Denpcim zencefil limon çayında malzemeleri çay gibi demliyor muyuz? Belli sürede kaynatiyor muyuz? Ben de yapmak istiyorum. Rica etsem tarif edebilir misinKendime adıma hiç rahatsız olmuyorum yorumlara devam keee
E Elif_Eylul kuzu benim diyetisyen yeşilçay soda limon kürüne önerdi ödem için hem toksin atıyor hemde yağ yakıyormuş birde listeme zencefil limon çayı ekledi oda aynı şekilde ödem ve yağ yakmak içinmiş ki bu geCen hafta yaptim çokta güzel sonuç aldim
İşte bu yaaa benden biri bi benim zannettim 26 yı bilmeyen hayır benim iskelet 36 bedendir bedenler en son 38 bende altı yok hiç26 beden die beden mi var yaaa,kot bedeni falan di mi buAllahımm cehalete bakk Benim de amacım 38 beden kısmetse. Amaa hiçç 38 beden kıyafetim yok,onu geçtim 42 bile yok.Ah ah zayıflamak çok masraflı lol
Turşu konusunda teşekkürler canım,Allahtan yarın tartı yok hehe (yani size var da ben cuma tartılıp akla karayı göreyim diyorum)
Canım saat 22.00 de demo olarak Leslie yapacağım . Yarın menü listem, sporumla gümbür gümbür geliyorum.Saat olmus 19.15 daha 2 bin adimim 10 bin adim yapabilir miyim acaba :))
Ablaaa ssn resimdeki gibiysen nasıl nerenden vericen kiCanım saat 22.00 de demo olarak Leslie yapacağım . Yarın menü listem, sporumla gümbür gümbür geliyorum.
Onu bende diyorum hep gidecek Ne kaldı acabaAblaaa ssn resimdeki gibiysen nasıl nerenden vericen ki
Bana da denk gelmiyor...hayrına sonradan koyarlarsa görüyorum yalnız değilsin kuzum.Yav hep bu resimler ben yokken oluyor
Bizle dalga geciyo sanirimAblaaa ssn resimdeki gibiysen nasıl nerenden vericen ki
O fotoğrafta 60 kg dim canım.Ablaaa ssn resimdeki gibiysen nasıl nerenden vericen ki
Ben simdi bir film ayarladim yururken anlamiom yürüdüğümü hatta cok zaman bi bakiom koşmuşumOldugu kadar canim benimde adimim az
Sporsuz hareketsiz gun gecirmeyelim dedik
Ama ama topları cikolataya batırmıştım amaaaCanım menün oldukça güzel akşamki toplar dahil olmak üzere..Hani hala kaçırdığını düşünüyosan biraz spor yap ama oruç yapma bence.Su orucu ya da ne bileyim normal yaptığınız diyet orucunun mentalitesi ne tam bilmiyorum ama bence fazla sık yapıyorsun canım.Dikkat et kendine
Bunu bende yapacam oruc olmadigim günlerde cok kafama yatiyo canım. Denp sağolsun cok yardimci oldu. Gecen günde sonngülen arkadas bahsetti bayaDenpcim zencefil limon çayında malzemeleri çay gibi demliyor muyuz? Belli sürede kaynatiyor muyuz? Ben de yapmak istiyorum. Rica etsem tarif edebilir misin
Denp yerine başka bir isimle hitap etme şansım var mı teşekkür ederim. Yoksa canın sağ olsun.
Ablayaaa çokmussun gercektenO fotoğrafta 60 kg dim canım.
65 oldum. Sağ soldan bir de arkadan rendelenmem lazım .
Kiymetlilerimle dalga geçer miyimBizle dalga geciyo sanirim
Bence o halin de 5 kilo kaldırırmış beaO fotoğrafta 60 kg dim canım.
65 oldum. Sağ soldan bir de arkadan rendelenmem lazım .
Teşekkür ederim ablamMaşallah canım. Allah kolaylık versin. Ne kadar güzel bir bölüm.Bilim kadınım benim.
Sen zaten yasinla,aklinla,fikrinle,kilonla modelsin zaten ablaKiymetlilerimle dalga geçer miyim
Abla olmak öyle kolay değil hakkını vermem rol model olmam lazım di mi ama...
Insallah canim insallah gidecekteeee ya bisi soracam bu 26 beden nasil oluyor yaa ortada bi denp var yani demi valla kendimi 13 yasinda öyle gorsumen son
Hahahaha aynen kot bedeni26 beden die beden mi var yaaa,kot bedeni falan di mi buAllahımm cehalete bakk Benim de amacım 38 beden kısmetse. Amaa hiçç 38 beden kıyafetim yok,onu geçtim 42 bile yok.Ah ah zayıflamak çok masraflı lol
Turşu konusunda teşekkürler canım,Allahtan yarın tartı yok hehe (yani size var da ben cuma tartılıp akla karayı göreyim diyorum)
Kuzum kök zencefil kullanacaksan evet suyla kaynatiyorsun toz zencefildede sıcak suya ekliyorsun üstüne limon sıkıp 5 dk dinlendirip süzüyorsun adım tuğba ceren ama içinden ne geliyorsa onu de sorun değilDenpcim zencefil limon çayında malzemeleri çay gibi demliyor muyuz? Belli sürede kaynatiyor muyuz? Ben de yapmak istiyorum. Rica etsem tarif edebilir misin
Denp yerine başka bir isimle hitap etme şansım var mı teşekkür ederim. Yoksa canın sağ olsun.
Teşekkür ettim şimdiden tatlımSaol kuzum tabiki veririm
Zaten 4 kaşık yedim dolu dolu degildi fazladan marul ekledim kaseme canım ekmek bi lokmacık yedim ondan yazmadim benim oglan yiyince üsendim kalkmadim artıkKısırın yanında bol salata var mıydı heebayılırım Kahvaltıda 1 dilimcik ekmek olsa iyiymiş canım.Onun dışında beğendim menünü,afiyet olsun
Denp Alıntıladım ama silindi menün güzel canım,afiyet olsun ve oğluşunun doğum günü de şimdiden kutlu olsun
Afiyet olsun canım03/01/2020
Sabah (10.30)
-2 dilim tam buğday ekmeği
-1 rafadan yumurta
-1 tatlı kaşığı tahin+1 tatlı kaşığı pekmez
-1,5 dilim peynir
-5 zeytin
Ara(16.30)
-1 portakal
-1 çay bardağı karışık çiğ kuruyemiş
Akşam (19.30)
-1 tabak misket köfteli bezelye yemeği
-1 kase yoğurt
-4-5 parça lahana turşusu
-1 dilim tam buğday ekmeği
2 litre suZipzip-
Afiyet olsun canımMenü saatim canlarr
Sabah 9:30
1 dilim ekmek
Azar tereyag, tahin pekmez, peynir
3 catal patates kızartması, nescafe
Ara: 2 hurma erik komposto (sekersiz tabiiki)
Öğlen
ısırgan otu çorbası ve kırmızı pancar
Aksam:
et haşlama
1 dilim ekmek
Sekersiz kiraz ve hibiskus kompostosu
Diyet top yedim bir kac adet (saymamışım)
Içindekiler: muz yulaf hindistan cevizi kuruyemis kuru erik bal az bitter az da normal çikolata karışımı
Tamam yarın bi orucu hakettim tamam çek cezanı beste
Aynen canım,insan bişi yazmaya korkuo lolBen simdi bir film ayarladim yururken anlamiom yürüdüğümü hatta cok zaman bi bakiom koşmuşum
Ama ama topları cikolataya batırmıştım amaaa(( o kadar sisimki anlatamam sabahta arti cikmistim hem (
Su orucunu omrumce haftada 1 yapacam insallah zayiflayana kadarda 2 veya 3 canim. Cok sifasini görüyorum ben maksatım ilk olarak şifa oda canim 2.maksatta tabiiki zayiflamak elbette. Zayiflayana kadar sık ama haklısın.
Benim menümü vs. Elestir bak şimdi bisiler yazdim die aman yanlis anlama su orucunda cok kararlıyim ben sadece...
aman haa valla paranoyak olduk iyice birbirimizi ağırlıyoz devamli yanlis anlasilmayalim die
Bunu bende yapacam oruc olmadigim günlerde cok kafama yatiyo canım. Denp sağolsun cok yardimci oldu. Gecen günde sonngülen arkadas bahsetti baya
Yaaa Masallah canim bölümünün güzelliğine bakkk kavuştuktan sonra karşılığını hep al o diplomanin insallahTeşekkür ederim ablamestağfirullah... Benimkisi geç kalmış bı hayali gerçekleştirmek sadece canım ablam
Kuzum Jean pantolonlar 26 alındı hep az önce kızlar bahsediyordu ukalalik yaparım korkusuyla ses etmedim. Göbeğimi içime çekmeden düğme kapanmıyor. Yeni kot mot alamam ...çokmuşsun diyorsun da gerçekten çokum... Okullar açılsa mahvolurum. Giyecek kalmadı eskileri hep verdim...yeniler 36- 38 şimdi dar geliyorlar. Bir motive yakaladık beraber peşinden gidek nere gidiyorsaAblayaaa çokmussun gercekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?