Zeynoşum nasıl diye sormayacağimCanim sabah +500 geldim ama simdi eksideyim :)))
Emin misin canım? Ben 4 yıllık memurum ve hep böyle enflasyon farkı alıyoruz zaten. 7 küsur önceden de aldık, ilk değil.gelmiş geçmiş en iyi rakam 7,36 genelde böle zam denk gelmedi
8 senedir memurum. hep 3-4 zam oluyordu. çok şükür bunada.
Yemek yaptim yedim kahve icicemKızlar nasılsınız napıyosunuz 12.30 da yürüyüşe çıktım çocuklarla 14.30 da döndük kendim tek gitsem bır saatte gıdık gelmiştim valla canım çıktıneyse 10. Bin adımı geçtim akşama daha çok var
D Dileksnr canım hayırlı olsun kırmızılık kuzum tebrik ederım.
Genel olarak diyetisyenin ne vermış farklı bırsey varmı? Listede bırde ozelemı gıdıyosun .
@Denp canım maşallah ya 2.200 ne yaptında verdin
Ve dıger tüm arkadaşlarım tebrik ederim hepiniziben artıdayım bu hafta
Sağ ol canım bakalım cuma ne yapıcamBaslangicin hayirli olsun canim
Günaydın canım
Gunaydin canim artin cok degil verirsin cumaya kadar ❤
Masallah canim bu haftada listeleri sallayacagiz
Cumaya kadar verirsin hatta mezun bile ederiz ❤
Afiyet olsun canım bende felıcıonun paylaştığı bır haftalık menü vardı ona başladım bugunYemek yaptim yedim kahve icicem
Teşekkür ettim canımKızlar nasılsınız napıyosunuz 12.30 da yürüyüşe çıktım çocuklarla 14.30 da döndük kendim tek gitsem bır saatte gıdık gelmiştim valla canım çıktıneyse 10. Bin adımı geçtim akşama daha çok var
D Dileksnr canım hayırlı olsun kırmızılık kuzum tebrik ederım.
Genel olarak diyetisyenin ne vermış farklı bırsey varmı? Listede bırde ozelemı gıdıyosun .
@Denp canım maşallah ya 2.200 ne yaptında verdin
Ve dıger tüm arkadaşlarım tebrik ederim hepiniziben artıdayım bu hafta
Ozaman sanada afiyet olsun insallah cumaya guzel eksiler gelicektirAfiyet olsun canım bende felıcıonun paylaştığı bır haftalık menü vardı ona başladım bugun
Süpersin canım,maşallahhAy misafirlerim gelmeden karnımı doyurdumyoksa anneannem ağzıma tikar durur ye kuzum ye de sut olsun diye
T timesinfinity kuzum tahlillerim çıkmış diyetisyenim aradı bu kadar kısa sürede bu kadar çok kilo vermene rağmen gayet güzel degerlerin dedi d vitaminine 2 günde 1 devam edelim dedi normal sınırda olmasına rağmen eksilmemesi için bu şekilde ilerleyelim dedi :) ben biliyordum birşey cikmayacagini cunki spordan sonra protein ve kas kaybetmemek için 30 dk sonrası beslenme yapiyorum :)
Nereye attın canım anlamadımTeşekkür ettim canım
Attim listeyi sadece detoks suyu vs yapmamamı söyledi elma sirkesi bide kayısıyı önerdi sabah aç karınla
İnşallahOzaman sanada afiyet olsun insallah cumaya guzel eksiler gelicektir
Ben listeyi beğendim canım, uygula derim.Artık kontrol altındasın,her şey daha da güzel olacakk Allah'ın izniyleListem kızlar sizinlede paylaşayım dedim
Nasil pro oldun canimTeşekkür ederim şeker
Gittim evet canım benim çok güzel geçti liste verdi eve gidince atayım 15 gün sonra kontrole gidicem öyle
50 lira yatirinca iban numarasına pro olabiliyorsun canimNasil pro oldun canim
erbakan yaşasaydi fazla verirdi.Emin misin canım? Ben 4 yıllık memurum ve hep böyle enflasyon farkı alıyoruz zaten. 7 küsur önceden de aldık, ilk değil.
Gelmiş geçmiş en iyi rakam ise hiiiiiiiç değil.O dediğini %50 ile zamanında erbakan vermişti:))
Kuzu sana tepki gösteren yok ki.Üzülme yahu. Herkesin tepkisi bu kötü ekonomiye. Bugünümüze şükür diyip yaşamaya devam ediyorız,yapacak başka bir şey yok.yazdim hayırlı olsun diye yazmaz olaydim büyük tepkiler aldim. ne diyeyim tartışmanin kurbani oldum kimse memnun degil sonra sildim ben
TeşekkürlerOrganick__ bu arada sabah ki kilonu 300 gram yazmisim 1.300 olacakmis cuma kilosunu yanlis hatırlamışım guzel eksi tebrik ederim
Gecmis olsun canim nasil oldun daha iyi misinTeşekkürleristemeden oldu malum rahatsızlığım sebebiyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?