Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Hedefim 70 canım. Sanırım şimdi de mezun olabiliyorum. Hedefi 65 yapmam da sıkıntı yok değil mi? Bide 65 yaparsam en fazla kaçla mezun olabiliyorum?
Bence hedefini hic revize etmeyelim degisen birsey olmuyor canim az once baktim 96.1 ile baslamissin hedefini 65 e çekersek yuzde 80 ile 71.22 ile mezun olabiliyorsun

Kendime adıma hiç rahatsız olmuyorum yorumlara devam keee

E Elif_Eylul kuzu benim diyetisyen yeşilçay soda limon kürüne önerdi ödem için hem toksin atıyor hemde yağ yakıyormuş birde listeme zencefil limon çayı ekledi oda aynı şekilde ödem ve yağ yakmak içinmiş ki bu geCen hafta yaptim çokta güzel sonuç aldim

Dukan diyolar omu oluyor soda,limon,yesilcay

Bence cidden fit duruosun ama daha fazla övmeyim de snra listeye girmezsin mazallah
Kendi adima yorumlarindan cok sey ogrendim bence devam et yorumlarına
Kimsede kirilmasin burda amacimiz hatalarımızı öğrenip tekrarlamamak
Eminim ki cogu kiside yorumlarini cok begeniyordur
Teşekkür ederim kaptanımm ne bilim canım şimdi takımda sukunet hakimken (maşallah ) sorim dedim.ben de çocuk değilim sonuçta, yorum istemeyene hak veriririm

Senin yorumların benim çok hoşuma gidiyor canım Dikkate alıyorum
Bana hep yap
Tamamdır,teşekkür ederim canımm

Dukan diyolar omu oluyor soda,limon,yesilcay
Kuzum dukan ne bilmiyorum bana şu şekilde tarif etti 2.5 su bardağı suyu kaynatıp içerisine 2 tatlı kaşığı yeşil çay yada 2 adet sallama yeşil çay ekleyip 10 dk demlendiriyorsun üzerine bir sise sade soda tam bi limonun suyunu ekliyorsun her öğünden önce 1 bardak iciyorsun kalanida uyumadan hemen önce iciyorsun

Heeee iste ona dukan birasi deniyomus ödem atmaya yariyomus

Kısırın yanında bol salata var mıydı hee bayılırım Kahvaltıda 1 dilimcik ekmek olsa iyiymiş canım.Onun dışında beğendim menünü,afiyet olsun

Denp Alıntıladım ama silindi menün güzel canım,afiyet olsun ve oğluşunun doğum günü de şimdiden kutlu olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…