Sivasli ile evlenmemek icin burdan biri ile evlenmedim. Kayip etmem kiz biseySen kaybedersin
Ben bursaliyimSivasli ile evlenmemek icin burdan biri ile evlenmedim. Kayip etmem kiz bisey
Bu arada sivasliyim ben
Sağol cnm, hırs konusunda biraz deliyim evetSen çok azimlisin Canım kesinlikle verirsin
Tevafuk oldu kaptanım bende kendime söz verdim 10.000 i görmeden uyumuyacağım diye harika olurIyi pazarlar ❤
Enerjimiz cok guzel
Kendi icimizde adim yarisi yapiyoruz etiketlemedik ama amacimiz 10 bin adim atmak
Afiyet olsun,3litre suZipzip-
Evet çok güzel zayıflamışsın neyse artık şimdi zayıflarsın zaten çok kilon da yokYetişemiyorumolduğu kadar herşey canım napayım kasmıyorum pek 3. Plansız oldu tam zayıfladım kas yapcam.
Kas yaparken göz çıkardıkNeyse şimdi yaparım
Canım naptın yemedin inşallah bende öğlen kv deydim bir çok seyi yemedim benimde eşim sürekli börek ister alır ama yemiyorum kendimiz için yememeliyizKızlarrr napıyosunuz. Şuan ırademle sınanıyorum resmen eşim börek istedi ıspanaklı börek yaptım yufkadan. Kayınvalıdmelerdede pizza yapılıyomalum yarın tartı günü ama ben naptım karnımı doyurdum bi güzel yemıcem hıc birinden inşallah da yemem. Allahım yüzümü kara çıkarma.
Afiyet olsun tatlım3litre suZipzip-
Canım bir dilim yedım sadece nefsımı koreltmek ıcınCanım naptın yemedin inşallah bende öğlen kv deydim bir çok seyi yemedim benimde eşim sürekli börek ister alır ama yemiyorum kendimiz için yememeliyiz
Afiyet olsun tatlım
Eveeeeet cok az kaldıVki de yesil bolgeyede cok az kalmis
Öyle canım az hasarla atlatmaya çalışıyorum. Yine şanslısın eşin senden kilolu. Benimkinin boyu 173 civarı kilo da 65-70 arası değişiyor genelde. Benimde boy 170, kilo da olunca ondan iri duruyorum yanındaTadımlık yap bari dikkat et, zor valla bu hafta benimde öyle oldu evde poğaça lar börekler tatlılar kurabiyeler uçuştu beynim döndü, cuma yedim uçtan uçtan ama acısı çıkıyor artı geldim dün sabah ama toparladım hemen, inşallah yarın artı gelmem bugün açlık grevine mi girsem acep
Eşimde dırdır etmeye başladı hasta Olcan diyebeni kıskanıyorsun ondan diyorum ona kendisi 102 kg şuan boy 1.82 ama yinede fazla
Acaba ben 70le mezun olup sonraki hafta tekrar listeye mi girsemMMezuniyet kilosunun altinda olunca hemen listeye girebiliyor
Mezuniyet kilosunun ustunde olunca 6 ay gecmesi geekiyor
Mezun uyelerde deneme suresi kaptan insiyatifinde 2 hafta deneme süresine gerek olmuyor
Cok cok cok az kalmışMezun olamadım ki henüz nerede, 60 I Bi göreyim korumaya geçicem ozaman, inşallah 400 gr verirsem bu cumaya kadar mezun olcam kısmetse
Mezun edip mezunlar geri dönüyo nasil bir döngüdür anlamadimCok cok cok az kalmış
Senide mezun ediyoruz yani
Hedefin kacti canimAcaba ben 70le mezun olup sonraki hafta tekrar listeye mi girsem
Evet o yuzden mezun olmayayım.diyroumMezun edip mezunlar geri dönüyo nasil bir döngüdür anlamadim
Afiyet olsun canim kestane 7 tane yerine 3-4 olsa daha guzel olurmusiyi akşamlar.
Sabah 10:00
2 haşlanmış yumurta
6 zeytin
1 kk peynir
Çeyrek simit
Öğlen 14:30
7 adet kestane
Ara:4 adet diyet bisküvi
Akşam : 18:30
8 kaşık bulgur pilavi
8 kaşık kuru fasulye
Yeşil salata
Leslie 4 mil yapacağım inşallah.
Herkese afiyet olsun.
Bende bugun öyle yaptım bağlamadım canım cok sarj gidiyo diyeSürekli bağlı tutma çok şarj yer kuzum. Ben sadece adım sayısını almak için bağlıyorum. Benimki mi 4
Iyi yaptın canım afiyet olsunCanım bir dilim yedım sadece nefsımı koreltmek ıcın
Yarin icin bildirim icin sart var ama istisna yapabiliriz cuma tartılırsın canimZipzip- yarın kilo bildirimi şart mı? Öğleden sonra gideceğim evime. Ne yapayım kaptanım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?