Giz daha Ananas kesecedik nere gidiyonTamam daha yazmayın ben gidiyom
Ayyy ne tatlısın vallahi öpecemAcelem olunca Süt soğusun diye soğuk suya oturtuyom sonra fazla soğuyo bi daha ısıtıyom fazla ısınıyo soğusun diye bekliyom derken her seferinde acele ettiğime pişman oluyorum
Ahhh nu analarrr haklisin canımSoğuyo tabi ama yapacak bişey yok. Çocuk söz konusu olunca kendimizi düşünemiyoruz maalesef
Soda yoğurdu icecektin demi canim sen ohhh sifa olsun sevindim vallabirbeste Kürü ictim bacim
Anam o nasil bi tat oyle
Neyse 1 gitti kaldi 9 gün
Ama aksam çıktım wc ye şükür
İyi geceler ablamHayirli geceler herkese
Hayırlı geceler canımHayırlı huzurlu geceler kızlar
Evet kuzum hepimizin evladını Rabbim bağışlasın inşaalahYaaa cennet kokusuuuuu oy masallah hayırlı evlat olsun
Milleti bi korku sardırdın kardiyo kreliçesi bu hafta dünürüm elhanı bile geçer haftaya beni geçersin sen
Yeni ve dosdoğru kararin hayırlı olsun canim önceden yapmis tadini almış yine yaparsin sen yeterki gruba ağırlık ver
Oda olacak allahın izniyle bahara kalmayacak
Diğer söylediklerini bilmem tanımam etmem ama yaşına kefilim bu genç güzel arkadaşımızın
O dediklerini yasamayan var mı ki burda bakıyorum yoookkkkkk hep aynıyız yalniz değilsin canım 1 haftada 1 ayda olmayacağıni ve zamanın delirmiş gibi hızlı geçeceğini unutma. Yaza bomba olursun iyiki dersin iyiki katılmışım gruba
Fayda eder illaki ederde terin sogumuyo mu kuzum yaaa anaçlığım tuttu gene
Bak son kez yazıyorum bende gidiyorum yazmayın sakınOyhh sonunda bitti
Güya ara ara ugradim bugun yavv
Annahh cenenize
Yazmayalım toplu bir de bunun sabahı varTamam daha yazmayın ben gidiyom
Zencefil degil miydi o ben mi yanlis yaptimSoda yoğurdu icecektin demi canim sen ohhh sifa olsun sevindim vallabugün bende ictim zerdeçal bozuyo sanki oyunu biraz demi aman wc çiķkarsinda valla. Devam et aman bırakma
İyi geceler canımİyi geceler kızlar❤
N Nidsalii iEki Görüntüle 2754127
Resmen ayakta uyuyorum 10 bine tamamlayamadan yatacam noldu bana tevbe estağfirullah daha yoğurt mayalayacam aman beaaa sütte soğumadı
Zencefil canim zencefil ben hakkat yatıyımZencefil degil miydi o ben mi yanlis yaptim
Yoğurdun tadini bozdu yavv
Ben de 1.gün bosa gitti diye ödüm koptuydu vallahiZencefil canim zencefil ben hakkat yatıyım
Gunde 2 die biliom ben onu guzel cay ama. Kaynamis sicak suya at beklet süz iç.E Elif_Eylul kuzum sen hibiskus nasil demliyosun
Günde kac bardak iciyosun
Ben de istemistim gelir bikac güne
Evet canım benım küçüğün parmakları yumurtayı ıstıyorduMenuden çok ortadi barnaklar ilgimi cektiminnak minnak
Benim genel olarak meto adeta kaplumbağa formunda olduğu icinGunde 2 die biliom ben onu guzel cay ama. Kaynamis sicak suya at beklet süz iç.
Bide mesela kiraz komposto yaptınya altini kapatinca içine bir kac hibiscus at renk veriyo.bide sacimi boyarim ben onla. Hep bulunur evde.
Elifeylül ne olarak kullaniyo bilmem ama
Maşallah canım harika görünüyorsun..Size bir before&after göstereyim bakında silerim birazdan
İlkinde 81 sonrakine 60,6 bugün kü durumşekillendirme lazım kolları göbeği ve baseni
MinnoslarEvet canım benım küçüğün parmakları yumurtayı ıstıyordu
Kızartma canım ya aklıma gelmedi fırınKuzummm sporun süper maşallahh,aynı şekilde menün de
Menüde sadece nugget dikkatimi çekti.Kızartma mı yoksa fırında mı pişti?
Onun dışında her şey güzel gözüküyor,hele o küçükk eli yerimmm bennnMaşallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?