- 23 Ekim 2012
- 2.659
- 12.771
- 408
- 41
Haksızmıyım ya kilomuz yakındı hatun solladı gitti bende 200 eksi 500 artı iy gibi de yürüdüm gerçi burda olmasam verdiklerimi de verememiş olurdum bura frenliyor beni amaMüridler artıyordu
Teşekkür ederim şekerproluk nasıl yakıştı sana:)hayırlı olsun. :)
umarim diyetisyene gitmişsindir nasıl geçti :)
Kuzum verirsin nie veremeyesin kiKıskançlıktan bayılabilirim şu an tebrik ederim canım harikasın ben de bir kilo versem cumaya ne güzel olur ya
Kız az olur mu 66 kg idimDenp bu kadar az kiloyla nasıl 2 kilo verdin ya bak gerçekten maşallah nazar değmesin gözüm yoksenin menüleri kopyalayacağım ben valla
Âmin saol kuzum vallahi diyete başladım başlayalı sutum taşıyorGözün aydın kuzum. Rabbim sağlıkla devam etmeni nasip etsin.
Bu beslenmeyle kaliteli bir sütün de oluyordur.
Teşekkür ediyorum canımmm
Hayırlı olsun kuzum prolugun :) ne güzel daha sağlam adimlarla ilerleyeceksinTeşekkür ederim şeker
Gittim evet canım benim çok güzel geçti liste verdi eve gidince atayım 15 gün sonra kontrole gidicem öyle
Bugün fırsat buldukça Cerenimin tarihçesini okumaya karar verdim.
Pirim müridin olabilir miyim
Canım 76 nın yanında 66 ne kiKuzum verirsin nie veremeyesin ki
Kız az olur mu 66 kg idim
Âmin saol kuzum vallahi diyete başladım başlayalı sutum taşıyorönceden sadece emiyordu şimdi stok yapiyorum çok şükür
Odem oluyor demek ki sabah sende canimCanim sabah +500 geldim ama simdi eksideyim :)))
Biliyosunki ödemlerle savasiyoruz bende 1kac tarif yaptim gun boyunca ictim onlari ödemmis giden asıl kilo cikar daha spor yaparsam gene kas olursa gene artı gelebilirim
Oh maşallah ...Kuzum verirsin nie veremeyesin ki
Kız az olur mu 66 kg idim
Âmin saol kuzum vallahi diyete başladım başlayalı sutum taşıyorönceden sadece emiyordu şimdi stok yapiyorum çok şükür
Hadi bakalim hayirli olsun canimListem kızlar sizinlede paylaşayım dedim
Haklısın canım.Haksızmıyım ya kilomuz yakındı hatun solladı gitti bende 200 eksi 500 artı iy gibi de yürüdüm gerçi burda olmasam verdiklerimi de verememiş olurdum bura frenliyor beni ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?