- 23 Ekim 2012
- 2.659
- 12.771
- 408
- 41
Teşekkürler iyiyim siz nasılsınız kastamonuluyum ama Aysel ismim ondanMersinlinin keyfi yerindeyken biraz ona bulaşayim
Bacım neresinden içinden mi?
Ben de Gaziantepliyim çok değil ama biraz yakın sayılırız. Nasılsın iyi misin kuzum.
Tanıştık mi hiç hatırlamıyorum. Hoş geldin demisimdir inşallah.
Sağlıklı, keyifli kilo vermeler dilerim.
Antep miiii ya ben oraya gittiğimde çok sevmiştim Her yer et yemeğiydiMersinlinin keyfi yerindeyken biraz ona bulaşayim
Bacım neresinden içinden mi?
Ben de Gaziantepliyim çok değil ama biraz yakın sayılırız. Nasılsın iyi misin kuzum.
Tanıştık mi hiç hatırlamıyorum. Hoş geldin demisimdir inşallah.
Sağlıklı, keyifli kilo vermeler dilerim.
2775 adimdayim ama tamamlarim ben 3 binken 10 bin yapmisligim varZipzip- kactasin 10 bini tamamliyacak misin bu aksam senin icin yürüyor sana 10 bin adim meydanı okuyorum şekerim bu ufak başlangıcimla büyük oynuyorum suan :))))))
Eki Görüntüle 2753213
Çok teşekkür ederim canim.Bence o halin de 5 kilo kaldırırmış beaama 60ta daha iyi hissediorum diosan başka,gel de ortam canlansın
Cerencim ben kaçırdım sanırım. Sayfaları kurcalayip bakayım. WC sorunu bende de oluyor protein ağırlıklı beslendigimde.Kızlar yarın kimlerbirbeste min bağırsak detoksuna başlıyor bestem sabahları kuru yapip seni etiketliyelim mı birinci gün yapıldı vs gibi
Eveeeeet...herkes öyle bilir kuzum ...ama müthiş yemeklerimiz tatlilarimiz vardır.Antep miiii ya ben oraya gittiğimde çok sevmiştim Her yer et yemeğiydi
Canımm ben bu hafta cok müsaitim not tutar takip ederim baslayanlar varsa. Yarın diger detoksa baslayalim demistik çoğunluk. 11 inde baslayacam ben bagirsak kampina ama yandan yandan uyarim size. Sen basla detoksa etiketle benide senle muhabbedini ederiz baska yapan olmasa bile.Kızlar yarın kimlerbirbeste min bağırsak detoksuna başlıyor bestem sabahları kuru yapip seni etiketliyelim mı birinci gün yapıldı vs gibi
Beni tekrar o mesajında etiketlermisin bakayım gerçi ben oruç tutarım diye düşünmüştüm evdeyim yarınKızlar yarın kimlerbirbeste min bağırsak detoksuna başlıyor bestem sabahları kuru yapip seni etiketliyelim mı birinci gün yapıldı vs gibi
Çok teşekkür ederim canim.Kimi yaşını gizler kimi de kilosunu Allah vergisi benimki...
Menü yazmadigim için yorum yapmıyorum ama herkesi takip ediyorum.
Yarın yazmaya başlayınca yorumlara da katılırım inşallah. Hayalimde 55-57 var ama 60 ' dan aşağıya zorla iniyorum. Boyum 160 .
Burcum koç
Nickname' in anlamına baktım sonsuz kez yazıyor
Ben de sonsuz zamanlar diye düşünmüştüm. Nasıl hitap etsem diye düşünüyorum da
Ceren tamamdır
Detoks olayları vardı 4 OcakCanımm ben bu hafta cok müsaitim not tutar takip ederim baslayanlar varsa. Yarın diger detoksa baslayalim demistik çoğunluk. 11 inde baslayacam ben bagirsak kampina ama yandan yandan uyarim size. Sen basla detoksa etiketle benide senle muhabbedini ederiz baska yapan olmasa bile.
Önemli değil kuzum özelden yazmana gerek yok...gizli kalsın böyle daha güzel..times derim... Şu müziğini de bir dinleyim.
Fi tarihinde sevdiğim bi şarkı olduğundan öylesine almıştım abla nicki,sonsuz kez sevdiğim biri de yok ama kısmet işte
İsmimi özelden yazarım abla ama bana burda times diyebilirsin :)) arada bir derdim varda iştekilerle ilgili atıp tutabilme potansiyelim olduğundan çok ifşalanmak istemiyorum
Benim burcum da oğlak hehe.
1.60a 60 kilo iyi bence.Ben de 173üm ama 73 kilo gözüme çok uzak gelio,inşallah bakalım
Beni tekrar o mesajında etiketlermisin bakayım gerçi ben oruç tutarım diye düşünmüştüm evdeyim yarın
Canımmmm teşekkür ederim hemende yollamışşş
birbeste Kuzum ben bunları yapiyorum kalori sayaciyla baktığımda ikiside 400 500 kalori arası yakıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?