- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Sen mezunmu olmak istiyorsun simdidenHedefim 70 canım. Sanırım şimdi de mezun olabiliyorum. Hedefi 65 yapmam da sıkıntı yok değil mi? Bide 65 yaparsam en fazla kaçla mezun olabiliyorum?
Bence hedefini hic revize etmeyelim degisen birsey olmuyor canim az once baktim 96.1 ile baslamissin hedefini 65 e çekersek yuzde 80 ile 71.22 ile mezun olabiliyorsunHedefim 70 canım. Sanırım şimdi de mezun olabiliyorum. Hedefi 65 yapmam da sıkıntı yok değil mi? Bide 65 yaparsam en fazla kaçla mezun olabiliyorum?
Kendime adıma hiç rahatsız olmuyorum yorumlara devam keeeKızçelerrrr ben menüleri böyle kendimce yorumlamaya çalışıyorum.(ki kendim asla mükemmel değilim, diyeti bozup kilo bile aldım.Eskinin morbid obezi olarak acayip irade savaşı vermem gerekiyor,çocukluğumdan beri şişmanım çünkü vs.)
Yani detaylı yorum istemeyen ya da rahatsız olan varsa söyleyebilir, asla yanlış anlamamBelirtme ihtiyacı duydum, öpücükler
Evet öyle masallah
Afiyet olsun canımHerkese afiyet olsun yarın oglusumun doğum günü pastasini yapacağım birazdan kendimede yulafli muzlu sağlıklı pasta yapacağım
Kaptanim ben kaçla mezun olabiliyorumBence hedefini hic revize etmeyelim degisen birsey olmuyor canim az once baktim 96.1 ile baslamissin hedefini 65 e çekersek yuzde 80 ile 71.22 ile mezun olabiliyorsun
Dukan diyolar omu oluyor soda,limon,yesilcayKendime adıma hiç rahatsız olmuyorum yorumlara devam keee
E Elif_Eylul kuzu benim diyetisyen yeşilçay soda limon kürüne önerdi ödem için hem toksin atıyor hemde yağ yakıyormuş birde listeme zencefil limon çayı ekledi oda aynı şekilde ödem ve yağ yakmak içinmiş ki bu geCen hafta yaptim çokta güzel sonuç aldim
Bence cidden fit duruosun ama daha fazla övmeyim de snra listeye girmezsin mazallahEvet fitim
Teşekkür ederim kaptanımmKendi adima yorumlarindan cok sey ogrendim bence devam et yorumlarına
Kimsede kirilmasin burda amacimiz hatalarımızı öğrenip tekrarlamamak
Eminim ki cogu kiside yorumlarini cok begeniyordur
Tamamdır,teşekkür ederim canımmSenin yorumların benim çok hoşuma gidiyor canım Dikkate alıyorum
Bana hep yap
Saol kuzum tabiki veririmEvet öyle masallah
Hem 37.bucuk yaşında asla 38 diil
Afiyet olsun canım8 ocak ta benim oğlanın dogum günü bana tarifini verirsin bende yaparım o zaman
Bakayim canim istersne senin hedefi yukseltebiliriz de şimdi 54 demistik sankiKaptanim ben kaçla mezun olabiliyorum
Kuzum dukan ne bilmiyorum bana şu şekilde tarif etti 2.5 su bardağı suyu kaynatıp içerisine 2 tatlı kaşığı yeşil çay yada 2 adet sallama yeşil çay ekleyip 10 dk demlendiriyorsun üzerine bir sise sade soda tam bi limonun suyunu ekliyorsun her öğünden önce 1 bardak iciyorsun kalanida uyumadan hemen önce iciyorsunDukan diyolar omu oluyor soda,limon,yesilcay
Heeee iste ona dukan birasi deniyomus ödem atmaya yariyomusKuzum dukan ne bilmiyorum bana şu şekilde tarif etti 2.5 su bardağı suyu kaynatıp içerisine 2 tatlı kaşığı yeşil çay yada 2 adet sallama yeşil çay ekleyip 10 dk demlendiriyorsun üzerine bir sise sade soda tam bi limonun suyunu ekliyorsun her öğünden önce 1 bardak iciyorsun kalanida uyumadan hemen önce iciyorsun
Sağol canım sana da.Afiyet olsun canım
Kalsın kuzum benim asıl hedefim 50 ama önce bir 55 goreyimde hayirlisiylaDenp 56.07 ile mezun olabiliyorsun
Tamam canim o zamanKalsın kuzum benim asıl hedefim 50 ama önce bir 55 goreyimde hayirlisiyla
Nice sağlıklı mutlu yıllar dileriz.Herkese afiyet olsun yarın oglusumun doğum günü pastasini yapacağım birazdan kendimede yulafli muzlu sağlıklı pasta yapacağım
Dylan oluyor içine zencefilde at bende yarın yapcam gün içinde içerimDukan diyolar omu oluyor soda,limon,yesilcay
Kısırın yanında bol salata var mıydı heeHayırlı akşamlar kızlar
Bugünkü menüm
Sabah 2 su bardağı limonlu su
Kahvaltı 09.00 1 tane haşlanmış yumurta biraz roka 1 tane domates 1 tane salatalık 1 tane közlenmiş biber 3 yemek kaşığı lor 7 tane zeytin
Öğlen 1 4.00 4 yemek kaşığı kısır 1 buyuk bardak ayran
16.00 1 fincan sekersiz türk kahvesi 1 tane kayısı
18.30 1 tane haslama kabak üzerine yoğurt ve dere otu
Öğlen Kısır yediğim için bi şişkinlik oldu bide hafif geçirmek istedim akşamı
4 Litre su
1 litre detoks suyu
Tamam onuda atayim var evdeDylan oluyor içine zencefilde at bende yarın yapcam gün içinde içerimsabah gerçekle yüzleşicem bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?