Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kıskançlıktan bayılabilirim şu an tebrik ederim canım harikasın ben de bir kilo versem cumaya ne güzel olur ya
Kuzum verirsin nie veremeyesin ki
Denp bu kadar az kiloyla nasıl 2 kilo verdin ya bak gerçekten maşallah nazar değmesin gözüm yok senin menüleri kopyalayacağım ben valla
Kız az olur mu 66 kg idim
Gözün aydın kuzum. Rabbim sağlıkla devam etmeni nasip etsin.
Bu beslenmeyle kaliteli bir sütün de oluyordur.
Âmin saol kuzum vallahi diyete başladım başlayalı sutum taşıyor önceden sadece emiyordu şimdi stok yapiyorum çok şükür

Kuzum verirsin nie veremeyesin ki

Kız az olur mu 66 kg idim

Âmin saol kuzum vallahi diyete başladım başlayalı sutum taşıyor önceden sadece emiyordu şimdi stok yapiyorum çok şükür
Canım 76 nın yanında 66 ne ki hedefim sensin şu an yerim seni daha ne yiyeceksem

Denp ne yaptin öyle cabin tebrikler
E Elif_Eylul uuuuu bir gunde 69 u gördún tebrikler
Biliyosunki ödemlerle savasiyoruz bende 1kac tarif yaptim gun boyunca ictim onlari ödemmis giden asıl kilo cikar daha spor yaparsam gene kas olursa gene artı gelebilirim

Haksızmıyım ya kilomuz yakındı hatun solladı gitti bende 200 eksi 500 artı iy gibi de yürüdüm gerçi burda olmasam verdiklerimi de verememiş olurdum bura frenliyor beni ama
Haklısın canım.
Yakın zamanda sen de atağa geçersin . Herkesin yol haritası, kullandığı aracı, yakıtı aynı değil canım. Azmedip vereceğiz başka yolu yok.

Kızlar nasılsınız napıyosunuz 12.30 da yürüyüşe çıktım çocuklarla 14.30 da döndük kendim tek gitsem bır saatte gıdık gelmiştim valla canım çıktı neyse 10. Bin adımı geçtim akşama daha çok var
D Dileksnr canım hayırlı olsun kırmızılık kuzum tebrik ederım.
Genel olarak diyetisyenin ne vermış farklı bırsey varmı? Listede bırde ozelemı gıdıyosun .
Denp canım maşallah ya 2.200 ne yaptında verdin
Ve dıger tüm arkadaşlarım tebrik ederim hepinizi ben artıdayım bu hafta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…