Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Yok abla bizde kalaslık var biraz öyle kola falan girmediğim için sıkıntı olmaz
O kalaslik bende de var kuzum. Kola girmeyi el ele tutuşmayi hiç sevmem. Hani birine hadi gidelim deyip koluna yapisirsin ya birkaç saniye sürer öyle bir şeydi benimki. Özgür yürümeyi severim ben. Seni anlıyorum.

Çok konuşuyorsun yeter diyene kadar anlatırım dünürüm .

Hayalimi yazıyorsun şu anda...
Her tatil gitmeyi planlariz ama her seferinde başka bir yerde buluruz kendimizi...tez zamanda diyorum inşallah
Bizdede durum ayni . Hatta bu yaz gidelim dedik sonra vazgeçtik başka yere karar kıldık nereye hadi billlĺlllll sen bilmelisinnnnn
Kızlar telefonda adımsayar uygulama ne kullanıyorsunuz
Pedometre-adım sayacı mor renk uzerinde beyaz ayak çizimi var cok memnunum canım
Çok konuşuyorsun yeter diyene kadar anlatırım dünürüm .
Dememmmmmmmm diyememmmmmmm
Bu perşembe aynısını yapacağım inşallah. Teşekkür ederim. fistigim.
Rica ederim canim ne demek. Süt yerine kefir yada yogurt daha iyi bence süt kabız yapiyo beni bazilarinida ishal yapabiliyo gerçi

Geçmiş olsun Cerencim. O kastaki şişkinlikler normale dönünce biraz daha eksi gelme ihtimalin olmaz mı....
Bakalım kan değerlerin nasıl gelecek...
Tesekur ederim canım kasları dinlendirirsen iner şişlik ama bu defada kas salar kendini inmesine musade etmeden az tempoyla kası kontrol etmen lazım yağlar kasa dönüştükçe vücut sıkılaşır tartıda artı bile görsen vücut ölçün düşmüş olur
❤❤❤❤
Kız napıyon sen bizde yapak
Kardiyo
Sağol canım yazdığın içinn Maşallahhh canım,yağdan gitmesi süper ötesi Kan vermen ise çokkkkkk iyi olmuş.1 ayda çok kilo verdin çünkü.Güzel haberlerle inşallah
❤❤❤
Aslında düzenli 10 gün kardiyo yapsalar tartıda görecekleri sonuca inanamazlar
Saol kuzum ❤
Kızlar telefonda adımsayar uygulama ne kullanıyorsunuz
Samsung healt
Hay maşallah şekerim sana süpersin
Sende öylesin kuzum

Zipzip- canım sabah çektim ama müsait olamadımEki Görüntüle 2753488
Baslangicin hayirli olsun canim
Günaydın kızlar
Günaydın canım
Gunaydin canim artin cok degil verirsin cumaya kadar ❤
-2.200 ile selam olsun fistiklar
Bomba gibi geliyoruz vallahi
Bu arada resmi kırptım cook seksi ayaklarım görünmesin şevkiniz falan kırılır mazallah
Masallah canim bu haftada listeleri sallayacagiz
Kilo bildirimim
Sabah erken çıktım evden bekleyemedim, wc olayı da var tabii ondan diye düşünüyorum, dün sabittim çünkü
60,6 ile 200 gr artıdaydım sabah
Cumaya kadar verirsin hatta mezun bile ederiz ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…