- 15 Eylül 2015
- 10.651
- 28.756
- 598
İyi mi verdi kötümüHamdolsun canım bende iyiyim çok şükür ne listesi kaptan benim çıkışımı çoktan verdi elime kıçıma bi tekme 6 ay yatarim var
Bende bilmiyomki iyimi kötümü giriş çıkış kaç oldu ben sayamadim kız mezun oldum listeye girdim ertesi hafta çıktım o kadan hizliyim yaniİyi mi verdi kötümü
Mezun mu oldun mapusamı düştün
Afiyet olsun canim menü güzelBugünkü menüm
Sabah 08.00 limonlu su 1 bardak şekersiz türk kahvesi
Kahvaltı
Öğlen
13.25 1 küçük kutu ayran
14.50 1 bardak yeşil çay 2 ceviz 2 kayısı
Akşam 18.20 2 kase mercimek çorbası 1 dilim çavdar ekmeği bol salata yagsiz tuzsuz
21.00 1 bardak cay bi avuç leblebi yerim
Su 1.buçuk litre uyuyana kadar 3 yaparım
Afiyet olsun canimSabah 8
Kür:)
Saat 9.00
3 tane yulafli pankek + 1 haşlanmış yumurta+ 1 dilim çörek otlu beyaz peynir+ 6 7 siyah zeytin + 1 kase yesillik
Saat 14.30
1 kepçe salcali şehriye çorbası + 6 yk yumurtalı pırasa kavurması + 3 yk zencefil zerdeçal ve pul biberli yoğurt
Saat 16.00
Şekersiz dibek kahve
Saat 18.00
3 tane sigara böreği ( 186 kalori ) + yanında bol yeşillik + 3 yk karnıbahar kısırı + bardak ayran
Saat 20.00
1 dilim yulafli muzlu yaş pasta yiyecegim ( 70 kalori kendisi )
3.5 lt su + 2 yeşilçay + 1 bardak hibuskus + 1 sade soda
Afiyet olsun canim guzel menüBugun dünden kalma tokluk yaşadım kızlarr
Sabah yok
Öğlen yok
16:00
1 kase Et haslama çorbası (dunnden kalanı çorbaya çevirdim)
1 tane çiğ köfte lavaşı arasına bolca pazı sarması koydum adet saymadım.
Ayran
Ara kuruyemiş nescafe
Yoğurt limon soda zencefil kürü
Bu hafta başlamayı düşündüğüm Detoksa ben hedefime ulastiktan sonra baslamaya karar verdim. Düzenimi bozmadan yine su orucum ile hedefe yürüyeceğim inşalalh.
Gecmis olsun canımiki gündür karın agrisı oluyo cok sukur bugun daha iyiyim anlayamadim dun migde bulantisida vardi nane limonla idare ettim
Afiyet olsun canım güzel menüSabah 11, yarım simit 6 zeytin domates 2 küçük dilim kaşar peynir 1dilim beyaz peynir 2 bardak çay.
Ara 1 Türk kahvesi 3 yemek kaşığı tahin.
Öglen 15:00, bir tabak yoğurtlu brokoli havuç.
Ara az şekerli bir bardak vişne kompostosu.
Akşam 18,30:1 dilim ekmek 2 kepçe mercimek çorbası, fırında 3 köfte bir kepçe patates, bir tabak yeşil salata bir bardak ayran. İleriki saat belki süt içebilirim 1 bardak Su 3 litre olur.
Canim süper vermissnÇooook teşekkür ederim canlarrrrPsikolojik herhalde hala çok şişmanmışım gibi gelio normalde ama eski halimi görünce yok yaaa diilim oluom
Artkk takımca hepinize bel bağladımm.Beni bırakmayın, ben de diyeti bırakmayım da şu işi sonlandırayım artık
Sen ne ara 95 çıktın kız yazık etmişsin emeklerine çok üzüldüm canım ama neyse sen bu işi biliyorsun bir kere yapan bir daha yapar ben inanıyorumİnşallah ya . İlk katıldığım da 86 yla takımlara girmiştim.şimdi 80 olmak için bile 15 kilo vermem gerek
Kıyafetlerime sığmıyorum.
Özgüvenim çok düştü.
Kendimi çok mutsuz hissediyorum.
Yeni yılda kendime birçok hedef koydum.
Hepsini yapmak
yaza da 75 kilo da girmek istiyorum inşallah
Lütfen bana dua edin.
Enerjiniz yüksek geldi bende yükseldim mutlu oldum ama aslında baya çöküşteyim
Ama umutluyum
He ya hala güncele gelemedim ben bi sayfa okuyana kadar siz bi kaç sayfa daha yazıyonuzO kadar olmuş mu
Gel canım gel. HoşgeldinKızlar ben de gelebilir miyim aranıza
Koşu bandında yürürken arada koşu yapıp bi nefes nefese kalıyorum o da kardiyo sayılıyormuşHayır kuzum kardiyoda nabız 2 katına çıkıyor bir çıkarıp bir indiriyorsun boosted genelde sabit ve nabız pek yükselemiyor
He ya kaptanım zıpzıpım bi el at bu işe tam 71.5 olsun ki geçmem kolay olsunYeni uye bulalim acilen
Sen porsche ben at arabası aynı kulvarda değeliz bacıNieee kız aşk olsun
Tamam canım karar vereyim alınca haber veririmHpsibradadan aldım ben. Cam hazneli olan çok şık olanlar da var. Alınca haber ver bakalım
Merhaba canım hoşgeldin hedeflerimize birlikte ulaşacağız inşallahTatlı karşılamanız için teşekkür ederim
Bendeniz 28 yaşında 2 çocuk annesiyim.
Çoktandır tartılmadım ama muhtemelen 95+kiloyum.
takımlarda 2 kere yarıştım güzel kilolar verdim ama sonra disiplinin devamı gelmeyince hiç görmediğim rakamlara gelerek tekrar kilo aldım..
Şu an 2 aydır gelmeyen Reglim var.
Bugün doktora gittim kan verdim yarından itibaren tedavi olacağım inşallah.
tek başıma yapmaya çalışıyorum motive olamıyorum
İnşallah ilaçla regl durumunu çözene kadar deneme sürem dolar. Sonra listeye girerim.
Takıma-yarışa-kendim gibi birilerini görmeye ihtiyacım var.
zipzip kaptanla daha önceden uzaktan da olsa tanışıklığımız var diye buraya geldim.
Çok konuştum susuyorum
Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
Afiyet olsun canım
Afiyet olsunMenümü yazıyorum
İştahım olmadığından akşama kadar bir poğaça ile durdum maalesef ama düne göre 2 hatta 3 tık iyiyim. Akşam iştahım açıldı ama kendimi tutmak zorundaydım
Akşam
Patates yemeği
1 kase m çorbası
işten gelince dün kahvenin yanında olmasına rağmen içimin almadığı çikolataları yedim. Bölünmüş az vardı.
yarından itibaren sizdeyim
spor 4.000 adım 60 puan @Nidsalii
Iyi geceler kaptanımIyi geceler kizlar
Iyi geceler canımİyi geceler ben de uyuma moduna geçiyorum
Teşekkür ederim canımAfiyet olsun canim menü güzel
Mercimek corb yarına biraz siskinlik yapabilir
Koşu bandının tepesinden geçmişe devam ediyorum biraz zor oluyor ama yoksa güncele gelemicemKız dedikodu bırakında gidin spor yapın bakemvar ya konuşmak ya'da yazışmak kilo verdirseydi hepimiz tig gibi olurduk
Hoşgeldin canım aramızaTatlı karşılamanız için teşekkür ederim
takımlarda 2 kere yarıştım güzel kilolar verdim ama sonra disiplinin devamı gelmeyince hiç görmediğim rakamlara gelerek tekrar kilo aldım..
İnşallah ilaçla regl durumunu çözene kadar deneme sürem dolar. Sonra listeye girerim.
zipzip kaptanla daha önceden uzaktan da olsa tanışıklığımız var diye buraya geldim.
Çok konuştum susuyorum
Diyetisyenim de kiloma göre zayıf durduğumu söylüodu zamanındaBurda da öyle canım dahiliye gidip tahlillerini yaptırıp diyetisyene sevk istiyorsun. Kontrole giderken de her seferinde dahiliyeye gidiyorsun o sevk ediyor.
ya maşallah ne güzel bir değişim
Aha böleekaldım. Maşallah canım ya nasıl bir fark bu ama hiç 90 gibi durmuyorsun. Bende bi ara paylaşırım fazla bir boy farkımız yok ama ben 90ken çok kilolu görünüyordum.
Afiyet olsun canım.
Geçmiş olsun canım.Bir iyileş gerçek menülerini görelim,bunları menüden saymadım benMenümü yazıyorum
İştahım olmadığından akşama kadar bir poğaça ile durdum maalesef ama düne göre 2 hatta 3 tık iyiyim. Akşam iştahım açıldı ama kendimi tutmak zorundaydım
Akşam
Patates yemeği
1 kase m çorbası
işten gelince dün kahvenin yanında olmasına rağmen içimin almadığı çikolataları yedim. Bölünmüş az vardı.
yarından itibaren sizdeyim
spor 4.000 adım 60 puan @Nidsalii
Sağolasın canımm benimm,bi yerden başlayıp boğazımı tutmasam ben de ameliyat olacaktım.Afiyet olsun canim menü güzel
Afiyet olsun canim
Kacamakli bir menu olmuş ama zaten güzel veriyosun bir zararı olmaz diye düşünüyorum
Sanirm emziren anneydin demi canım
Afiyet olsun canim guzel menü
Gecmis olsun canım
Afiyet olsun canım güzel menü
Canim süper vermissn
Sen buyuk is beceriyorsun senin verdiğin kiloları millet ameliyat olup veriyo
Insallah en kısa zamanda da istediğin kiloya ulaşırsın ve ulasicaginada eminim
Hoşgeldin kuzum iyi ki geldin. Bende nerde kaldı bu kız diyordumbir de emeği çok arkadaşımmadamhd var diye geldim tabi .
burda da buldum seni
Ama söz uslu bi çocuk olcam bu sefer
Yapış yakasına bırakma sakın gelmişkenHoşgeldin kuzum iyi ki geldin. Bende nerde kaldı bu kız diyordum
Sende sorumluluk bilinci var canım listeye girince yaparsın biliyorumİnşallah ya . İlk katıldığım da 86 yla takımlara girmiştim.şimdi 80 olmak için bile 15 kilo vermem gerek
Kıyafetlerime sığmıyorum.
Özgüvenim çok düştü.
Kendimi çok mutsuz hissediyorum.
Yeni yılda kendime birçok hedef koydum.
Hepsini yapmak
yaza da 75 kilo da girmek istiyorum inşallah
Lütfen bana dua edin.
Enerjiniz yüksek geldi bende yükseldim mutlu oldum ama aslında baya çöküşteyim
Ama umutluyum
Geçen fazla yapıştım heralde kaçırdım dozajı da iyi ayarlamak lazımYapış yakasına bırakma sakın gelmişken
Yürüyüşüm yarım kaldıMinik kuşlar napiyosunuz
Afiyet olsun canım04/01/2020
Sabah (10.00)
-1 tane yulaflı krep
-1 tatlı kaşığı krem peynir+1 tatlı kaşığı labne peyniri +Yarım dilim beyaz peynir
-1 tatlı kaşığı bal
-8 tane zeytin
Ara (12.00)
-1 minik kivi
-1 minik mandalina
-1 tatlı kaşığı arı poleni+bal+ pekmez ve daha ne olduğunu bilmediğim karışım (annem zorla yedirdi)
Öğle (15.00)
-1 tabak kuru fasulye
-3 tane lahana sarması
-1 kase yoğurt
Ara (17.30)
-Yarım nar
-1 avuç karışık çiğ kuruyemiş
Akşam (19.45)
-Misket köfteli bezelye yemeği (yarım tabaktan bir tık fazla)
-Havuç/turp salata
-3 tane lahana sarması
2,5 litre su
Leslie 2 mil 30 dk @Nidsalii
Zipzip-
Afiyet olsun canimMenüm sabah
1 omlet
2 dilim kasar
5 zeytin
Domates biber
1 dilim ekmek
Ara
5 kuru uzum
1 kuru incir
2 kuru kayısı
Aksam
1 kase kereviz salatası
1 parca tavuk
3 kaşık makarna
Aci biber
Su 2 lt
Hosgeldin canimTatlı karşılamanız için teşekkür ederim
Çok konuştum susuyorum
Afiyet olsun menude sporda güzel
Guzel sözmüş bayıldım bütün tabuları yıktı beynimdeBen de iki yıl öncesi 80 küsur kiloydum kuzum.Kilo kader değildir vereceksin inşallah. Kilodan korkma o senden korksun.
Bende öyle düşünüyorum biliyomusun bölündümü bi işe yaramıyor muş gibi geliyor ama yanlış düşünüyor muşuzYürüyüşüm yarım kaldıkızı uyutmuştum ağladı uyandı babasını da istemedi mecbur bıraktım yattım yanına. Şimdi uyudu tekrar yüyürmeye gidecem böyle bölününce de sanki fayda etmicekmiş gibi geliyor
Dogru diyorsun daha adimlarimi 10 bin adima tamamlayacagim
Doğru takımdasınTatlı karşılamanız için teşekkür ederim
Çok konuştum susuyorum
Kacamagimi erittimde geldimAfiyet olsun canim menü güzel
Afiyet olsun canim
Kacamakli bir menu olmuş ama zaten güzel veriyosun bir zararı olmaz diye düşünüyorum
Sanirm emziren anneydin demi canım
Afiyet olsun canim guzel menü
Gecmis olsun canım
Afiyet olsun canım güzel menü
Canim süper vermissn
Sen buyuk is beceriyorsun senin verdiğin kiloları millet ameliyat olup veriyo
Insallah en kısa zamanda da istediğin kiloya ulaşırsın ve ulasicaginada eminim
Düşme kız deliHe ya hala güncele gelemedim ben bi sayfa okuyana kadar siz bi kaç sayfa daha yazıyonuz
Gel canım gel. HoşgeldinDe bakem regl oldun da mı geldin
Koşu bandında yürürken arada koşu yapıp bi nefes nefese kalıyorum o da kardiyo sayılıyormuş
He ya kaptanım zıpzıpım bi el at bu işe tam 71.5 olsun ki geçmem kolay olsun
Sen porsche ben at arabası aynı kulvarda değeliz bacı
Çok konuşuyok daKoşu bandının tepesinden geçmişe devam ediyorum biraz zor oluyor ama yoksa güncele gelemicem
Sporumu yaptım süt içcem gülüm sen napanMinik kuşlar napiyosunuz
Afiyet olsun bitanecim bende çukur izliyom valla 20 bini gectim adımda eliptigimi de yaptım
Doğru takımdasın
Kacamagimi erittimde geldim
Düşme kız deli
Çok konuşuyok da
Sporumu yaptım süt içcem gülüm sen napan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?