Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Perşembeleri tartı öncesi olduğu için hafif geçirmek normal,o gün için bu tarz hafif bir menü ya da sebze ağırlıklı beslenilebilir bir gün. Ama herkes kendisinin doktoru olsun lütfen,kilosuna göre gerekirse menüyü rezerve etsin.
Ben direkt bu menüyle yokum canım(2 öğün az gelio benim kiloma) amaa hafif geçireceğim o günü,liste için teşekkürler

Ahhh haticemmmm bende bir gün metroda bukart yerine kredi kartını tutmuşum:)))) ama güvenlikçinin kasıla kasila o kart burda geçmez sözünü hiç unutamam :)))))
Hiiiiçç rezil hissetmedim aksine güvenlikçiyi ayıpladım nolmuş cantadan yanlis kart çekmişiz nedir yani pehh hayatta sallamam

Bende bir diyetisyenden aldimda gönül rahatlığıyla yazdim canim yapmak isteyenler rahat olsun yani ne demek rica ederim

En güzelini yapmışsın abla
Benim adam gözlerimin içine bakti defalarca anlamadım arkamda beni bekleyen insanlar abooo

Canım ben daha rezil bir anımı anlatayım unutursun seninkini

Kart diyince aklıma geldi..Üniversiteye yeni başlamışım..Girişte kimlik kartı gösteriyoruz vs..Ben güvenliği görünce heyecanlandım,çabuk çabuk kartı çantadan çıkartmaya çalıştım..Yanında 1 tane orkid de çıktı,cüzdana yapışmış Adam kıpkırmızı ,ben kıpkırmızı "geç kızım geç dedi" ..Ben vınnnnn

bu hafta toparlamaya girişecegim.
x-men mecaralara başladim. eşimle.

Abla ben kertelim dedim sen oglunu besteye verdin eeee ben napim
Bende calisirken cok yaptim onu canim bende diyorum neden bipppp yapmiyo
Dun markete gittim kredi karti yerine otobus kartini almisim verdim cocuga cocuk bana bakti ben ona neoldu dedim kartin limiti yok dedi nasil dedim abla bu bukart yaaa dedi dalga gecti yani

Abooooooooooo
Unuttum bile kendikimi

Aminnnnnnn....
Ama kız evi naz evi şimdi hemen sen vazgeçtiysen ben daha fazla nasil bir naz yapabilirimki :)))))
Delillerle konuşurum sevgili dünürüm iyi bak damadıma :)))

Allah iyiliğini versin ya

Ay abla ben çok kötü oldum ya eşim de yanımda gülüyor pis pis
Hatice komik bir hatıra olmuş bak şimdi gülüyoruz.
Hiç kötü olma...
Aklıma yaptığım bir rezillik geldi.
Tek arabamız var farklı okullarda farklı zamanlarda çalışıyoruz eşimle yer Antalya. O gün araba bende sabah çıktım evden. Öğle üzeri döndüm. Eşimin dersi yok yemek yedik kahve içtik. Akşama doğru dışarı çıkması gerekiyor indi gitti. İki dakika sonra tel çaldı. Bir şey mi unuttun dedim. Arabayı nereye park ettin diyor ? Aşağıda yok mu ....yok..
Sonra bir düşün anaaaaa ben eve otobüsle geldim ya....eee araba okulun orada...
Tabi o zaman gülmedik... söylene söylene bizimki otobüse bindi benim okula gitti
Bugün en tatlı anilarimdan biridir. Okula arabayla git otobüsle dön. Onun sebebi de haftanın her günü araba bende değil paylaşıyoruz mecburen. Bazen otobüsle gittiğim için okula o gün dalgınlığima geldi sanırım...

Yok kızz küçük oğlan senndeya benim kızın yaşına büyük oğlan denk geliyo aaa akrabayiz biz senle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…