Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Afiyet olsun canim menü güzel
Mercimek corb yarına biraz siskinlik yapabilir
Afiyet olsun canim
Kacamakli bir menu olmuş ama zaten güzel veriyosun bir zararı olmaz diye düşünüyorum
Sanirm emziren anneydin demi canım
Afiyet olsun canim guzel menü
iki gündür karın agrisı oluyo cok sukur bugun daha iyiyim anlayamadim dun migde bulantisida vardi nane limonla idare ettim
Gecmis olsun canım
Afiyet olsun canım güzel menü
Canim süper vermissn
Sen buyuk is beceriyorsun senin verdiğin kiloları millet ameliyat olup veriyo
Insallah en kısa zamanda da istediğin kiloya ulaşırsın ve ulasicaginada eminim

Sen ne ara 95 çıktın kız yazık etmişsin emeklerine çok üzüldüm canım ama neyse sen bu işi biliyorsun bir kere yapan bir daha yapar ben inanıyorum

O kadar olmuş mu
He ya hala güncele gelemedim ben bi sayfa okuyana kadar siz bi kaç sayfa daha yazıyonuz
Kızlar ben de gelebilir miyim aranıza
Gel canım gel. Hoşgeldin De bakem regl oldun da mı geldin
Hayır kuzum kardiyoda nabız 2 katına çıkıyor bir çıkarıp bir indiriyorsun boosted genelde sabit ve nabız pek yükselemiyor
Koşu bandında yürürken arada koşu yapıp bi nefes nefese kalıyorum o da kardiyo sayılıyormuş
Yeni uye bulalim acilen
He ya kaptanım zıpzıpım bi el at bu işe tam 71.5 olsun ki geçmem kolay olsun

Hpsibradadan aldım ben. Cam hazneli olan çok şık olanlar da var. Alınca haber ver bakalım
Tamam canım karar vereyim alınca haber veririm
Merhaba canım hoşgeldin hedeflerimize birlikte ulaşacağız inşallah
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun
Iyi geceler kizlar
Iyi geceler kaptanım
İyi geceler ben de uyuma moduna geçiyorum
Iyi geceler canım
Afiyet olsun canim menü güzel
Mercimek corb yarına biraz siskinlik yapabilir
Teşekkür ederim canım
Öyle ama eşim isteyince yapmak zorunda kaldım

Hoşgeldin canım aramıza Lütfen moralini yüksek tut,kilo alınır verilir.Şu an çok kilon olduğuna göre düzenli beslenirsen kısa sürede 80leri görürsün,malum baştan ödem de olunca çabuk gidiyor kilolar. İlk hedefin 89 olsun.Öyle öyle derken bi bakmışsın ideal kilondasın❤ düzenli menü bildirip takımdan kopmazsan karşılığını alacağına eminim.Hep beraber başaracağız

Diyetisyenim de kiloma göre zayıf durduğumu söylüodu zamanında kemiklerim ince,ondan mı ki Yine de baya kiloluyum canım,resimde gömlek bol olduğundan göstermiyor, yoksam ordan burdan fışkırıyor bişiler

Afiyet olsun canım.
Geçmiş olsun canım.Bir iyileş gerçek menülerini görelim,bunları menüden saymadım ben
Sağolasın canımm benimm,bi yerden başlayıp boğazımı tutmasam ben de ameliyat olacaktım. Bakalım inşallah desteğinizle idealime de ulaşacağım

Sende sorumluluk bilinci var canım listeye girince yaparsın biliyorum
Yapış yakasına bırakma sakın gelmişken
Geçen fazla yapıştım heralde kaçırdım dozajı da iyi ayarlamak lazım

Afiyet olsun canım
Menüm sabah
1 omlet
2 dilim kasar
5 zeytin
Domates biber
1 dilim ekmek

Ara
5 kuru uzum
1 kuru incir
2 kuru kayısı

Aksam
1 kase kereviz salatası
1 parca tavuk
3 kaşık makarna
Aci biber

Su 2 lt
Afiyet olsun canim
Menu guxel
Kereviz salatanın nasil yapıyorsun bende yapmak istiyorum ama hiç eve girmez ilk olacak yani
Hosgeldin canim
buraya gelip bu mesaji atman ilk adimi attın demektir
Ve ilk adım atılmadan yürümeye başlanmiyor
Ins vericeksin sadece aceleci olma bunalmazsin
Zamana yay ne kadar verirsem o kadar kâr diye düşün
Afiyet olsun menude sporda güzel
Ben de iki yıl öncesi 80 küsur kiloydum kuzum.Kilo kader değildir vereceksin inşallah. Kilodan korkma o senden korksun.
Guzel sözmüş bayıldım bütün tabuları yıktı beynimde
" KİLO KADER DEĞİL "

Bende öyle düşünüyorum biliyomusun bölündümü bi işe yaramıyor muş gibi geliyor ama yanlış düşünüyor muşuz sen atabildigin adimi at canım

Dogru diyorsun daha adimlarimi 10 bin adima tamamlayacagim

Doğru takımdasın
Kacamagimi erittimde geldim
Düşme kız deli
Sen porsche ben at arabası aynı kulvarda değeliz bacı

Koşu bandının tepesinden geçmişe devam ediyorum biraz zor oluyor ama yoksa güncele gelemicem
Çok konuşuyok da
Minik kuşlar napiyosunuz
Sporumu yaptım süt içcem gülüm sen napan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…