende yürüme bandi var dimi canim
Bende de göbek sorunu var heryerden kilo verdim ama en az göbekten gitti basen bacak birsey kalmadı ama göbeği ne yapicam bilmiyorum
Evet koşu bandım var cnm,
Göbek herkesin kabusu, benim sezeryan dan dolayı da zor gidiyor, baştan sağlık problemleri vardı dikkat edemedim yapıştı göbek bana

Darısı başıma Insallah hayatta en çok istediğim şey 59 lu rakamları görmek yıllardır umursamadım Evet hep bı çabam oldu ama bıraktım. Ama suan kafa olarak aklımda bitirdım kiloyu.
Ben 5 li rakamları en son lisedeyken görmüştüm tartıda unuttum diyebilirim banada hayal.gibj geliyo
Ama 6li sayılar da hayal di o gerçekleşti
Simdi sıra 5 li sayılar

Evet koşu bandım var cnm,
Göbek herkesin kabusu, benim sezeryan dan dolayı da zor gidiyor, baştan sağlık problemleri vardı dikkat edemedim yapıştı göbek bana
Ben üst taraftan kilo alan biriyim
Gobek sanriim doğduğumdan beri var
Bende yurume bandi istiyorum disarida her zaman yurume imkanım olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…