Bir hayırlı olsun da öbür ablandan gelsin.Teşekkür ederim ablacımm
proluk nasıl yakıştı sana:)hayırlı olsun. :)Kızardım biraz galiba
Teşekkür ederim bitanem
Bu muhteşem mesajı nasıl kaçırmışımSpor olsunda adim olup olmamasi önemli degil canim
Tamam canim cuma gunu liste de degistircez nikini
Adimlarin goruntusu var mi canim
Aaa kimleri görüyorum Hosgeldin canim
Nasilsin bakalım spora basladigina gore takima gelme vaktinde gelmis sanki ne diyorsun
Uyumadim abla da gelemedim kediyle ilgilendik gelemedim
Gel hadi takima elhan ablayida ikna ettim menu ve tarti paylasacak
Spor yarismasida yapiyoruz leslie yapmissin o kadar puanlariz
Hosgeldin canim ilk sayfadaki formu doldurabilir misin
Gunaydin canım eksin cokk guzel tebrik ederim
Günaydın canim
Günaydın canım ❤
Gunaydin canim ❤
Günaydın canim ❤
300 gram eksi guzel
Gunaydin canım ❤
Günaydın canım ❤
Günaydın canim ❤
Ne kadar artisin acaba cumaya kadar toparlarsin canim
Menu ve sporuna dikkat et
Son mesajlarından konuya ulasabilirsin neresi olduğunu söylemem uygun olmaz
Gunaydin canim ❤
Gunaydin canım ❤
Artin cok değil cumaya cozersin canim
Gunaydin canim ❤
Hedefini kucuk belirlesen belki daha kolay ulaşırsın
Tamam canim
Baslangicin hayirli olsun ablacim❤
Tabi ki geçersin...
darısı senin başına olsun
Yaz bebeğim...en afillisinden şuraya bir Elhan3 -9 Ocak Adim Yarismasi
Pazar Pazartesi Sali Carsamba Persembe Cuma Cumartesi Toplam @Haticesnr 10.208 Zeynolin44 10.034 @birazhuzurdu2008 10.644 birbeste 10.037 Kahvesel 10.099 Denp 10.115 PAPATYAM 12.353 @I-cell_84 12.075 Zipzip- 8.503
Cok arti degilsin ama dikkat et bu hafta menulerine canim bu 75 rakamindan kurtul artik :))
Motivasyon oldukca yağlar da gider ablacim hep mutlu olalimBu muhteşem mesajı nasıl kaçırmışımİyi ki ikna etmişsin kuzum. Kendime geldim inan ki...
Yalnız yağa değil de dilime vurdu bu motivasyon...biri beni sustursundeli gibi konuşasım var. Hafta içi derslerden fırsat bulamam diye sanırım. Bir de üyelerimiz çok tatlı maşallah.
Ağzımızın tadı bozulmasın.
Canım kaptanim.
Hedef 1000 gr ...
Yazarim ablacim hemenYaz bebeğim...en afillisinden şuraya bir Elhan
Reca tabi ki
Pazar | Pazartesi | Sali | Carsamba | Persembe | Cuma | Cumartesi | Toplam | |
@Haticesnr | 10.208 | |||||||
| 10.034 | |||||||
@birazhuzurdu2008 | 10.644 | |||||||
| 10.037 | |||||||
| 10.099 | |||||||
| 10.115 | |||||||
| 12.353 | |||||||
@I-cell_84 | 12.075 | |||||||
| 8.503 | |||||||
| ❤❤❤❤❤ | |||||||
Bugün fırsat buldukça Cerenimin tarihçesini okumaya karar verdim.-2.200 ile selam olsun fistiklar
Bomba gibi geliyoruz vallahi
Bu arada resmi kırptım cook seksi ayaklarım görünmesin şevkiniz falan kırılır mazallah
Kurbanın olurum senin o galp galplerinin3 -9 Ocak Adim Yarismasi
Pazar Pazartesi Sali Carsamba Persembe Cuma Cumartesi Toplam @Haticesnr 10.208 Zeynolin44 10.034 @birazhuzurdu2008 10.644 birbeste 10.037 Kahvesel 10.099 Denp 10.115 PAPATYAM 12.353 @I-cell_84 12.075 Zipzip- 8.503 Elhan ❤❤❤❤❤
Ya ne güzel söylüyorsun inşallah canımCok arti degilsin ama dikkat et bu hafta menulerine canim bu 75 rakamindan kurtul artik :))
Motivasyon oldukca yağlar da gider ablacim hep mutlu olalim
Kıskançlıktan bayılabilirim şu an tebrik ederim canım harikasın ben de bir kilo versem cumaya ne güzel olur ya-2.200 ile selam olsun fistiklar
Bomba gibi geliyoruz vallahi
Bu arada resmi kırptım cook seksi ayaklarım görünmesin şevkiniz falan kırılır mazallah
Cok arti degilsin ama dikkat et bu hafta menulerine canim bu 75 rakamindan kurtul artik :))
Motivasyon oldukca yağlar da gider ablacim hep mutlu olalim
Denp bu kadar az kiloyla nasıl 2 kilo verdin ya bak gerçekten maşallah nazar değmesin gözüm yokAy misafirlerim gelmeden karnımı doyurdumyoksa anneannem ağzıma tikar durur ye kuzum ye de sut olsun diye
T timesinfinity kuzum tahlillerim çıkmış diyetisyenim aradı bu kadar kısa sürede bu kadar çok kilo vermene rağmen gayet güzel degerlerin dedi d vitaminine 2 günde 1 devam edelim dedi normal sınırda olmasına rağmen eksilmemesi için bu şekilde ilerleyelim dedi :) ben biliyordum birşey cikmayacagini cunki spordan sonra protein ve kas kaybetmemek için 30 dk sonrası beslenme yapiyorum :)
Gözün aydın kuzum. Rabbim sağlıkla devam etmeni nasip etsin.Ay misafirlerim gelmeden karnımı doyurdumyoksa anneannem ağzıma tikar durur ye kuzum ye de sut olsun diye
T timesinfinity kuzum tahlillerim çıkmış diyetisyenim aradı bu kadar kısa sürede bu kadar çok kilo vermene rağmen gayet güzel degerlerin dedi d vitaminine 2 günde 1 devam edelim dedi normal sınırda olmasına rağmen eksilmemesi için bu şekilde ilerleyelim dedi :) ben biliyordum birşey cikmayacagini cunki spordan sonra protein ve kas kaybetmemek için 30 dk sonrası beslenme yapiyorum :)
Müridler artıyorduDenp bu kadar az kiloyla nasıl 2 kilo verdin ya bak gerçekten maşallah nazar değmesin gözüm yoksenin menüleri kopyalayacağım ben valla
Helal sana da ya çok güzel vermişsin hiç kıskanmıyorum maşallahGünaydın
Çok mutluyum kızlar
Bugün kilom: 82.7
Cuma kilom: 83.8
Fark: 1,1kg
Şeytanın bacağını kırdım bu seferZipzip- Eki Görüntüle 2753425
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?