- 2 Ekim 2019
- 3.437
- 19.030
- 128
Perşembeleri tartı öncesi olduğu için hafif geçirmek normal,o gün için bu tarz hafif bir menü ya da sebze ağırlıklı beslenilebilir bir gün.Kızlar bundan sonra haftalık detokslar yapalım arada renk katmamız lazımmmmmm
Bu hafta 1 gün ile başlayalım 2 ya da 3 günlükleride deneriz.
Her gün bağırsak için bir şeyler yapalim bu hafta.
perşembe günü detoksu yapalım. katılmak isteyener söylesin bu cuma güzel bir sonuç alalım inşallah
Eki Görüntüle 2753452
Ahhh haticemmmm bende bir gün metroda bukart yerine kredi kartını tutmuşum:)))) ama güvenlikçinin kasıla kasila o kart burda geçmez sözünü hiç unutamam :)))))Ayy kızlar rezil oldum daha yeni ya
Eshota bindim hastaneye gitmek icin kent kartı cikartcagima kimliği çıkartmışım ekrana gösteriyorum islem başarısız diyo hala farkında degilim adam diyo hanfendi elinizdekine bakarmısınız sanki kaynar sular döküldü uzerime bir sürü insan arkamda bide havalı havalı ilk ben girdim
Bende bir diyetisyenden aldimda gönül rahatlığıyla yazdim canim yapmak isteyenler rahat olsun yani ne demek rica ederimPerşembeleri tartı öncesi olduğu için hafif geçirmek normal,o gün için bu tarz hafif bir menü ya da sebze ağırlıklı beslenilebilir bir gün.Ama herkes kendisinin doktoru olsun lütfen,kilosuna göre gerekirse menüyü rezerve etsin.
Ben direkt bu menüyle yokum canım(2 öğün az gelio benim kiloma) amaa hafif geçireceğim o günü,liste için teşekkürler
En güzelini yapmışsın ablaAhhh haticemmmm bende bir gün metroda bukart yerine kredi kartını tutmuşum:)))) ama güvenlikçinin kasıla kasila o kart burda geçmez sözünü hiç unutamam :)))))
Hiiiiçç rezil hissetmedim aksine güvenlikçiyi ayıpladım nolmuş cantadan yanlis kart çekmişiz nedir yani pehh hayatta sallamam
Canım ben daha rezil bir anımı anlatayım unutursun seninkiniAyy kızlar rezil oldum daha yeni ya
Eshota bindim hastaneye gitmek icin kent kartı cikartcagima kimliği çıkartmışım ekrana gösteriyorum islem başarısız diyo hala farkında degilim adam diyo hanfendi elinizdekine bakarmısınız sanki kaynar sular döküldü uzerime bir sürü insan arkamda bide havalı havalı ilk ben girdim
Pazar | Pazartesi | Sali | Carsamba | Persembe | Cuma | Cumartesi | Toplam | |
D Dileksnr | 10.208 | |||||||
| 10.034 | |||||||
@birazhuzurdu2008 | 10.644 | |||||||
| 10.037 | |||||||
| 10.099 | |||||||
| 10.115 | |||||||
| 12.353 | |||||||
@I-cell_84 | 12.075 | |||||||
| 8.503 | |||||||
bu hafta toparlamaya girişecegim.Bence de.Diyeti bozsan bile takımı hiç bırakma. 2-3 gün kötü menü çıkarsa da insan takımda olunca kendisini hemen toparlıyor.Aynısı benim için de geçerli.Ben de desteksiz yapamıyorum.En güzeli takımda aktif kalmak
Eline sağlık kaptan3 -9 Ocak Adim Yarismasi
Pazar Pazartesi Sali Carsamba Persembe Cuma Cumartesi Toplam D Dileksnr 10.208 Zeynolin44 10.034 @birazhuzurdu2008 10.644 birbeste 10.037 Kahvesel 10.099 Denp 10.115 PAPATYAM 12.353 @I-cell_84 12.075 Zipzip- 8.503
Gunaydin canim ❤Günaydın güzel bayanlar
Abla ben kertelim dedim sen oglunu besteye verdin eeee ben napimAllah bahtlarini acık etsin çocukların.
Kertme işinden vazgeçtim kuzum. Bestecime dün dünürüm napiyorsun dedi bı şey demedi
Gitsin kendileri bulsun hayat arkadaşlarını.
Yalnız hayali bile güzeldi dunurculuk oynamanın
Bende calisirken cok yaptim onu canim bende diyorum neden bipppp yapmiyoAyy kızlar rezil oldum daha yeni ya
AboooooooooooCanım ben daha rezil bir anımı anlatayım unutursun seninkini
Kart diyince aklıma geldi..Üniversiteye yeni başlamışım..Girişte kimlik kartı gösteriyoruz vs..Ben güvenliği görünce heyecanlandım,çabuk çabuk kartı çantadan çıkartmaya çalıştım..Yanında 1 tane orkid de çıktı,cüzdana yapışmışAdam kıpkırmızı ,ben kıpkırmızı "geç kızım geç dedi" ..Ben vınnnnn
Aminnnnnnn....Allah bahtlarini acık etsin çocukların.
Kertme işinden vazgeçtim kuzum. Bestecime dün dünürüm napiyorsun dedi bı şey demedi
Gitsin kendileri bulsun hayat arkadaşlarını.
Yalnız hayali bile güzeldi dunurculuk oynamanın
Allah iyiliğini versin yaAbla ben kertelim dedim sen oglunu besteye verdin eeee ben napim
Bende calisirken cok yaptim onu canim bende diyorum neden bipppp yapmiyo
Dun markete gittim kredi karti yerine otobus kartini almisim verdim cocuga cocuk bana bakti ben ona neoldu dedim kartin limiti yok dedi nasil dedim abla bu bukart yaaa dedi dalga gecti yani
Hatice komik bir hatıra olmuş bak şimdi gülüyoruz.Ay abla ben çok kötü oldum ya eşim de yanımda gülüyor pis pis
TaRti paylasacakti bugun unutmasin
Tabana kuvvetBen de çok yaptım onu...hatta bir gün yürüyüşe indim. Benim ev bayağı yüksekte yokuş yani. Dönüşte otobüsle gelirim diye karti cebime koydum. Gerisini size bırakıyorum.
Yok kızz küçük oğlan senndeya benim kızın yaşına büyük oğlan denk geliyo aaa akrabayiz biz senleAbla ben kertelim dedim sen oglunu besteye verdin eeee ben napim
Bende calisirken cok yaptim onu canim bende diyorum neden bipppp yapmiyo
Dun markete gittim kredi karti yerine otobus kartini almisim verdim cocuga cocuk bana bakti ben ona neoldu dedim kartin limiti yok dedi nasil dedim abla bu bukart yaaa dedi dalga gecti yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?