Evet canım baya bi memnun kalan kisi var o 10 günlük kürden
ben takımdan ayrılırsam kilo aliyorumBak ilk başladığında 90lara yakındın,şimdi 70lere..Bi bakmışsın önce 79,snra 69 derken hedef kilondasın.olacak Allahın izniyle,aynen devam
Allah bahtlarini acık etsin çocukların.@Elif Eylul maşallahhh çocuklarına, çok güzellerrYalnız senin güzeller güzeli kızını görünce Elhan ablanın hangi oğluna kerttiler acaba die aklımdan geçmedi deil Çocukları canlı kanlı görünce insanın kafasında daha da bi gerçekleşio ihtimaller
insulin direncim nedeniyle zor veriyorum. millet şakir şakir veriyo acaip imreniyorum.Ben de oyle kuzum
Ama hic bir zaman umutsuzluga kapılmayalım
Ben kapıldım 1 sene sürdü ve inan daha cok pisman oldum
Zorla 80 kg inmisken 100 e merdiven dayandim üstüne bir de insülin direncim cıktı
Biz savaşmazsak kilolar asla bize acimaz ❤❤
Bence de.Diyeti bozsan bile takımı hiç bırakma. 2-3 gün kötü menü çıkarsa da insan takımda olunca kendisini hemen toparlıyor.Aynısı benim için de geçerli.Ben de desteksiz yapamıyorum.En güzeli takımda aktif kalmakben takımdan ayrılırsam kilo aliyorum
takımda kalmam gerek bence.
Beste ne alaka abla,onla da mı çocukları kerttinAllah bahtlarini acık etsin çocukların.
Kertme işinden vazgeçtim kuzum. Bestecime dün dünürüm napiyorsun dedi bı şey demedi
Gitsin kendileri bulsun hayat arkadaşlarını.
Yalnız hayali bile güzeldi dunurculuk oynamanın
Süper o zamanEvet canım baya bi memnun kalan kisi var o 10 günlük kürden
Birbeste buyük oğlanı ben alıyorum dedi hatta kaptanıma sen dur damat benim dedi amaBeste ne alaka abla,onla da mı çocukları kerttinÇocuk sayısı fazla olunca kim kiminle dünür yetişemiom artık
Şaka bi yana Amiinn,zamanı gelince kendileri için hayırlısını bulsunlar inşallahh.
Yakışıklı oğlanları görünce kapmaya çalışmışlar demekBirbeste buyük oğlanı ben alıyorum dedi hatta kaptanıma sen dur damat benim dedi amaküçüğü de Filiz istemedi ...
Öyle kuzum...
Timescim Filiz kertelim dedi ben de olur dedim...
Spor olsunda adim olup olmamasi önemli degil canimZipzip- ım ben adım hesaplamadım. Saatim bozulmuştu biliyorsun. Spor yapabilmek için de tlfndan video açıyorum kıza yoksa bırakmıyor beni.
Tamam canim cuma gunu liste de degistircez nikiniZipzip- nick değiştirmiştim Bilgin olsun çok ta farklı değil böyle olsun dedim bu kez
Adimlarin goruntusu var mi canim
Aaa kimleri görüyorum Hosgeldin canim
Uyumadim abla da gelemedim kediyle ilgilendik gelemedim
Gel hadi takima elhan ablayida ikna ettim menu ve tarti paylasacakOlsun yarın görür beni şevklendirir kaptanım eminim abla
Hosgeldin canim ilk sayfadaki formu doldurabilir misinkızlar yarın bende başlıyorum beni de alirmisiniz araniza
Gunaydin canım eksin cokk guzel tebrik ederimGünaydın
Çok mutluyum kızlar
Bugün kilom: 82.7
Cuma kilom: 83.8
Fark: 1,1kg
Şeytanın bacağını kırdım bu seferZipzip- Eki Görüntüle 2753425
Günaydın canimGunaydin kizlar
Guzel bir hafta olsun insallah
Bol eksiler
Günaydın canım ❤Gunaydin guzel saglikli hafta olsun inşallah
Gunaydin canim ❤Günaydın kızlar neşemiz hep bol olsun
Günaydın canim ❤Gübaydınkızlar güzel bi hafta olsunn
300 gram eksi guzel74.65 im
Gunaydin canım ❤günaydın herkeseee
Günaydın canım ❤GÜNAYDİN.
Günaydın canim ❤Günaydın mutlu haftalar olsun
Ne kadar artisin acaba cumaya kadar toparlarsin canimBen bugun artı geliyorum cumaya toparlarim insallah
Son mesajlarından konuya ulasabilirsin neresi olduğunu söylemem uygun olmaz
Gunaydin canim ❤Bu arada günaydjn kızlar,dan die giriş yapttım azucuk❤
Gunaydin canım ❤Günaydınnnn
Artin cok değil cumaya cozersin canimBende 72.1 çıktım +500 şuanki durumuma göre pekte fazla değil bence. Cumaya eksiye geçerim inşallah
Gunaydin canim ❤Günaydın hatunlarr ❤❤❤
Daha yataktayim çıkamadım
Wc ye cikacak gibi his var..
Hadi insallah
Hedefini kucuk belirlesen belki daha kolay ulaşırsıngeçen yılın hedefi : aöf bitirmek sadece.o oldu şükür.
25-30 kilo vermek de yazdim gerçekleşmedi.
ben kilo vermeyle ilgli çok sıkıldım
morelim çok bozuldu.
Tamam canim
Baslangicin hayirli olsun ablacim❤
Ben de çok yaptım onu...hatta bir gün yürüyüşe indim. Benim ev bayağı yüksekte yokuş yani. Dönüşte otobüsle gelirim diye karti cebime koydum. Gerisini size bırakıyorum.Ayy kızlar rezil oldum daha yeni ya
Eshota bindim hastaneye gitmek icin kent kartı cikartcagima kimliği çıkartmışım ekrana gösteriyorum islem başarısız diyo hala farkında degilim adam diyo hanfendi elinizdekine bakarmısınız sanki kaynar sular döküldü uzerime bir sürü insan arkamda bide havalı havalı ilk ben girdim
Ben de çok yaptım onu...hatta bir gün yürüyüşe indim. Benim ev bayağı yüksekte yokuş yani. Dönüşte otobüsle gelirim diye karti cebime koydum. Gerisini size bırakıyorum.
Ben yasamadim ama calisirken cok yasadim musteri kredi karti yerine otobus karti uzatti kac defa denk geldim .Ayy kızlar rezil oldum daha yeni ya
Eshota bindim hastaneye gitmek icin kent kartı cikartcagima kimliği çıkartmışım ekrana gösteriyorum islem başarısız diyo hala farkında degilim adam diyo hanfendi elinizdekine bakarmısınız sanki kaynar sular döküldü uzerime bir sürü insan arkamda bide havalı havalı ilk ben girdim
Oğlanın kusurlarını söylemesem rahat edemezdim.Yakışıklı oğlanları görünce kapmaya çalışmışlar demek
Abla sen küçük oğlan çok anneci,tavsiye etmem demeseydin böyle olmucaktı benceOlsun artık,hayırlısı olsun.Zaten onlar daha çocuk yaaa,büyüsünler önce
Insanlik hali isteBen yasamadim ama calisirken cok yasadim musteri kredi karti yerine otobus karti uzatti kac defa denk geldim .
Kartlar karisabiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?