- 16 Ekim 2019
- 1.347
- 3.291
- 53
Baktım kimse sabah yazmamış. Dükkanı açayım dedim. Tam gönderdim. Aynı anlarda yazmışız. GünaydınÖyle oldu kuzum...Keyfin yerinde inşallah iyi misin huzurum
Bugün yetisirsin inşallah
Güzel gören gözlerimiz hep ışıldasın o zaman.Kardiyo yapabilirsin canım
@PAPATYAM epey farketmissin tebrik ederim canim
Güzellik bakan gözden ötürü dünürüm hayırlı geceler
Hayırlı işler bol güneşler tatlım.Baktım kimse sabah yazmamış. Dükkanı açayım dedim. Tam gönderdim. Aynı anlarda yazmışız. Günaydın
Musmutlu harika bir gün karşılasin bizi organickim.Dükkanı açıyorum; günaydın
Ooo teşekkürler. Harikaa bir gün olsun o zamannnMusmutlu harika bir gün karşılasin bizi organickim.
Sabahın ilk saatlerinde seninle karşılaşmak ne güzel
İnşallah aminnHayırlı işler bol güneşler tatlım.
Kazançlı bir günümüz olsun.
Günaydıııııııınn
GünaydınDükkanı açıyorum; günaydın
Mavişim inanır mısın bilmiyorum. Şu an balkondayim tedirgin oldum ocak ayında bu sıcaklık görülmüş şey değil... üşümemek güzel de kuzum kış kışlığını yapmalı ne bileyim. O kadar dilekten sonra şimdi bu mesaj tuhaf ama....mevsim de bir tuhaf napiiimİnşallah aminn
Günaydın ablacımÖyle oldu kuzum...Keyfin yerinde inşallah iyi misin huzurum
Bugün yetisirsin inşallah
Ooo teşekkürler. Harikaa bir gün olsun o zamannn
Son birkaç yıldır havalar kış aylarında bile sıcak ki, şaşılacak bi durum diilMavişim inanır mısın bilmiyorum. Şu an balkondayim tedirgin oldum ocak ayında bu sıcaklık görülmüş şey değil... üşümemek güzel de kuzum kış kışlığını yapmalı ne bileyim. O kadar dilekten sonra şimdi bu mesaj tuhaf ama....mevsim de bir tuhaf napiiim
Rica ederim tatlım.Günaydın ablacımkusura bakma sımdı gordum mesajı iyiyim çok şükür sen nasılsın
Aynı duyguları paylaşıyorum canım.Son birkaç yıldır havalar kış aylarında bile sıcak ki, şaşılacak bi durum diilben hiç kazak almıyorum yıllardır mesela... keşke kış mevsiminde üşüyebilseydik, mevsimler yerinde yaşansaydı. Yapacak birşey yok bir burukluk yaşamaktan başka ...
İnşallah ablacım branşın nedir?Rica ederim tatlım.
Bir tatlı huzur almaya geldik kadınlar kulubundeeeeeen
İyiyim canım evrene tüm güzel mesajlarımizi gönderelim geriye dönüşü güzel olsun derdindeyim. Bugün teneffüslerde gelmeye çalışacağım. Altı saat dersim var. Başlayınca çabuk bitiyor gerçi de... Allah hepimizin işini gücünü rast getirsin. Dükkanı bugünOrganick__ açtı sağ olsun.
Günaydın ablacımHuzurumuz da gelmiş oh ohhh
Günaydın bebek
AminnRica ederim tatlım.
Bir tatlı huzur almaya geldik kadınlar kulubundeeeeeen
İyiyim canım evrene tüm güzel mesajlarımizi gönderelim geriye dönüşü güzel olsun derdindeyim. Bugün teneffüslerde gelmeye çalışacağım. Altı saat dersim var. Başlayınca çabuk bitiyor gerçi de... Allah hepimizin işini gücünü rast getirsin. Dükkanı bugünOrganick__ açtı sağ olsun.
Edebiyatİnşallah ablacım branşın nedir?
hayırCümleyi anlamadım :) kilolarının doğruyu söylemesiyle mutfak tartısının ne ilişkisi var. Mutfak tartısında mı tartılıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?