Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

T timesinfinity fistik kız bak bir profil fotosuna burda 52 kg idim nasıl sence
Süpersin canımmmm ammaa velakin dün öncesi -snrası paylaşmıştın yaaa,sonrası resminde yani şu an da böyle gözüküosun zaten Bence sporu düzenli yaptığından şimdiden süper sıkılaştın,o yüzden 52ye düşmeden de hedefine ulaşabilirsin diyr düşünüyorumm. Olmak istediğin beden üzerinden düşün, illa kiloya odaklanma derim

Sen mezunmu olmak istiyorsun simdiden
Yok canım şuan mezun olmayı düşünmüyorum. Bu arada benim de vki yeşillendi
Bence hedefini hic revize etmeyelim degisen birsey olmuyor canim az once baktim 96.1 ile baslamissin hedefini 65 e çekersek yuzde 80 ile 71.22 ile mezun olabiliyorsun
Aslında niyetim böyleydi. Hedefimi yüzde 100ün üzerinde gerçekleştirmiş olmak istiyorum

03/01/2020
Sabah (10.30)

-2 dilim tam buğday ekmeği
-1 rafadan yumurta
-1 tatlı kaşığı tahin+1 tatlı kaşığı pekmez
-1,5 dilim peynir
-5 zeytin
Ara(16.30)
-1 portakal
-1 çay bardağı karışık çiğ kuruyemiş
Akşam (19.30)
-1 tabak misket köfteli bezelye yemeği
-1 kase yoğurt
-4-5 parça lahana turşusu
-1 dilim tam buğday ekmeği

2 litre su Zipzip-

Aslında niyetim böyleydi. Hedefimi yüzde 100ün üzerinde gerçekleştirmiş olmak istiyorum
Ozaman yine yesillendi findık dallari diyoruz

Süpersin canımmm,yeşile düşüşün hayırlı uğurlu olsun İnşallah yüzde yüz üstü hedef gerçekleştirmeni de göreceğiz

Banada yorun yapabikirsin canımmmmm
Herkese afiyet olsun yarın oglusumun doğum günü pastasini yapacağım birazdan kendimede yulafli muzlu sağlıklı pasta yapacağım
Hayırlı yaşlar olsun oğluna canım
Bugunden basladik ama 10 bin yapalim diyoruz abartmadan
Anammmm haberim yoktu cok gecmisede bakamadim yatana kadar ne yaptıysam atarim kaptancim yapabilirsem eger
T timesinfinity fistik kız bak bir profil fotosuna burda 52 kg idim nasıl sence
4 bebiş doğuran kadin böyle olmazki amaaaa Harikasın canım az kaldi aynısı olmana

Oldugu kadar canim benimde adimim az
Sporsuz hareketsiz gun gecirmeyelim dedik

Saol kuzum orda 26 beden giyiyordum ama şuan hala o bedene ulasamadim bi sürü elbisem kotum var 26 beden onlara sigmam lazım
Afiyet olsun kuzum dip not turşu akşam yemeğinde yenirse ödem Yapar
Ah saol kuzum benim inşallah bura sayesinde kalan 16 kg da gidecek

Menü saatim canlarr
Sabah 9:30
1 dilim ekmek
Azar tereyag, tahin pekmez, peynir
3 catal patates kızartması, nescafe

Ara: 2 hurma erik komposto (sekersiz tabiiki)

Öğlen
ısırgan otu çorbası ve kırmızı pancar

Aksam:
et haşlama
1 dilim ekmek
Sekersiz kiraz ve hibiskus kompostosu

Diyet top yedim bir kac adet (saymamışım )
Içindekiler: muz yulaf hindistan cevizi kuruyemis kuru erik bal az bitter az da normal çikolata karışımı

Tamam yarın bi orucu hakettim tamam çek cezanı beste

Insallah canim insallah gidecekteeee ya bisi soracam bu 26 beden nasil oluyor yaa ortada bi denp var yani demi valla kendimi 13 yasinda öyle gorsumen son

26 beden die beden mi var yaaa,kot bedeni falan di mi bu Allahımm cehalete bakk Benim de amacım 38 beden kısmetse. Amaa hiçç 38 beden kıyafetim yok,onu geçtim 42 bile yok.Ah ah zayıflamak çok masraflı lol

Turşu konusunda teşekkürler canım,Allahtan yarın tartı yok hehe (yani size var da ben cuma tartılıp akla karayı göreyim diyorum )

Canım menün oldukça güzel akşamki toplar dahil olmak üzere..Hani hala kaçırdığını düşünüyosan biraz spor yap ama oruç yapma bence.Su orucu ya da ne bileyim normal yaptığınız diyet orucunun mentalitesi ne tam bilmiyorum ama bence fazla sık yapıyorsun canım.Dikkat et kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…