Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Denpcim zencefil limon çayında malzemeleri çay gibi demliyor muyuz? Belli sürede kaynatiyor muyuz? Ben de yapmak istiyorum. Rica etsem tarif edebilir misin
Denp yerine başka bir isimle hitap etme şansım var mı teşekkür ederim. Yoksa canın sağ olsun.

İşte bu yaaa benden biri bi benim zannettim 26 yı bilmeyen hayır benim iskelet 36 bedendir bedenler en son 38 bende altı yok hiç

Oldugu kadar canim benimde adimim az
Sporsuz hareketsiz gun gecirmeyelim dedik
Ben simdi bir film ayarladim yururken anlamiom yürüdüğümü hatta cok zaman bi bakiom koşmuşum
Ama ama topları cikolataya batırmıştım amaaa (( o kadar sisimki anlatamam sabahta arti cikmistim hem (
Su orucunu omrumce haftada 1 yapacam insallah zayiflayana kadarda 2 veya 3 canim. Cok sifasini görüyorum ben maksatım ilk olarak şifa oda canim 2.maksatta tabiiki zayiflamak elbette. Zayiflayana kadar sık ama haklısın.

Benim menümü vs. Elestir bak şimdi bisiler yazdim die aman yanlis anlama su orucunda cok kararlıyim ben sadece...
aman haa valla paranoyak olduk iyice birbirimizi ağırlıyoz devamli yanlis anlasilmayalim die
Bunu bende yapacam oruc olmadigim günlerde cok kafama yatiyo canım. Denp sağolsun cok yardimci oldu. Gecen günde sonngülen arkadas bahsetti baya

Insallah canim insallah gidecekteeee ya bisi soracam bu 26 beden nasil oluyor yaa ortada bi denp var yani demi valla kendimi 13 yasinda öyle gorsumen son
jean bedeni güzelim ya
Hahahaha aynen kot bedeni
Kuzum kök zencefil kullanacaksan evet suyla kaynatiyorsun toz zencefildede sıcak suya ekliyorsun üstüne limon sıkıp 5 dk dinlendirip süzüyorsun adım tuğba ceren ama içinden ne geliyorsa onu de sorun değil

Saol kuzum tabiki veririm
Teşekkür ettim şimdiden tatlım
Nice mutlu yaşlar kuzucuğa
Zaten 4 kaşık yedim dolu dolu degildi fazladan marul ekledim kaseme canım ekmek bi lokmacık yedim ondan yazmadim benim oglan yiyince üsendim kalkmadim artık
Teşekkür ederim
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım

Aynen canım,insan bişi yazmaya korkuo lol zaten hepimiz koca insanlarız nihayetinde herkes kendi kararını verecek,yorumlarımız ortam gereği.
Su orucunu yap sen gene ama haftada 1 yeter bea (bilinçaltına oynuyorum)

Teşekkür ederim ablamestağfirullah... Benimkisi geç kalmış bı hayali gerçekleştirmek sadece canım ablam
Yaaa Masallah canim bölümünün güzelliğine bakkk kavuştuktan sonra karşılığını hep al o diplomanin insallah

Ablayaaa çokmussun gercekten
Kuzum Jean pantolonlar 26 alındı hep az önce kızlar bahsediyordu ukalalik yaparım korkusuyla ses etmedim. Göbeğimi içime çekmeden düğme kapanmıyor. Yeni kot mot alamam ...çokmuşsun diyorsun da gerçekten çokum... Okullar açılsa mahvolurum. Giyecek kalmadı eskileri hep verdim...yeniler 36- 38 şimdi dar geliyorlar. Bir motive yakaladık beraber peşinden gidek nere gidiyorsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…