He geçcennBen simdi madami zeynoyumu geccem
Yapışcam yakasınaHaticeden kork derim 2 aya yaninda :))
Güzel kalpli kadın .Buraya attım kız 1 sayfa geriye git
Evet bende beğendim listeyi güzel
canım benim hepimiz için hersey güzel olur inşallah
50 tl ile oldum canım ya bilmiyordum pro olunca geliri öğrencilere burs olarak gidiyormuş sürekli burdayım zaten bi hayrim olsun dedim
Tutmayın beniFarkettim
Beni dürter durur arkadan hadi hadi diye
Bendemi gitsem napsamkı canım sen hangı sehırdesın@birazhuzurdu2008 canım bu arada özele gitmedim devlet hastanesine gittim diyetisyene
Kur spor kuzum :)
S SenazeynepZipzip- 56.2
@selensu82 57.3
@PAPATYAM 60.4
@birbeste 61.0
sleepy angel 63.1
Elhan 64.6
Tesnim1903 65.1
@sena zeynep 65.3
Denp 66.2
@madamhd 71.6
@Elif Eylul 72.8
@Zeynolin44 75.2
@I-cell_84 75.7
Organick__ 75.95
Kmsl Hnd 76.2
@birazhuzurdu2008 78.0
@Tutku44 79.8
@Kahvesel 83.8
Wilma11 85.1
@Cordeliaa 86.0
@Yenidenyapabilirim 89.7
D Dileksnr 98.4
Cuma bildirimlerine gore siralama yaptim kizlar
Herkes bir ustundeki ve altindakinin rakibi
Cuma yeniden hazırlayacağım siralamada yer atlayana suprizim var
Bugunden itibaren menü ve spor takibi yapiyoruz
sporlar icin mutlaka @Nidsalii yi etiketleyin
Canım şuan eşinın sağlık durumu nasıl hastalığı neydi çok geçmiş olsun. Ekonomi çok kötü Allah herkesin yardımcısı olsun.ben memurum eşim asgari ücretten 100 lira fazla aliyor.
ama işleri iyi gitmiyor patronu ben 500 lira veremem asgari ücret veririm dedi
normalde onun 3 bin alinmasi lazim işleri iyi degil. başkada iş yok işsizlik zor.
geçen yıl eşim 1,5 yıldir evdeydi hastalığı nedeniyle.
işe girdi şükür dedim.
çok zor süreçti ona kalırsa çalışmak istemezdi benim içim hiç rahat olmadi 1,5 yılda.
CanımGüzel kalpli kadın .
Git gidebiliyorsan canım izmirdeyim benBendemi gitsem napsamkı canım sen hangı sehırdesın
Izmirin neresindesin kız bu arada adım dilek mis hemi ☺☺ ah benim kurban olduğum canım anamın adasıymışsın ya sen oda izmirdeCanım
Git gidebiliyorsan canım izmirdeyim ben
astım bronşit. nefes darlığı sıkıntısı yaşıyor.Canım şuan eşinın sağlık durumu nasıl hastalığı neydi çok geçmiş olsun. Ekonomi çok kötü Allah herkesin yardımcısı olsun.
Ayda bır mi gideceksin bende İstanbul'dayım burada direk diyetisyene gidilmıyor önce dahılıyeye kan falan vermek şart sonra diyetisyen. Özele gitsem fiyatlar paket halinde oda pahalı geliyo kararsız kaldım. Gerçi elimde lıstelerım var ama seninkine de bı göz atayım bakım neler varmış . Şuan kaç oldun senCanım
Git gidebiliyorsan canım izmirdeyim ben
Allah yardımcınız olsun canımastım bronşit. nefes darlığı sıkıntısı yaşıyor.
Haklısın canım ama son yıllarda enflsyonu düşünürsek zam gerçekten çok az.Yüzde olarak asgari ücrete bile daha fazla zam yapıldı.Birkaç yıl snra maaşımız asgari ücretle aynı olacak resmen.(asgari ücret daha bile fazla olmalı.Yazdıklarımı yanlış anlamayın.Sadece memur maaaşı eridikçe eridi.Dediğim gibi maksimum 5 yıla asgari ücretle eşitleniriz.Bi daha da maaşlara %50 zam yapacak biri gelmez.Eh öyle olunca da insn ister istemez emeğine üzülüyor. Ben atanabilmek için çok çaba sarf ettim örneğin.Ne torpilim vardı ne başka bişi,Türkiyede ilk 1000e girerek ancak kendi şehrimde kalabildim.Yine de yapacak bir şey yok,bugünümüze şükür ve Allah bugünlerimizi aratmasın inşallah)okudukça sasirdim şükreden yok. asgari ücretli ve memur ikiye bölündü sustum sildim bende.
yaşadığıma şükrediyorum. sadece
Biliyorum kaptanım.Bugün tartılıp demoralize olmak istemedim,cuma tartılırım,snraki hafta için arada bi yere sokarsın sen de artık beniT timesinfinity kilonu bilmedigim icin seni ekleyemedim canim
Selam canım ben Diyetisyen den geldim listemi aldım 10 gün sonra tekrar gidicem evde tartılma dedi ben şimdilik FREE listede devam edeyim tartıldığım zaman kilo bildirimi yaparımZipzip- 56.2
@selensu82 57.3
@PAPATYAM 60.4
@birbeste 61.0
sleepy angel 63.1
Elhan 64.6
Tesnim1903 65.1
@sena zeynep 65.3
Denp 66.2
@madamhd 71.6
@Elif Eylul 72.8
@Zeynolin44 75.2
@I-cell_84 75.7
Organick__ 75.95
Kmsl Hnd 76.2
@birazhuzurdu2008 78.0
@Tutku44 79.8
@Kahvesel 83.8
Wilma11 85.1
@Cordeliaa 86.0
@Yenidenyapabilirim 89.7
D Dileksnr 98.4
Küçük sürprizlere bayılırımZipzip- 56.2
@selensu82 57.3
@PAPATYAM 60.4
@birbeste 61.0
sleepy angel 63.1
Elhan 64.6
Tesnim1903 65.1
@sena zeynep 65.3
Denp 66.2
@madamhd 71.6
@Elif Eylul 72.8
@Zeynolin44 75.2
@I-cell_84 75.7
Organick__ 75.95
Kmsl Hnd 76.2
@birazhuzurdu2008 78.0
@Tutku44 79.8
@Kahvesel 83.8
Wilma11 85.1
@Cordeliaa 86.0
@Yenidenyapabilirim 89.7
D Dileksnr 98.4
Yok yaaa öyle olmuyorBiliyorum kaptanım.Bugün tartılıp demoralize olmak istemedim,cuma tartılırım,snraki hafta için arada bi yere sokarsın sen de artık beni
Tamam canımBiliyorum kaptanım.Bugün tartılıp demoralize olmak istemedim,cuma tartılırım,snraki hafta için arada bi yere sokarsın sen de artık beni
Tamam canim nasil istersenSelam canım ben Diyetisyen den geldim listemi aldım 10 gün sonra tekrar gidicem evde tartılma dedi ben şimdilik FREE listede devam edeyim tartıldığım zaman kilo bildirimi yaparım
Akşamları da yemek listemi paylaşırım
Haftada 500 1000 grm verdirmeyi hedefliyor bakalım nasıl ilerleyeceğiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?