- 2 Ekim 2019
- 3.437
- 19.030
- 128
İstiyorsan bence yaparsın kaptanım.Saat olmus 19.15 daha 2 bin adimim 10 bin adim yapabilir miyim acaba :))
Önce ödemleri atalım sonra gerisi gelir inşaallah hadi bakalım gazamız mübarek olsunTamam onuda atayim var evde
Yaparim yapacagim canimİstiyorsan bence yaparsın kaptanım.
Ben bugün çok halsizim yaaa yoksa bi yerden gircem ben de kısmetse spora
Insallah olurÖnce ödemleri atalım sonra gerisi gelir inşaallah hadi bakalım gazamız mübarek olsun
Dün aslında spor olsun die evde 7000 adım attım kaptanımm (çok terlemeyim die temposuz) amaaaaa baya baya yiyip menü paylaşmayınca sporum da heba olduYaparim yapacagim canim
Yoksa kilo alacağım
Sende zorlamadan leslie 1 mil yap olmazsa bugünlük
Tesekur ederm.kuzumNice sağlıklı mutlu yıllar dileriz.
Saol kuzumKısırın yanında bol salata var mıydı heebayılırım Kahvaltıda 1 dilimcik ekmek olsa iyiymiş canım.Onun dışında beğendim menünü,afiyet olsun
Denp Alıntıladım ama silindi menün güzel canım,afiyet olsun ve oğluşunun doğum günü de şimdiden kutlu olsun
Ben daha 0 adimdayimSaat olmus 19.15 daha 2 bin adimim 10 bin adim yapabilir miyim acaba :))
Bem oturuyom vallaAa adımlara mı başladıkkkk
Hosgeldin canim ❤
Nassin bakim sen
Bugunden basladik ama 10 bin yapalim diyoruz abartmadanAa adımlara mı başladıkkkk
Bugün tam oturmalık bi gündü zaten bende oturuyorumBem oturuyom valla
Yat Allah ver AllahBugün tam oturmalık bi gündü zaten bende oturuyorum
Ah iyiyiz Efendim sizi sormalı nasılsınızNassin bakim sen
Bende iyiyim şükür iyi olmana sevindimAh iyiyiz Efendim sizi sormalı nasılsınız
Çok doğru bir karar olmuş Ama beni es geçin benim Bi günüm 10 bini geçiyorBugunden basladik ama 10 bin yapalim diyoruz abartmadan
Olsun 10binini bana verirsin kimse bisey anlamazÇok doğru bir karar olmuş Ama beni es geçin benim Bi günüm 10 bini geçiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?