Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Teşekkürler iyiyim siz nasılsınız kastamonuluyum ama Aysel ismim ondan
i-cell yapmıştım nickimi 2 aydır bu gruptayım 79,9 la başladım az verdim tabi bu benim bir geri bir ileri durumumla ilgili öyle işte

Antep miiii ya ben oraya gittiğimde çok sevmiştim Her yer et yemeğiydi

Bence o halin de 5 kilo kaldırırmış bea ama 60ta daha iyi hissediorum diosan başka,gel de ortam canlansın
Çok teşekkür ederim canim. Kimi yaşını gizler kimi de kilosunu Allah vergisi benimki...
Menü yazmadigim için yorum yapmıyorum ama herkesi takip ediyorum.
Yarın yazmaya başlayınca yorumlara da katılırım inşallah. Hayalimde 55-57 var ama 60 ' dan aşağıya zorla iniyorum. Boyum 160 .
Burcum koç

Nickname' in anlamına baktım sonsuz kez yazıyor
Ben de sonsuz zamanlar diye düşünmüştüm. Nasıl hitap etsem diye düşünüyorum da
Ceren tamamdır

Kızlar yarın kimler birbeste min bağırsak detoksuna başlıyor bestem sabahları kuru yapip seni etiketliyelim mı birinci gün yapıldı vs gibi
Canımm ben bu hafta cok müsaitim not tutar takip ederim baslayanlar varsa. Yarın diger detoksa baslayalim demistik çoğunluk. 11 inde baslayacam ben bagirsak kampina ama yandan yandan uyarim size. Sen basla detoksa etiketle benide senle muhabbedini ederiz baska yapan olmasa bile.

Fi tarihinde sevdiğim bi şarkı olduğundan öylesine almıştım abla nicki,sonsuz kez sevdiğim biri de yok ama kısmet işte
İsmimi özelden yazarım abla ama bana burda times diyebilirsin :)) arada bir derdim varda iştekilerle ilgili atıp tutabilme potansiyelim olduğundan çok ifşalanmak istemiyorum

Benim burcum da oğlak hehe.
1.60a 60 kilo iyi bence.Ben de 173üm ama 73 kilo gözüme çok uzak gelio,inşallah bakalım

Detoks olayları vardı 4 Ocak Zipzip- yazmıştı evet 11 inde bakayım seninkine canım

Önemli değil kuzum özelden yazmana gerek yok...gizli kalsın böyle daha güzel..times derim... Şu müziğini de bir dinleyim. Oğlak Aralık- Ocak oluyordu sanırım. Geçti mi doğum günün...
O uzak dediğin kilolar çok çabuk geliyor sadece zaman ve azim lazım. O da burada fazlasıyla var.

Beni tekrar o mesajında etiketlermisin bakayım gerçi ben oruç tutarım diye düşünmüştüm evdeyim yarın

Bende yarin diger detoksa başlayacağım haftaya buna insallah canim. Sanırım bu fotoyu istedin yanlis anlamadiysam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…