16-17 olur 20 de olur yazariz canim sen bildirim yapÇok doğru bir karar olmuş Ama beni es geçin benim Bi günüm 10 bini geçiyor
Süpersin canımmmmT timesinfinity fistik kız bak bir profil fotosuna burda 52 kg idim nasıl sence
Yok canım şuan mezun olmayı düşünmüyorum. Bu arada benim de vki yeşillendiSen mezunmu olmak istiyorsun simdiden
Aslında niyetim böyleydi. Hedefimi yüzde 100ün üzerinde gerçekleştirmiş olmak istiyorumBence hedefini hic revize etmeyelim degisen birsey olmuyor canim az once baktim 96.1 ile baslamissin hedefini 65 e çekersek yuzde 80 ile 71.22 ile mezun olabiliyorsun
O zaman 70 i gectigin her zaman mezun edebilirizYok canım şuan mezun olmayı düşünmüyorum. Bu arada benim de vki yeşillendi
Aslında niyetim böyleydi. Hedefimi yüzde 100ün üzerinde gerçekleştirmiş olmak istiyorum
Ozaman yine yesillendi findık dallari diyoruzYok canım şuan mezun olmayı düşünmüyorum. Bu arada benim de vki yeşillendi
Aslında niyetim böyleydi. Hedefimi yüzde 100ün üzerinde gerçekleştirmiş olmak istiyorum
Süpersin canımmm,yeşile düşüşün hayırlı uğurlu olsunYok canım şuan mezun olmayı düşünmüyorum. Bu arada benim de vki yeşillendi
He he yeşillendiOzaman yine yesillendi findık dallari diyoruz
Sağol canımSüpersin canımmm,yeşile düşüşün hayırlı uğurlu olsunİnşallah yüzde yüz üstü hedef gerçekleştirmeni de göreceğiz
Banada yorun yapabikirsin canımmmmmKızçelerrrr ben menüleri böyle kendimce yorumlamaya çalışıyorum.(ki kendim asla mükemmel değilim, diyeti bozup kilo bile aldım.Eskinin morbid obezi olarak acayip irade savaşı vermem gerekiyor,çocukluğumdan beri şişmanım çünkü vs.)
Yani detaylı yorum istemeyen ya da rahatsız olan varsa söyleyebilir, asla yanlış anlamamBelirtme ihtiyacı duydum, öpücükler
Hayırlı yaşlar olsun oğluna canımHerkese afiyet olsun yarın oglusumun doğum günü pastasini yapacağım birazdan kendimede yulafli muzlu sağlıklı pasta yapacağım
Anammmm haberim yoktu cok gecmisede bakamadim yatana kadar ne yaptıysam atarim kaptancim yapabilirsem egerBugunden basladik ama 10 bin yapalim diyoruz abartmadan
4 bebiş doğuran kadin böyle olmazki amaaaaT timesinfinity fistik kız bak bir profil fotosuna burda 52 kg idim nasıl sence
Oldugu kadar canim benimde adimim azBanada yorun yapabikirsin canımmmmm
Hayırlı yaşlar olsun oğluna canım
Anammmm haberim yoktu cok gecmisede bakamadim yatana kadar ne yaptıysam atarim kaptancim yapabilirsem eger
4 bebiş doğuran kadin böyle olmazki amaaaaHarikasın canım az kaldi aynısı olmana
Saol kuzum orda 26 beden giyiyordum ama şuan hala o bedene ulasamadim bi sürü elbisem kotum var 26 bedenSüpersin canımmmmammaa velakin dün öncesi -snrası paylaşmıştın yaaa,sonrası resminde yani şu an da böyle gözüküosun zaten Bence sporu düzenli yaptığından şimdiden süper sıkılaştın,o yüzden 52ye düşmeden de hedefine ulaşabilirsin diyr düşünüyorumm. Olmak istediğin beden üzerinden düşün, illa kiloya odaklanma derim
Afiyet olsun kuzum03/01/2020
Sabah (10.30)
-2 dilim tam buğday ekmeği
-1 rafadan yumurta
-1 tatlı kaşığı tahin+1 tatlı kaşığı pekmez
-1,5 dilim peynir
-5 zeytin
Ara(16.30)
-1 portakal
-1 çay bardağı karışık çiğ kuruyemiş
Akşam (19.30)
-1 tabak misket köfteli bezelye yemeği
-1 kase yoğurt
-4-5 parça lahana turşusu
-1 dilim tam buğday ekmeği
2 litre suZipzip-
Ah saol kuzum benim inşallah bura sayesinde kalan 16 kg da gidecekBanada yorun yapabikirsin canımmmmm
Hayırlı yaşlar olsun oğluna canım
Anammmm haberim yoktu cok gecmisede bakamadim yatana kadar ne yaptıysam atarim kaptancim yapabilirsem eger
4 bebiş doğuran kadin böyle olmazki amaaaaHarikasın canım az kaldi aynısı olmana
Şşş çaktırmaOlsun 10binini bana verirsin kimse bisey anlamaz
Maşallah canım. Allah kolaylık versin. Ne kadar güzel bir bölüm.Nükleer fizik abla
Tamam kimse duymazŞşş çaktırma
Insallah canim insallah gidecekteeee ya bisi soracam bu 26 beden nasil oluyor yaa ortada bi denp var yani demi valla kendimi 13 yasinda öyle gorsumen sonSaol kuzum orda 26 beden giyiyordum ama şuan hala o bedene ulasamadim bi sürü elbisem kotum var 26 bedenonlara sigmam lazım
Afiyet olsun kuzumdip not turşu akşam yemeğinde yenirse ödem Yapar ☺
Ah saol kuzum benim inşallah bura sayesinde kalan 16 kg da gidecek
26 beden die beden mi var yaaa,kot bedeni falan di mi buSaol kuzum orda 26 beden giyiyordum ama şuan hala o bedene ulasamadim bi sürü elbisem kotum var 26 bedenonlara sigmam lazım
Afiyet olsun kuzumdip not turşu akşam yemeğinde yenirse ödem Yapar ☺
Ah saol kuzum benim inşallah bura sayesinde kalan 16 kg da gidecek
Canım menün oldukça güzel akşamki toplar dahil olmak üzere..Hani hala kaçırdığını düşünüyosan biraz spor yap ama oruç yapma bence.Su orucu ya da ne bileyim normal yaptığınız diyet orucunun mentalitesi ne tam bilmiyorum ama bence fazla sık yapıyorsun canım.Dikkat et kendineMenü saatim canlarr
Sabah 9:30
1 dilim ekmek
Azar tereyag, tahin pekmez, peynir
3 catal patates kızartması, nescafe
Ara: 2 hurma erik komposto (sekersiz tabiiki)
Öğlen
ısırgan otu çorbası ve kırmızı pancar
Aksam:
et haşlama
1 dilim ekmek
Sekersiz kiraz ve hibiskus kompostosu
Diyet top yedim bir kac adet (saymamışım)
Içindekiler: muz yulaf hindistan cevizi kuruyemis kuru erik bal az bitter az da normal çikolata karışımı
Tamam yarın bi orucu hakettim tamam çek cezanı beste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?