Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

İyiyim canım sen nasılsın senin kaçıncı takıma girişin en son seninle 14.takım da birlikteydik.
Ben 3.ye doğum yaptım baktım dalınca kilo aldım bu sefer 6.takıma geldim
Kız 14. Takımda ayrıldıktan sonra 6. Takımdan mezun oldum arada girip izin aldım

Şimdi çok kararlıyımmmm

Maşallah 3 çocuk nasıl yetişiyorsun

Kız 14. Takımda ayrıldıktan sonra 6. Takımdan mezun oldum arada girip izin aldım

Şimdi çok kararlıyımmmm

Maşallah 3 çocuk nasıl yetişiyorsun
Yetişemiyorum olduğu kadar herşey canım napayım kasmıyorum pek 3. Plansız oldu tam zayıfladım kas yapcam.

Kas yaparken göz çıkardık Neyse şimdi yaparım

Kızlar karın yağları için her sabah yataktan kalkmadan 20 kere karnınizi icinize çekin iyice sıkın bir kaç saNiye öyle durduktan sonra bırakın şişirin karninizi 20 kez bunu yapin ardına kalkar kalkmaz sıcak suya limon sıkın vrsa evde bir çay kasigida bal ekleyin için peşinede 2 bardak su aynı şeyi gece uyumadan hemen öncede yapın hem karın egzersizini hemde limon suyunu özellikle sezeryan göbeği olanlar gerçekten ise yarıyor

Yetişemiyorum olduğu kadar herşey canım napayım kasmıyorum pek 3. Plansız oldu tam zayıfladım kas yapcam.

Kas yaparken göz çıkardık Neyse şimdi yaparım
Aynı ablanın kaderini mı yaşadın sen???
Benim de 3. plansız oldu sürpriz yumurtam benim diyorum...
Ben de çok üzülüyordum bazı şeylere yetişemiyorum diye bir arkadaşım sen deli misin dedi olduğu kadar olur dedi...
Ben de diyorum aynı sen gibi bu kadar olduğu kadar yapabiliyorum diye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…