- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Yaşımı ortaya cikarmicaktin ozamanYavaş vur kafamı kırdın alsana
Sende buçuk demeyeydin o zman buçuk ta neyin nesiYaşımı ortaya cikarmicaktin ozaman
Dağlar kadar fark varSende buçuk demeyeydin o zman buçuk ta neyin nesikapi gibi 38
O kadar belli olmazSen diyon yukari mahalle asaki mahalle diye
Kız 14. Takımda ayrıldıktan sonra 6. Takımdan mezun oldum arada girip izin aldımİyiyim canım sen nasılsın senin kaçıncı takıma girişinen son seninle 14.takım da birlikteydik.
Ben 3.ye doğum yaptım baktım dalınca kilo aldım bu sefer 6.takıma geldim
YetişemiyorumKız 14. Takımda ayrıldıktan sonra 6. Takımdan mezun oldum arada girip izin aldım
Şimdi çok kararlıyımmmm
Maşallah 3 çocuk nasıl yetişiyorsun
Evet her gören farki anliyor cok zayıflamışsın diyerek kucuk bir şok geçiriyorlarBu sefer cok guzel ilerliyorsun göreceksin
Yaklasik 15 kilo verdin sende de buyuk degisimler olmustur
Bluetooth acik oldugu icin sarji normale gore daha hizli gider ama hic kullanmadim kizlar yorum yapacaktırKızlar akıllı bileklik kullananlar telefona bağlıyken çok sarjınız gidiyormu sizinde
Vki de yesil bolgeyede cok az kalmisEvet her gören farki anliyor cok zayıflamışsın diyerek kucuk bir şok geçiriyorlar
Benim gitmiyor canım normaldeki gibi gidiyor telefonun şarjı..Kızlar akıllı bileklik kullananlar telefona bağlıyken çok sarjınız gidiyormu sizinde
Evet Telefonuma sarj dayanmiyo artıkBluetooth acik oldugu icin sarji normale gore daha hizli gider ama hic kullanmadim kizlar yorum yapacaktır
Benim telde mi sıkıntı var acaba çok cabuk bitiyor şarjımBenim gitmiyor canım normaldeki gibi gidiyor telefonun şarjı..
Hepside pro sanirimÜyenin 2 katı misafir var nasıl bir çekiciliginiz var anlmadimki
Aynı ablanın kaderini mı yaşadın sen???Yetişemiyorumolduğu kadar herşey canım napayım kasmıyorum pek 3. Plansız oldu tam zayıfladım kas yapcam.
Kas yaparken göz çıkardıkNeyse şimdi yaparım
Misafirler kim acaba tanıdık mı?????Üyenin 2 katı misafir var nasıl bir çekiciliginiz var anlamadimki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?