- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Aslinda cok degilim yediklerim belkide haplarin etkisi olabilir surekli yemek yemedim hep korudum 1 2 1 2 gittim geldim bu son rakam belkide ödem falan olabilir cumaya verebildigim kadar vericem zaten belli olucaktir ozamanMezun olunca takimdan cok ayrilmamak lazim
E Elif_Eylul mesela son zamanlarini saymazsak genelde korudun kilonu 68.1 ile mezun etmistik 72.8 de cok degil
Tmm bakacağım canım. Sağol.Yarin icin bildirim icin sart var ama istisna yapabiliriz cuma tartılırsın canim
Ama ama çok güzeldi. Bugun spor yapmayacaktim. Regli ağrım var. Fazla yediğim için mecbur yapacağım.Afiyet olsun canim kestane 7 tane yerine 3-4 olsa daha guzel olurmus
Afiyet olsun canım,güzel menü3litre suZipzip-
Azıcık karbonhidrat kaçmış sanki canım.Diyet bisküvi =karbonhidrat,8 kaşık pilav da =4 dilim ekmek ediyor vs.Ama 4 mile leslie ile anasını ağlatırsın o ayrı meseleiyi akşamlar.
Sabah 10:00
2 haşlanmış yumurta
6 zeytin
1 kk peynir
Çeyrek simit
Öğlen 14:30
7 adet kestane
Ara:4 adet diyet bisküvi
Akşam : 18:30
8 kaşık bulgur pilavi
8 kaşık kuru fasulye
Yeşil salata
2 litre su
Leslie 4 mil yapacağım inşallah.
Herkese afiyet olsun.
Dikkat et canım. İnşallah ödemdir.Aslinda cok degilim yediklerim belkide haplarin etkisi olabilir surekli yemek yemedim hep korudum 1 2 1 2 gittim geldim bu son rakam belkide ödem falan olabilir cumaya verebildigim kadar vericem zaten belli olucaktir ozaman
Ay inşallah. Farkındayım çok kaçtı. Spor şart. Çok sağol canım.Afiyet olsun canım,güzel menü
Azıcık karbonhidrat kaçmış sanki canım.Diyet bisküvi =karbonhidrat,8 kaşık pilav da =4 dilim ekmek ediyor vs.Ama 4 mile leslie ile anasını ağlatırsın o ayrı meseleafiyet olsun canım
Insallah canim kiloda gozükuyo ama ödemi atmam lazim neyapayim sen diyetisyene gidiyosun sana veriyomu su falan gibi biseylerDikkat et canım. İnşallah ödemdir.
Afiyet olsun canımHayırlı akşamlar kızlar
Bugünkü menüm
Sabah 2 su bardağı limonlu su
Kahvaltı 09.00 1 tane haşlanmış yumurta biraz roka 1 tane domates 1 tane salatalık 1 tane közlenmiş biber 3 yemek kaşığı lor 7 tane zeytin
Öğlen 1 4.00 4 yemek kaşığı kısır 1 buyuk bardak ayran
16.00 1 fincan sekersiz türk kahvesi 1 tane kayısı
18.30 1 tane haslama kabak üzerine yoğurt ve dere otu
Öğlen Kısır yediğim için bi şişkinlik oldu bide hafif geçirmek istedim akşamı
4 Litre su
1 litre detoks suyu
Afiyet olsun canımiyi akşamlar.
Sabah 10:00
2 haşlanmış yumurta
6 zeytin
1 kk peynir
Çeyrek simit
Öğlen 14:30
7 adet kestane
Ara:4 adet diyet bisküvi
Akşam : 18:30
8 kaşık bulgur pilavi
8 kaşık kuru fasulye
Yeşil salata
2 litre su
Leslie 4 mil yapacağım inşallah.
Herkese afiyet olsun.
Teşekkürler kaptanımAfiyet olsun canım
Evet fitim
Kendi adima yorumlarindan cok sey ogrendim bence devam et yorumlarınaKızçelerrrr ben menüleri böyle kendimce yorumlamaya çalışıyorum.(ki kendim asla mükemmel değilim, diyeti bozup kilo bile aldım.Eskinin morbid obezi olarak acayip irade savaşı vermem gerekiyor,çocukluğumdan beri şişmanım çünkü vs.)
Yani detaylı yorum istemeyen ya da rahatsız olan varsa söyleyebilir, asla yanlış anlamamBelirtme ihtiyacı duydum, öpücükler
Senin yorumların benim çok hoşuma gidiyor canım Dikkate alıyorumKızçelerrrr ben menüleri böyle kendimce yorumlamaya çalışıyorum.(ki kendim asla mükemmel değilim, diyeti bozup kilo bile aldım.Eskinin morbid obezi olarak acayip irade savaşı vermem gerekiyor,çocukluğumdan beri şişmanım çünkü vs.)
Yani detaylı yorum istemeyen ya da rahatsız olan varsa söyleyebilir, asla yanlış anlamamBelirtme ihtiyacı duydum, öpücükler
Yok tatlım. Ödem için birşey söylemedi. Ben doktora göre hızlı kilo veriyormusum. Hiç konu olmadı. Gidince sorarım. Ödem için ne önerdiğini.Insallah canim kiloda gozükuyo ama ödemi atmam lazim neyapayim sen diyetisyene gidiyosun sana veriyomu su falan gibi biseyler
Hedefim 70 canım. Sanırım şimdi de mezun olabiliyorum. Hedefi 65 yapmam da sıkıntı yok değil mi? Bide 65 yaparsam en fazla kaçla mezun olabiliyorum?Hedefin kacti canim
Mezun olunca mezun oldum diye yersen listrye girmen zorlasir
Cok eskiden gitmistim ben hic vermedi banada yesil cay beyaz cay iyi geliyo diyoduYok tatlım. Ödem için birşey söylemedi. Ben doktora göre hızlı kilo veriyormusum. Hiç konu olmadı. Gidince sorarım. Ödem için ne önerdiğini.
Oglusunun dogum gunu kutlu olsun nicse saglikli mutlu seneleri olsunHerkese afiyet olsun yarın oglusumun doğum günü pastasini yapacağım birazdan kendimede yulafli muzlu sağlıklı pasta yapacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?