Canım hoşgeldin istersen verirsinTatlı karşılamanız için teşekkür ederim
Bendeniz 28 yaşında 2 çocuk annesiyim.
Çoktandır tartılmadım ama muhtemelen 95+kiloyum.
takımlarda 2 kere yarıştım güzel kilolar verdim ama sonra disiplinin devamı gelmeyince hiç görmediğim rakamlara gelerek tekrar kilo aldım..
Şu an 2 aydır gelmeyen Reglim var.
Bugün doktora gittim kan verdim yarından itibaren tedavi olacağım inşallah.
tek başıma yapmaya çalışıyorum motive olamıyorum
İnşallah ilaçla regl durumunu çözene kadar deneme sürem dolar. Sonra listeye girerim.
Takıma-yarışa-kendim gibi birilerini görmeye ihtiyacım var.
zipzip kaptanla daha önceden uzaktan da olsa tanışıklığımız var diye buraya geldim.
Çok konuştum susuyorum
Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
Teşekkür ederim dünürüm.Yaaa cennet kokusuuuuu oy masallah hayırlı evlat olsun
Milleti bi korku sardırdın kardiyo kreliçesi bu hafta dünürüm elhanı bile geçer haftaya beni geçersin sen
Yeni ve dosdoğru kararin hayırlı olsun canim önceden yapmis tadini almış yine yaparsin sen yeterki gruba ağırlık ver
Oda olacak allahın izniyle bahara kalmayacak
Diğer söylediklerini bilmem tanımam etmem ama yaşına kefilim bu genç güzel arkadaşımızın
O dediklerini yasamayan var mı ki burda bakıyorum yoookkkkkk hep aynıyız yalniz değilsin canım 1 haftada 1 ayda olmayacağıni ve zamanın delirmiş gibi hızlı geçeceğini unutma. Yaza bomba olursun iyiki dersin iyiki katılmışım gruba
Fayda eder illaki ederde terin sogumuyo mu kuzum yaaa anaçlığım tuttu gene
Iyı geceler ablacım ben konuşmalara yetısemedım bu akşamİyi geceler herkese
Kardiyo yapabilirsin canımMaşallah canım harika görünüyorsun..
O şekillendirme bana da lazım ya ne yapsak acaba???
Güzellik bakan gözden ötürü dünürüm hayırlı gecelerTeşekkür ederim dünürüm.
Sen nasıl bir guzelliksin.
Sağol cnmmKardiyo yapabilirsin canım
PAPATYAM epey farketmissin tebrik ederim canim
Güzellik bakan gözden ötürü dünürüm hayırlı geceler
Sağol cnmmMaşallah canım harika görünüyorsun..
O şekillendirme bana da lazım ya ne yapsak acaba???
Süper amma buuu
Amaaannn o neydi gizzz
Devam devam pes etmek yok Rocky devam
Hoşgeldin canim
Burda da öyle canım dahiliye gidip tahlillerini yaptırıp diyetisyene sevk istiyorsun. Kontrole giderken de her seferinde dahiliyeye gidiyorsun o sevk ediyor.
ya maşallah ne güzel bir değişim
Aha böleekaldım. Maşallah canım ya nasıl bir fark bu ama hiç 90 gibi durmuyorsun. Bende bi ara paylaşırım fazla bir boy farkımız yok ama ben 90ken çok kilolu görünüyordum.
Cnm ben sana gelecektim sen bana diiilllPatron bn sabah 59 çıktım listeye öyle ekle istersen çook yiyip çok içki içtik beklediğim bir şeydi
allah razi olsun arkadasimPardon kızlardünkü yaptığım diyet toplardanda yemistim unutmusum yazmayı
Yatana kadar 2 lt yi geçecek dünürüm
Canim çok geçmiş olsun regl misin. Üşüttün belkide dikkat et kendine bitkisele dayan allah şifa versin
cok tesekkur ederim canımmOyşşşşş,diyetisyene gidince sabah ve öğle olmadı sanırım canım.Keşke akşam 1 tabak tencere yemeği falan olsaymış. Dün de menün hafifti.Gece acıkmazsın inşallah.Afiyet olsun
Güzel menü canım,afiyet olsunn ve oğluşun iyi ki doğduuuuu tekrardan
Pazı sarması pirinçli mi canımDoğrusu sabah ve öğle bişi yemediğini düşünürsek pirinçli de olsa bşşi olmaz Afiyet olsun canım
Çokk geçmiş olsun canımdikkat et kendine
Tahin faydalı ama kalorisi yüksek bi besin olduğundan 3 kaşık fazla olmuş olabilir mi diyesim varama emziriosan falan başka Onun dışında menün güzel canım,afiyet olsun
Afiyet olsun canim menü güzel
Mercimek corb yarına biraz siskinlik yapabilir
Afiyet olsun canim
Kacamakli bir menu olmuş ama zaten güzel veriyosun bir zararı olmaz diye düşünüyorum
Sanirm emziren anneydin demi canım
Afiyet olsun canim guzel menü
Gecmis olsun canım
Afiyet olsun canım güzel menü
Canim süper vermissn
Sen buyuk is beceriyorsun senin verdiğin kiloları millet ameliyat olup veriyo
Insallah en kısa zamanda da istediğin kiloya ulaşırsın ve ulasicaginada eminim
cok tesekkur ederimmm canlar dinlendim daha iyiyim hamdolsunÇok geçmiş olsun Simaycim...
İnşallah geçer.
Öyle oldu kuzum...Keyfin yerinde inşallah iyi misin huzurumIyı geceler ablacım ben konuşmalara yetısemedım bu akşam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?