- 2 Ekim 2019
- 3.437
- 19.030
- 128
Hibuskus cok guzel ve faydali canim hemde bagisikligi guclendiriyo yagdan verdiyo denemeni tavsiye ederim kipkirmizi cay gibi oluyoO dediğin otları bilmiyorum ama bu sabah bendr aç karnına limonlu su içtim.Aynı mucizeyi bekliyorum kısmetse
Ayy elifff bebişlerin mi onlar allah bağışlasın canim çok tatlilarYemedim
Teşekkürler canımm,en kısa zMNda deneyeceğimHibuskus cok guzel ve faydali canim hemde bagisikligi guclendiriyo yagdan verdiyo denemeni tavsiye ederim kipkirmizi cay gibi oluyo
Arastirabilirsin canim cok lezzetli ve eksi bir cayTeşekkürler canımm,en kısa zMNda deneyeceğimben öyle pek anlamıom değişik çaylardan,öğrendiğim iyi oldu
Sagol canimAyy elifff bebişlerin mi onlar allah bağışlasın canim çok tatlilar
Allah bagislasin canimSagol canim
Kefir benim de aklima geldi canimGüzel menü Canım, afiyet olsunwc için kefir tavsiye ederim.ya da benzer şekilde prebiyotik içeren ev yoğurdu, ev turşusu vs olabili.
Güzel menü ve güzel spor canım,afiyet olsun
Sen ne yapiyodun canimCanım afiyet olsun. Benimde doğumdan sonra wc sorunum oldu. Eşimin arkadaşı spor hocası o bı öneride bulundu onu yapıyorum sımdı çok rahatım.
Geçen çıktım ama tam anlamyla rahatlatmadiAfiyet olsun
Afiyet olsunmeyve süt yada meyve yoğurt yiyince daha tok tutuyo beni bir dene istersen
Afiyet olsun
Senin hatta tüm takım arkadaşlarımın yorumu çok değerli benim için kuzumsayenizde pek çok doğru bildiğim yanlış olduğunu öğrendim burada
İyi ki doğmuş kuzu... Allah yardımcın olsun yanlızoğlaklar zordur( kendimden ve küçük oğlumdan biliyorum )
Afiyet olsun
Afiyet olsun
Afiyet olsun
Süpersin canım
Harika bir menü ve spor canım
Bugünün menüsü sabah aç karnına 2 bardak ılık limonlu su
Afiyet olsun canım
Çok geçmiş olsun kuzum meyve ve sulu gıdalar tüketmeye çalış
Afiyet olsunkuzum WC çok uzadıysa bir doktora görün. Rabbim şifa versin
Afiyet olsun
Bir kac sayfa geriyi bi oku canım guzel seyler paylastik aksam bağırsak içinKefir benim de aklima geldi canim
Bi deniyim olmazsa
Sen ne yapiyodun canim
Nasil bi öneri
Geçen çıktım ama tam anlamyla rahatlatmadi
Yesilligi artirip bir de kefir deniyim dedim bakalim
Gunaydin canimGünaydınnnn
Amin canim sagolAllah bagislasin canim
Kendi bebelerimmis gibi duygulandim vallahi
Sagol canim analarina cekmislerE Elif_Eylul maşallahhh çocuklarına, çok güzellerrYalnız senin güzeller güzeli kızını görünce Elhan ablanın hangi oğluna kerttiler acaba die aklımdan geçmedi deil Çocukları canlı kanlı görünce insanın kafasında daha da bi gerçekleşio ihtimaller
Sen söylemeden inandım ki çoktanGunaydin canim
Amin canim sagol
Sagol canim analarina cekmislerdesemde inanma
Bozma moralini bozmaa,bak benim de öyle..30lu yaşlarıma fit girecektim hesapta..33 oldum ama hala kiloyla uğraşıyorumgeçen yılın hedefi : aöf bitirmek sadece.o oldu şükür.
25-30 kilo vermek de yazdim gerçekleşmedi.
ben kilo vermeyle ilgli çok sıkıldım
morelim çok bozuldu.
kızımın doğduğundan beri ayni kilodayimBozma moralini bozmaa,bak benim de öyle..30lu yaşlarıma fit girecektim hesapta..33 oldum ama hala kiloyla uğraşıyorum
Moral bozmanın faydası olmuyor ki..Önce sağlık dicez önümüze bakıcaz.Bu yıl inşallah bizim yılımız olur
Bak ilk başladığında 90lara yakındın,şimdi 70lere..Bi bakmışsın önce 79,snra 69 derken hedef kilondasın.kızımın doğduğundan beri ayni kilodayimbi kırabilsem 8 lerde
inşallah bu sene 60 kilo olacagim
Ben de oyle kuzumkızımın doğduğundan beri ayni kilodayimbi kırabilsem 8 lerde
inşallah bu sene 60 kilo olacagim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?