Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bu muhteşem mesajı nasıl kaçırmışım İyi ki ikna etmişsin kuzum. Kendime geldim inan ki...
Yalnız yağa değil de dilime vurdu bu motivasyon...biri beni sustursun deli gibi konuşasım var. Hafta içi derslerden fırsat bulamam diye sanırım. Bir de üyelerimiz çok tatlı maşallah.
Ağzımızın tadı bozulmasın.
Canım kaptanim.
Hedef 1000 gr ...

Canlarım sabah tartı artı beldi 76,2 cuma ya 75,7 yfim +0,5 inşallah eksiye geçerim ya Zipzip-
Cok arti degilsin ama dikkat et bu hafta menulerine canim bu 75 rakamindan kurtul artik :))

Motivasyon oldukca yağlar da gider ablacim hep mutlu olalim

Ay misafirlerim gelmeden karnımı doyurdum yoksa anneannem ağzıma tikar durur ye kuzum ye de sut olsun diye
T timesinfinity kuzum tahlillerim çıkmış diyetisyenim aradı bu kadar kısa sürede bu kadar çok kilo vermene rağmen gayet güzel degerlerin dedi d vitaminine 2 günde 1 devam edelim dedi normal sınırda olmasına rağmen eksilmemesi için bu şekilde ilerleyelim dedi :) ben biliyordum birşey cikmayacagini cunki spordan sonra protein ve kas kaybetmemek için 30 dk sonrası beslenme yapiyorum :)

-2.200 ile selam olsun fistiklar
Bomba gibi geliyoruz vallahi
Bu arada resmi kırptım cook seksi ayaklarım görünmesin şevkiniz falan kırılır mazallah
Kıskançlıktan bayılabilirim şu an tebrik ederim canım harikasın ben de bir kilo versem cumaya ne güzel olur ya

Denp bu kadar az kiloyla nasıl 2 kilo verdin ya bak gerçekten maşallah nazar değmesin gözüm yok senin menüleri kopyalayacağım ben valla

Gözün aydın kuzum. Rabbim sağlıkla devam etmeni nasip etsin.
Bu beslenmeyle kaliteli bir sütün de oluyordur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…