Bu sefer cok guzel ilerliyorsun göreceksinBen 5 li rakamları en son lisedeyken görmüştüm tartıda unuttum diyebilirim banada hayal.gibj geliyo
Ama 6li sayılar da hayal di o gerçekleşti
Simdi sıra 5 li sayılar
Ben eve dönünce katılayım kaptanımAdimlarimiz icin liste yapayim mi kizlar bugunden baslayalim
Eliptik de alabilirsin tum vücudu çalıştırıyor canimBen üst taraftan kilo alan biriyim
Gobek sanriim doğduğumdan beri var
Bende yurume bandi istiyorum disarida her zaman yurume imkanım olmuyor
Geçmiş olsun canımZipzip- dün menümü yazamadım. Bugün de bi kırgınlık var üzerimde. Regl sökmediğinden midir nedir, rüyama girdi. Hiç iştahım yok anlamadım. Dinleneyim toparlanırım yarına inşallah. Yine de yazarım Bugün ki menümü güzel olmasa da kusura bakma olur mu
Mezun olanların kilosu kaç olursa olsun listeye hemen alınıyorar mi???Mezun uye misin canim bakayim bir
Yarin bildirim yaparsan cuma alabiliriz
Şimdi oku oku bitmezAyyy foto mu attınız hemen geçmişi okumam lazım
38 değil yani37buçuk
Aa güzel olurdu bak çaya gelirdim sana ...yok yapmam oyle bisey ama evimde agirlamak isterdim
CıkkkkkkŞimdi oku oku bitmez
38 değil yani
Vallaaa olurdu tabikiAa güzel olurdu bak çaya gelirdim sana ...
He cık de senCıkkkkkk
MMezuniyet kilosunun altinda olunca hemen listeye girebiliyorMezun olanların kilosu kaç olursa olsun listeye hemen alınıyorar mi???
Ama martta gircem 38eHe cık de sen
2ayda olsa bucuklu olmak istiyorum iste Allah AllahÇokta kalmamış hani
Bizim yukarı mahalleverme verme ...
Kayinvalidemler de hastaneye ccivarında oturuyorlar
Biraz sonra ortada buluscaginiz zaten meydana cikicak nerde oturdugunuzBizim yukarı mahalle
Evet canım özelikle selülite çok iyi geliyor bir süre kullanmıştım selülit kalmadı hiç.Yaa oyle mi bizim evde var ama kullanan yok
Tamam o zaman bende yarin baslayayim
Birlikte başaracağız
Biraz sonra ortada buluscaginiz zaten meydana cikicak nerde oturdugunuz
Sen diyon yukari mahalle asaki mahalle diyeEvet canım özelikle selülite çok iyi geliyor bir süre kullanmıştım selülit kalmadı hiç.
Sus kız
Yavaş vur kafamı kırdın alsana2ayda olsa bucuklu olmak istiyorum iste Allah Allah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?