Hemen ekran görüntüsü aldım kuzum sağol.. sezeryan karnı benim üç numaranın bana hediyesiKızlar karın yağları için her sabah yataktan kalkmadan 20 kere karnınizi icinize çekin iyice sıkın bir kaç saNiye öyle durduktan sonra bırakın şişirin karninizi 20 kez bunu yapin ardına kalkar kalkmaz sıcak suya limon sıkın vrsa evde bir çay kasigida bal ekleyin için peşinede 2 bardak su aynı şeyi gece uyumadan hemen öncede yapın hem karın egzersizini hemde limon suyunu özellikle sezeryan göbeği olanlar gerçekten ise yarıyor
Yavvvvvv ne ara geldin geneTartildin mi?
Beklerim bize
Kopyala bu mesaji sizin takima cumaya listeye alirsinAhanda buldum
Nükleer fizik ablaKöpüklü kahvem benim.
İyi anlaşacağimizi hissettim zaten. Geçenlerde tez konusu geçti soracaktım unuttum. Aklımda sen gibi kaldı ama şansımı deneyeyim yine de...hangi alanda çalışıyorsun kuzum
Mezun olamadım ki henüz nerede, 60 I Bi göreyim korumaya geçicem ozaman, inşallah 400 gr verirsem bu cumaya kadar mezun olcam kısmetseAfiyet olsunMenü n çok güzel
Afiyet olsun canım. Bamya tam bağırsak dostu.. menün süper
Teşekkür ederim kuzum
Afiyet olsun canım. Patates karbonhidrat ama wcye çıkmayı sağlıyor. Bende çok severim patates mı
Teşekkür ederim kuzum. Ben kendimi hiç böyle görmedim vallaBu sene bizim senemiz olsun inşallah
Elhan abla valla sen tam benim kafadansın
Afiyet olsun kuzum. O dert bende de var. Sinirlenince buzdolabı nı yesem içim soğumuyo.... Ama kimse için değmez.. iki dakka sonra adam unutur rutine döner biz yediğimizle kalırız
Ah ah zaman öyle çabuk geçiyor ki bazen bende afalliyorum. Rabbim miniklerini de seni de esirgesin canım..
Amiin kuzumbu yaştan sonra bu ne şimdi diyen o kadar çok kişi var ki sırf onlara inat başarmak lazım bunu...
Amin kuzumteşekkür ederim
Amin bestem... Senin yazdığın o yazıyı ekran görüntüsü aldım kendimi güçsüz hissettiğimde açıp bakıyorum
Afiyet olsun canım
Sen sebatlı hatunsun başlar ve bizi sollarsın kuzum.
Afiyet olsun canımkarnıbahar la brokoli benim için resmen can kurtaran... Hem doymuş hissediyorum hem de sindirimi hızlandırıyor
Afiyet olsun Papatyam senin korumada olduğunu bilmiyordum menülerin süper
Afiyet olsun canım2 menü de çok güzel.. Çok uğraştım ama bı türlü sevemedim şu pırasayı oysa ne kadar faydalı
Isten geldim hemen bakayim varmi tarti fotosu dedim. Ne hikmetse hep Sana denk geliyorum.Yavvvvvv ne ara geldin gene
Kopyala bu mesaji sizin takima cumaya listeye alirsin
Sen çok azimlisin Canım kesinlikle verirsinMezun olamadım ki henüz nerede, 60 I Bi göreyim korumaya geçicem ozaman, inşallah 400 gr verirsem bu cumaya kadar mezun olcam kısmetse
Bende anlamadim neden hep benIsten geldim hemen bakayim varmi tarti fotosu dedim. Ne hikmetse hep Sana denk geliyorum.
Diyorsun
Güzel soruBende anlamadim neden hep ben
Nereye?
SizeNereye?
Sivaslilari almiyorum takima
Sürekli bağlı tutma çok şarj yer kuzum. Ben sadece adım sayısını almak için bağlıyorum. Benimki mi 4Kızlar akıllı bileklik kullananlar telefona bağlıyken telefonunuzun sarjı çok gidiyormu sizinde
Sen kaybedersinSivaslilari almiyorum takima
5.takim cagriyo hatta 9.takim kendi bilir
Afiyet olsun canim3litre suZipzip-
Yaaaa kiyamam ben sanaaa en güçsüz anında rabbim yollarını acsin inşallah canım benimAfiyet olsunMenü n çok güzel
Afiyet olsun canım. Bamya tam bağırsak dostu.. menün süper
Teşekkür ederim kuzum
Afiyet olsun canım. Patates karbonhidrat ama wcye çıkmayı sağlıyor. Bende çok severim patates mı
Teşekkür ederim kuzum. Ben kendimi hiç böyle görmedim vallaBu sene bizim senemiz olsun inşallah
Elhan abla valla sen tam benim kafadansın
Afiyet olsun kuzum. O dert bende de var. Sinirlenince buzdolabı nı yesem içim soğumuyo.... Ama kimse için değmez.. iki dakka sonra adam unutur rutine döner biz yediğimizle kalırız
Ah ah zaman öyle çabuk geçiyor ki bazen bende afalliyorum. Rabbim miniklerini de seni de esirgesin canım..
Amiin kuzumbu yaştan sonra bu ne şimdi diyen o kadar çok kişi var ki sırf onlara inat başarmak lazım bunu...
Amin kuzumteşekkür ederim
Amin bestem... Senin yazdığın o yazıyı ekran görüntüsü aldım kendimi güçsüz hissettiğimde açıp bakıyorum
Afiyet olsun canım
Sen sebatlı hatunsun başlar ve bizi sollarsın kuzum.
Afiyet olsun canımkarnıbahar la brokoli benim için resmen can kurtaran... Hem doymuş hissediyorum hem de sindirimi hızlandırıyor
Afiyet olsun Papatyam senin korumada olduğunu bilmiyordum menülerin süper
Afiyet olsun canım2 menü de çok güzel.. Çok uğraştım ama bı türlü sevemedim şu pırasayı oysa ne kadar faydalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?